Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)
Raspunsuri - Pagina 18
mimonix spune:
Oooooo!... o cafea mare si tare
am vrut sa spun
pentru Dudu ca sa prinda "cheag" inapoi pe crenguta!
Si multa cafea pentru randunime 

sa fie vesele si ciripitoare ca ieri ca a fost mucio,mi-a placut 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
blankar spune:
neata si de la noi!
multumim de cafea!
la noi e asa de urat,ploua cu galeata,asa ca l-am dus
pe Eric la gradi
Mimo ia spune-mi tu unde ati fost la ski anul trecut
sunt in cautari
Dudu de mult nu te-am vazut
eu sunt bine ,la regim
parca nici nu am fost operata
trebuia sa fac mai demult miscarea asta ,nu sa rabd
dureri de stomac si fiere in fiecare zi
ce sa fac daca nu am ascultat-o pe Mimo mai demult
va pupez
raluca2107 spune:
Neatza, nu mai bag la cafea ca am baut 2 deja. Multumim de complimentele de pe FB. Domnisoara face bine, eu stau mai prost cu nervii pe masura ce ea face tot mai bine. Sunt pe punctul de a claca. Au inceput sa tropaie hormonii de domnisorica si nu ne prea intelegem, incerc sa nu tip chiar toata ziua, dar nu prea reusesc.
Ma impart intre orele de dans, engleza si chitara, dus-adus si eventual si petreceri pe la locuri de joaca. As putea sa-mi iau al doilea job de taximetrista si sa-l leg de preocuparile ei.
Si in rest ne luptam cu teme uitate si facute pe la 10 seara cateodata, nu ne luam caciula ca numai bebelusii au caciula si va rade toata clasa de ea, desi toata clasa vine cu caciula...chestii de astea de rutina zilnica...
Ramo, imi pare rau ca te-ai simtit pusa la zid, dar declaratia mea era asa ca revolta impotriva ideii ca invatatoarea vreodata imi va plesni copilul stangaci si se vroia doar o imapartasire a "traumei" din copilarie a unei stangace. In rest, fiecare culege ce vrea din asta...
Era sa uit ce era mai important, normal ca si eu m-am minunat de ce darnicie a cazut pe capul australienilor de ne-au bucurat cu atata poze. Dupa asa desfrau cred ca daca mai vedem poze de Craciun, zicem saru'mana. Concluzia e ca Patrick e mai frumos decat Michael, dar Michael e mai frumos decat Patrick, iar Gecko e cea mai frumoasa mami din orasul ala.

ramo_cata spune:
'neata!
http://stirileprotv.ro/stiri/international/atentie-la-ce-date-personale-va-dati-pe-facebook-pot-fi-furate-sau-vandute.html
Olgutzika spune:
Neata! Va veghez
.
Fost-am ieri la control si eco, Alexandru e huge
, are 3500g si e mai mare cu 15 zile decat varsta dupa UM. Colul lung si inchis la ambele capete, lichid suficient, IR-uri senzationale, el e sus situat...deci nu da semne ca ar vrea sa iasa. Dar marimea lui imi da spaime ca ma apuca nascarea pana vine Radu acasa...In fine, oi vedea atunci, bagaj nu am facut, sa nu chem nechematul. Si la 12 sun la Municipal, ca in functie de rezultatul analizelor de ieri si de ce am comunicat eu de dimineata ca a iesit la eco, sa vedem cand ma mai duc la control. Si cand sper sa aflu si cand nasc
.
Tata e stationar, azi speram sa ii scoata tubul ala de dren, de ieri nu mai are sonda urinara, dar e tare apatic si vrea sa fie lasat in pace...Vedem astazi ce zice doctorita lui.
Dudu, ce ma bucur sa te revad 
! Midasnu, sa nu mai dispari nici tu!!!
Naty, multu mult pentru ziua de ieri 
. Iertare pentru tot stresul, ma chinuia si gandul ca nu mai ajung la Iosup si uite asa
. Te tin la curent cu felul in care merge cu doza noua de Dopegyt. Cursul ala iti va prinde foarte bine, faci ceva si pentru tine, profesional vorbind. Sa nu iti para rau, stii vorba, nu iti da Dumnezeu mai mult decat poti duce! Iar cu tv-ul, sa stii ca nu te-am condamnat, doar ti-am spus ca parerea mea este ca nu e cazul sa o pedepsesti pe Iulia pentru o situatie pe care nu ea o creaza, intelegi
? Si gata, nu mai scot un sunetel despre asta
. Sa ai zile usoare! Si ai nostri parinti la fel 
Irina-Liana, mi-as fi dorit sa nu inteleaga nimeni cum e sa traiesti cu un bolnav ca tata
Asta este, crucea cea mai grea e a mamei mele...Imi pare rau, ce sa mai zic...
Va
, sunt la orizontala cu Soful, la citit, construit, puzzle-it si alte IT. Si cu un deget pe F5, mai scriu daca am ceva de spus.
Va
si va
!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
ramo_cata spune:
cu Anca ati mai vorbit?sper ca Mufa este mai bine..doamne ajuta!!!
dudurutza chiar saptamana trecuta am facut o strigare,vad ca m-ai auzit
si cand mai ai timp mai vino pe la noi..si nu-s chiar asa de harnicuta dar daca n-are cine sa le fac ,de mila de sila pun mana pe treaba![]()
midasnuieri n-am mai apucat sa-ti dau un
tie si piticilor tai..am fost prinsa cu discutiile de dreapta si stanga
cand ai timp pune catva poze cu cei mici 
la noi vad ca apare soarele,duca-se ploile astea ca m-au zapacit...
la gradi ,am gasit ghiozdanelul ,aterizase pe la un copil de la grupa mare
...tot cu plansete,ca vrea la mamaie Malia la tara,ca nu begem a gadi,aci'ca vrea la mamaie aci'sa vina mamaie la tasa lui..off off..mi se rupe sufletul dar n-am ce-i face...
nico ai primit telefon?![]()
olgule
pentru grasunel..osafiebine si cu Radu acasa...stai linistita![]()
revin o lecutzamai tarziu...
mstela spune:
Neata...
Moamaa,vazut Geckolini in toata splendoarea
..de pus la revista
..puiul mic leit mami m-a dat pe spate
...Doamna schimbata(ovcors ca in bine),alta atitudine
..vreme de savurat,meleaguri canguricesti...ce mai...mi-a prins bine sa ma delectez asa dimineata..

Naty,asa zici?nu s-a potolit?![]()
![]()

La inselat,nu cred ca s-a gandit cineva
...dar zau ca abia astept sa povestesti peripetiile,sa radem![]()
...si zici ca-i perseverntent nebunul!?
Pup mami ocupata...gheu
..
Miha,deci de-aia sunt eu- cu inclinatii artistice,imaginatie bogata,si totusi inginera![]()
..
O salut furtunos pe Maria-Dudu ca in sfarsit a aparut!
astept poze cu frumoasa.
Olgu..sanatate tatalui.Iti inteleg starea extrem de bine.Mama s-a chinuit cu tata-cu tulburari,rau,caderi,pierderi memorie,pampersi,mancare cu lta-3 ani
..cu toate astea,tot speram cu totii intr-o revenire
...dar c'est la vie,cu dureri,cu zambete
..
Sanatate tuturor.Nu mai stie nimeni de Muffy?
O zi buna!La munci!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
clauclau spune:
Anca se pregateste sa plece acasa cu Muffilici
, e bine puiul, vesel, energic, am vorbit putin cu el la telefon.
Toate analizele au iesit bine asa ca merg linistiti acasica. Anca e franta, nu s-a putut odihni zilele astea, va pupa pe toate, va imbratiseaza si multumeste pentru gandurile bune. ![]()
![]()
Olgutz, ce voinicel porti tu in palat!
Or sa se aranjeze toate usurel pana la nastere, stai linistita si joacate cu Sophie la greu!

Ramo, ma bucur ca ai o zi mai buna, ca a iesit putin soarele.
Dea Dumnezeu numai zile frumoase, cu soare pe strada ta.
Dudu, ce bine ca ai dat un mic raport, mai vino si neaparat cu pozele promise, nu uitam.

Naty 
, nu sunt deloc optimista, dar trebuie sa merg inainte, n-am incotro. Simt ca multe persoane se bazeaza pe mine si e greu sa fac fata, dar asta e! Din pacate, sti cum e, fiecare cu necazurile lui . Daca le depasim, e minunat, daca nu, om vedea... Sper ca tu esti mai bine, te imbratisez si pupa si pe Iulia din partea mea.
gudinde spune:
Hello, pup in fuga pe toata lumea ca-s superextramega busy.
Pt ca stiu ca exista o multime de fani dr House, m-am gandit ca va intereseaza:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/stiai-ca-dr-house-este-femeie-audio-203078.html
"#350;tiai c#259; "Dr. House" este femeie?
Adev#259;ratul "Dr. House" se nume#351;te Lisa Sanders #351;i a lucrat ca jurnalist de televiziune înainte de a studia medicina la Universitatrea Yale, unde practic#259; înc#259; în calitate de medic internist. Sanders este din 2002 autoarea unei rubrici a ziarului The New York Times, cu un titlu emblematic, "Diagnostic", #351;i care a inspirat serialul de televiziune "Dr. House", fiind #351;i unul dintre cele trei consultan#355;i tehnici ale serialului, scrie Ansa, citat#259; de Agerpres.
Într-un interviu pentru British Medical Journal, doctori#355;a multilateral#259; #351;i-a povestit via#355;a #351;i cum s-a n#259;scut figura medicului cel mai iubit de pe micul ecran.
"Înainte de a studia medicina am lucrat ca jurnalist de televiziune timp de 14 ani. Am, fost prin urmare, o student#259; b#259;trân#259;, începând studiile la 36 de ani. M-am specializat în medicin#259; intern#259;. În ultimii 7-8 ani m-am concentrat asupra diagnosticelor clinice", a povestit ea.
Rubrica "Diagnostic" s-a n#259;scut întâmpl#259;tor. "Ca jurnalist de televiziune m-am ocupat de medicin#259; ani de zile #351;i mi s-au relatat multe pove#351;ti despre medicin#259; #351;i doctori. La Universitate mi-am dat seama c#259; lucrul cu adev#259;rat interesant era misterul pove#351;tii care st#259; la baza întâlnirii dintre medic #351;i pacient. Într-o zi i-am spus o poveste din perioada când eram jurnalist TV unui prieten de la New York Times, care mi-a spus s#259; scriu despre aceste lucruri".
De aici pân#259; la "Dr. House" nu a mai fost decât un pas mic. Serialul s-a n#259;scut din rubrica ziarului. Atunci când produc#259;torii au decis s#259;-l realizeze, "m-au chemat s#259; m#259; întrebe dac#259; vreau s#259; m#259; implic, explicându-mi c#259; povestea se baza pe un medic arogant, irascibil #351;i farmaco-dependent, care ur#259;#351;te pacien#355;ii dar iube#351;te diagnosticele. La început am fost u#351;or #351;ocat#259;, dar am r#259;spuns afirmativ deoarece nu a#351; mai fi avut o a doua #351;ans#259; de acest fel. Acum sunt unul dintre cei trei consultan#355;i tehnici ai filmului", a continuat Sanders.
La întrebarea dac#259; "Dr. House" este un alter ego masculin al s#259;u, Sanders a explicat c#259; "iube#351;te diagnosticul, dar asta este tot ce avem în comun", ad#259;ugând: "Am petrecut mult timp scriind despre importan#355;a rela#355;iei dintre medic #351;i pacient în punerea unui diagnostic. House spune mereu, #351;i este adev#259;rat, c#259; to#355;i mint. Dar ceea ce nu spune este c#259; to#355;i îl mint pe el pentru c#259; este 'odios' ".
Cu toate acestea, Hugh Laurie, autorul care îl încarneaz#259;, este atât de bun, în opinia lui Sanders, încât, "în pofida temperamentului s#259;u groaznic se în#355;elege c#259; nutre#351;te un profund interes pentru pacient. Aceast#259; ambivalen#355;#259; îl face un personaj fascinant #351;i cu siguran#355;#259; preferatul meu"."
V-am pupat si va doresc o zi bunaaaaaa.
Nicoleta spune:
Call me crazy, dar eu imi sterg pozele de pe FB 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!