Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)
Raspunsuri - Pagina 17
blankar spune:
chiar ca sunt cei mai frumosi!
si ce seamana! sa va traiasca!
numai ai mei nu seamana deloc intre ei
toata lumea ma intreba cu cine seamana Marc si eu le spun
ca seamana cu vecinul!
si Gecko arati super!
Nicoleta spune:
Pune paie, pune paie! Gecko, Matei e mai dificil, poate nu ai citit cu atentie :). E tipicar si autoritar. La gradi nu merge asa... si sa stii ca il iau in brate si-i distrag atentia... dar inainte de masa incepe spectacolul si nu inteleg de ce! Dimineata l-am lasat plangand amarnic, am sunat la 8.30 si era ok! Il luase directoarea cu ea in birou, dupa ce s-a linistit. Si a ajutat-o acolo cu treburi, era tare fericit, imi zicea. Ei vor sa aiba copii ca aici in Au, mai independenti asa... am vazut ca nu vor ca ei sa fie dependenti de anume persoane (vezi Matei cu Daniel, Matei cu Alexandra, Matei cu Beate, Matei cu Birgit... cateva zile cu fiecare... cred ca tocmai ca simtea ca nu capata de la unul sau de la celelalt ce vrea). Si sincer, eu cred ca adevarul e undeva la mijloc. Incerc nici sa-i calc pe coada, nici sa nu-mi las copilul sa sufere. El mai "salbatic" fiind (ne stie aproape exclusiv pe noi, familia lui) e si firesc sa nu adore aglomeratiile, mai ales pe cele de copii... studiez problema si va mai povestesc daca metoda lor functioneaza sau nu. Un lucru e cert, pana acum metoda lor a functionat foarte bine!
Ramo, nu te-a pus nimeni la zid. Doar ca nu au coincid opiniile. Si doar tu ai zis: la fotbal numai cu stangul! Atunci exclus sa zici ca e dreptaci, deocamdata. Sau ma insel?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gecko spune:
Ce bune sunteti la crescut self esteem-ul![]()
. Sunt asa mai retusate pozele, mai dintr-un profil favorabil, mai de la un brau in sus...ca sa zapacim audienta![]()
Blankar, Marc mie mi s-a parut ca seamana tare bine cu sotul TAU
...dar cine stie acolo la fata locului cum se vede.
Fug sa rapun bestia...va pupppppp
clauclau spune:
I-am vazut si eu pe cei mai frumosi din Australia si pe mami sepsi rau!

Si olala, m-am mirat si eu de atata desfatare
, cand am deschis ma asteptam la o singura pozica in stilul Gecko!![]()
Dar...o reala surpriza!

cleme spune:
Uau, ce de poze cu Gecko! Si chiar ca esti sepsi rau
Off Ramo uite de-aia nu prea am vrut s-o dau pe Diana la gradi de anul asta. Dar cand ma gandesc la anul, plus bolile aferente
cum e posibil sa-i piarda ghiozdanul?
de fapt de ce ma mir...
Zoze tu ce faci? cum te descurci cu 2?
Blankar daca ma vezi pe mine langa surorile mele
. Ele sunt albe si cu parul mai deschis la culoare, eu sunt bruneta si neagra (nici nu stii de cate ori n-am fost intrebata daca nu sunt tiganca
)
natynic spune:
Buna fetelor dragelor!
Un
lui Gecko pt dedicatie, am admirat si eu pruncii taaaare asemenatori si pe mami a lor care cam radiaza...Recunosate: exista implinire mai mare??
Clau, ma bucur sa te citesc, cu un ton mai optimist 
Iulia e bine, n-a mai facut nimic, sa speram ca asta e finalul bolii. De Mufa ce se mai stie???
Kya, eu vreau sa vad Eat, Pray...Cand vrei sa mergi? Da' mie imi zici din timp ca nu-i simplu sa rezolv cu lasatul Iuliei...
Stela: nu, nu s-a potolit taximetristul! Deloc! Eh, e o poveste lunga dar cu siguranta nu e de spus aici pe forum...(ORICUM, sa nu va inchipuiti ca mi-am inselat barbatul!!

)
Mimo: de Mosu isi aminteste f bine Iulia si tot asa, mai ales asociat cu frig si vreme urata si stie f bine ca aduce cadouri; e...destul de dreptace, mai baga si stanga la mancat uneori, o las fara probleme, macar sa fi fost ea stangace caci eu despre stangaci am o parere excelenta, numai geniali si oameni deosebiti cunosc printre stangaci; si apoi mai si stiu medical vorbind ca inseamna o anumita structura si functionalitate a creierului pe care nu e bine sa o "deviezi" de la normalul ei. Cine spune ca e normal sa scrii cu dreapta?? Nu e normal, e doar MAJORITAR! Iar cacareze de oaie face si Iulia uneori, chiar deseori, desi bea zilnic suc de portocale, mananca fructe multe, legume destul de multe, bea lapte, etc. AA! Da! Am remarcat ca face cacareze mai ales daca ii dau lapte de vaca! (ca eu acum ii dau ba praf ba de vaca, cum am si cum imi vine; ei, daca ii dau de 2 ori la rand de vaca, garantat va face cacareze).
In problemele legate de gradi nu ma bag...inca. Profit de statul ei acasa asa cum am incercat sa profit -psihologic- de statul meu cat mai mult acasa cu copilul. Sunt etape cu care nu se va mai reintalni in viata. Poate gresesc cu optiunea de a intarzia gradi dar...din ce citesc de la voi nu prea mi se pare ca gresesc ![]()
![]()
Azi a fost Olgu pe la mine dar din pacate nu am reusit sa ne vedem, mi-am trimis o colega de incredere sa-i faca un check-up si apoi am vorbit prin tel. Sunt pana in decembrie la un curs de Doppler vascular, care tine zilnic de la 11 la 16. Pana in ora 11 sau/si dupa 16 trebuie sa rezolv de vazut saloanele (2), stagiul practic -seminarul- cu studentii, ecografii si consulturi de specialitate in spital. Si, pt ca sunt ff putini rezidenti, nu am nici rezident de ajutor

ma mai ajuta cu una-alta ceilalti rezidenti, din timpul lor, de dragul meu
In conditiile astea, de sapt asta sunt in spital de la 7.30 si la 16.30 maxim trebuie sa fug acasa sa dau drumul bonei. Ajung la toaleta cand fac pe mine si mananc ceva cand simt ca lesin de foame. Iar acasa, na...stiti toate cam ce e de facut. Iar sotul mai devreme de ora 22 nu prea apare. In conditiile astea-ma mai cearta cineva ca o las pe Iulia mult la calculator?

Asa ca o pup tare si pe Cleme, la tine e si mai greu...
Gata, m-am plans destul si astea-s doar o parte dar...e cazul sa mai trec la trebi! Poate revin pe seara. Pupici tuturor!
mihatp spune:
am intrat sa va
, sa vad de mai stiti ceva de Mufa
vad ca incet incet trec bolile,
Zanuta mucoasa si pe
Iulia
ramo, si Luca uita ca se ia cu dreapta, uneori isi aminteste, alteori nu, e dreptaci, dar inca au abilitati de ambidextru. din cate imi amintesc, abia dupa 3 ani se "stabilizeaza" dexteritatea
apropo de laturile creierasului, daca e stangaci, responsabilitatea cade asupra partii drepte a creierului, care este responsabila si de creativitate, comunicare, imaginatie. daca e dreptaci e invers... iar partea stanga a creierului este cea logica, centrata de exact, matematic, orientare in spatiu etc.
TOTUSI... nu exista o corelare relevanta intre mana "de baza" si talentele persoanei, daca esti stangaci, nu inseamna neaparat ca esti pictor, si daca scrii cu mana dreapta nu poti sa te apropii de arte.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mimonix spune:
Nici nu pot sa ma abtin 
Ce sa mai astept cafeaua ca sa rad de bowl nurse si panselutele oripilate de matze 

Nici aia cu "bilificarea" nu m-a lasat rece 
Si nici pozele zanei australiene 
Ma bucur sa vad atat de multa actiune aici si randunici demult plecate teleleu :Cleme, Midasnu
Kya, si eu vreau la filmul ala...Teo citeste acum cartea
Si vreau sa mai si vorbim despre schi ...sa stabilim ceva concret daca se poate ,k? Uite Blanka, e implicata , iar ne-o ia inainte
Operata operata dar ii vine a schia ![]()
In rest, multe ganduri bune si imbratisari si multumiri pentru raspunsuri . Si eu sunt din categoria care corecteaza stangacii, nu de alta dar ma oftic ca eu nu pot
Da Doamne sa fie semn de inteligenta ![]()
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Si eu sunt din categoria care corecteaza stangacii, nu de alta dar ma oftic ca eu nu pot Simona,mamica de Teo (17 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |

eu am pus la sterilizat 2 borcane de muraturi:gogosari umpluti cu varza si sfecla rosie
..Andru se harjoneste cu ta'su in dormitor..ii aud cum tipa
..
dudurutza spune:
Buna seara dragele mele
Zoze
felicitari, sa-ti traiasca minunea brunetica, ca tare frumoasa este

si sa fiti mereu fericiti ca acum
!
Daciana 
Clau

Naty
Mimo, cea muncitoare, care ne da cafeaua dimineata, imi inveselesti dimineata si incep ziua cu zambetul pe buze
Si Daria mai face uneori 'boabe' si l-am intrebat pe un dr prieten, care mi-a spus relax, poate fii de la laptik cel mai probabil.
Daria este stangace si toti din jur ne 'invata' ce mult gresim ca o lasam asa. Dar noi nu vrem sa-i schimbam asta! Fie vorba intre noi, vad studentii care scriu cu stanga, cand obosesc repede scriu cu dreapta. Si subscriu, Naty, cunosc oameni deosebiti care sunt stangaci, deci Mimo asta vine la pachet cu istetimea
Si Daria mai zice de mosul, dar nu stiu cat isi aminteste ea, sau cand il vede in carti, desene, filme si asa face asocierea!
Tuchi, vazut casa minunata, sa dea Dumnezeu sa fiti mereu sanatosi si dragostea voastra sa creasca zi de zi 
Blanka
cum te simti, esti la regim?
Olga
sa treaca perioada grea!
Kya, sanatate zanutei
Ramo
mami harnicuta!
Mihatp
usurel cu munca, tu si burtik sunteti cele mai importante!
Simo
ma gandesc la voi!
Gecko radianta si sexoasa, sa-ti traiasca cei mai frumosi, ptii sa nu-i deochi!
Nu mai stiu ce am citit, v-am citit,dar, nu aveam ragaz sa scriu. E o perioada aglomerata, mi-au pus aproape toata norma acum, am zile de la 8 la 8; e mult, dar e frumos! Daria e scumpa, promit zilele astea sa pun poze, vorbeste, canta, spune poezioare, ne intelegem bine, ce sa mai, am o domnisoara cu fite multe, dar o ador!
O
si un
tuturor!