Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mama ce-as merge si eu la un film. Dar cred ca urmatoarea iesire in oras va fi cand se va marita Diana.
Kya bine ca n-a mai facut Sanzi febra. Am tras-o si noi vreo 2 sapt cu o tuse nenorocita care, culmea!, a trecut cand am incetat sa-i mai dau sirop. In rest planurile sunt in aer, e o perioada proasta pt tot... asta e asteptam si vedem ce va fi. Partea buna e ca si-a gasit (in sfarsit!) Lucian un servici mai bun, cu deplasari afara (acum e prin Germania). Partea proasta e ca am ramas singura cu Diana si chiar nu pot face nimik. Si asa m-am saturat de stat acasa, parc si mai ales acum cu vremea asta de stat numai in casa!
Nico bine ca ati gasit casa, ai reusit sa scapi de un stres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Ramo, de ce sa-l atentionezi? Asta nu inteleg. Pentru ca ti-ar fi tie greu? La el te-ai gandit? ;)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mda, in fine ,oricum nu ma fac inteleasca...cert e ca e dreptaci...la el ma gandesc tot timpul,sa-i fie lui bine ..eu sunt demult pe locul 2...de f multe ori am facut lucruri pe care inainte nu le-as fi facut dar pentru Andru ,ca mi-au convenit ca nu mi-au convenit ,le-am acceptat...daca ar fi sa fie stangaci ,clar,as accepta chiar daca mi-ar fi greu...dar nu e ,un avantaj pentru mine... ca s-a mai folosit si de mana stanga si ca l-am atentionat ,asta s-a intamplat asa pur si simplu ,poate din prisma faptului ca asa am fost educata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ramo, scuze ca am atras atentia spre tine. Acum inteleg bine ce spui. El este dreptaci, in sensul ca mananca bine cu dreapta, mazgaleste bine cu dreapta etc...doar ca, din cand in cand, din joaca, din plictiseala, din ce-o vrea el foloseste stanga...si nu o foloseste asa bine ca dreapta si atunci tu il corectezi. Ca sa fac o paralela...Patrick e dreptaci si mananca foarte bine supa/laptele cu cereale cu dreapta. Dar seara, cand e prea capos sa mearga la culcare dar prea obosit ca sa se mai tina pe picioare, isi cere cerealele. Si incepe a le manca cu stanga...ca dreapta e prea ocupata sa-i sustina capul adormit...si bine-nteles ca rezultatul final e ca nici de dormit nu doarme si nici de mancat nu mananca pentru ca folosind stanga tot da p'alaturi...si atunci da...il corectez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, ok. Eu nu te criticam. Si inteleg perfect ce explici. Nimeni nu le stie pe toate perfect, doar ca intamplator stiu cate ceva despre dreptaci/stangaci si m-am gandit sa-ti spun. Nu am vrut sa te supar...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

kya, cred ca de fapt ii zice continence nurse si se ocupa atat de bowel cat si de bladder. Suna distractiv titulatura dar sunt foarte utile pacientilor postAVC, femei postpartum etc. Educa pacientii si familia atat pentru problemele de incontinenta cat si pt constipatie. Dar cu siguranta cunosc cateva panselute in Romania care s-ar oripila sa fie insarcinate cu matzele pacientului.
Sanatate Zanei

Nicoleta, o mare gradinita de fandositi ai tu acolo. Eu pana acum nu am stat cu impresia ca asa sensibil e Matei. Ca si la Ramo, mi se pare ca te=au ochit de veriga cea slaba, stiu pe ce butoane sa apese ca sa aiba mai putin de lucru. Asta este varsta cea mai dificila din punctul de vedere al despartirii. Putini sunt copiii care spun "pa si pusi" la despartire. Dar eu cred ca si mai putini sunt copiii carora, chiar si intr-un mediu atat de nefamiliar, nu li se poate capta atentia cu altceva. Este multa lene si comoditate din partea lor...de ce sa se lege la cap si sa-l mai ia in brate si sa-l dragaleasca daca pot foarte usor sa puna mana pe telefon si sa apese butonul de panica. Zau asa...oare chiar vienezul ala de la mama lui isi ia liber din doua in doua zile sa mearga sa isi ia copilul? Oare chiar al tau e cel mai plangacios de acolo???...eu ma indoiesc.

Cleme, ma bucur ca si-a gasit sotul job. Iti tin pumnii sa ti se arate si tie ceva bun. Pup Dianei si mamicii

Mergi la inceput

nu m-am suparat doar ca am simtit ca am fost ,oarecum,pusa la zid si am incercat sa explic ca sa ma fac inteleasa..sunt multe lucruri de care nu stiu ,tot timpul am cate ceva de invatat...

cleme ma bucur ca si-a gasit L de munca

edit:ca am fost intrerupta

nicoma bucur ca ati gasit sa va mutati...imi pare rau pentru plansete

de gradi parca n-as mai zice nimic desi imi dau seama ca il duc acolo si d-zeu cu mila azi i s-a pierdut ghiozdanelul in care avea apa,servetele nazale si pijamaluta..a stat nebaut apa pana acum,a dormit imbracat..de la vienezi as avea mai multe pretentii,la noi uita sa duca copilul la baie si sa-l spele pe maini,uita pe unde i se pun lucrurile,uita ca nu mananca dar nu uita niciodata sa te traga de maneca ca trebuie sa platesti gradinita,nu stiu ce caiete speciale si nu mai stiu ce...
ies,gata,sunt obosita,cu nervi si n-as vrea sa mai zic cine stie ce si sa fiu inteleasa gresit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

ce a-si vrea eu sa fie stangaci careva dintre plozi!
randunoiul e stangaci si numai avantaje a avut in viata
in sport daca esti stangaci mai ales in sporturi de echipa
e super ok,sigur ai loc in echipa

la Eric nu imi dau seama ca isi foloseste si mana stanga si
mana dreapta
la mancat eu imi folosesc maiinile sa il indop ca el
nu binevoieste!

Mimo de 2 saptamani discutam cu al meu unde sa mergem la ski
eu vreau Slovacia,el Austria(dupa ce am luat teapa la Budva)
mie mi-e groaza de drum pana in Austria cu cei 2
mai ales cu Marc care urla pana isi boraste creierul cand e bagat
in scaun
Slovacia ar fi la jumate de drum fata de Austria
intr-un fel are si el dreptate,ca acolo stim ca e ok,nu experimentam
mare dilema!
Nico imi pare rau ca aveti neplaceri la gradi
eu nu l-am mai dus pe Eric,numai ce au scapat amandoi de raceli
pupescu la voi

Mergi la inceput

si la cererea publicului si cu o mica dedicatie pentru Movalinda trista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oh,GOD!!Ce vant a batut prin Australia?!! Doamne cate poze!! Nu pot sa creeed!!Si apare si soparla mama-si nu odata!!
Femeie,m-ai terminat! Sunt superbi plozii!! Iar de dumneata..ce sa mai zic?! Nu zic nimic,nah!
Patrick mi se pare atat de schimbat! I s-a schimbat forma dovleacului de tot!! Are mutra de barbatel in toata regula!!
Cata desfatare!!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

si la cererea publicului si cu o mica dedicatie pentru Movalinda trista

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!
ha,ha,ha sa stii ca esti de pus in revista..cine zicea mai acu' cateva zile ca vrea sa aiba tiroida?pai la cum arati cred ca ti-ar trebui o tiroida de ingrasaresi -ici pentru cei 2 bestiali care fac educatie la tv

Mergi la inceput