Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
A folosi stanga nu e o boala, nici un obicei prost...nu trebuie corectata. Dar ce bun fotbalist va fi el cat va sut si cu dreptul si cu stangul

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!
mai,nu-i o boala ,de altfel si ta'su,soacra mea ,socra'miu sunt stangaci...dar mananca cu mana dreapta..l-am corectat doar l-a mancat,in rest il las sa foloseasca ce mana vreasi l-a scris/colorat... in fine ,consider ca e mai bine sa manance,scrie cu mana dreapta...de mancat, ca de mancat dar la scris va intampina probleme la scoala ,cu siguranta!!! asa ca mai bine il corectez de acu'...cat de sutat..da suteaza cu amandoua dar stangu e principalul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Vecinik,eu as vrea sa reusesc sa-mi aloc 3 ore sa merg la:
http://www.hmultiplex.ro/filme/eva-7447159 sau
http://www.hmultiplex.ro/filme/iubiri-din-trecut-7064409 ..astea m-au pocnit..
Ramo

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Stela, nu dai gres cu "Iubiri din trecut". L-am lansat noi si din cauza unei probleme n-am ajuns dar fetele mi-au zis numai de bine. Sa te pregatesti si pentru niste lacrimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata
dar la scris va intampina probleme la scoala ,cu siguranta!!!

Ma chemi pe mine si ii dau eu doua peste ceafa invatatoarei care ar indrazni sa-l corecteze. Ma anerveaza la culme chestiile astea. Daca copilul scrie cu stanga cine esti tu invatatoarea lu' peste prajit sa te trezesti ca trebuie sa-l corectezi?!? Ca vezi Doamne, "asa" e modul corect de a scrie...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Bine v-am regasit pe crenguta! eu nu mai am timp deloc sa intru pe aici, incerc sa-mi fac, este greu cu doi copii mici, mai ales ca Petru s-a invatat sa umble pe laptop, sta pe youtube la trenuri! stiu, nu e ok, dar ma lasa sa-mi fac treaba, ma lasa sa alaptez si eu linistita ca tare ma impnge si nu ma lasa sa-i dau sa pape lui Stef.

si uite ca am inceput mesajul de-aseara, sper sa reusesc sa-l termin azi

Si Petru al meu e bolnavicos, noi am luat-o pe doctori homeopati. Anul trecut am fost internata cu el, laringita, branula etc, cine a avut stie ce inseamna. Am stat cu el 4 zile in spital din care 3 pe reanimare.

Sambata trecuta, ce crezi? laringita din nou, nu am vrut in ruptul capului sa mai ajung cu el la urgente! Am ramas acasa si cu gemoderivate si cu nebulizatorul am dus-o pana luni cand mi-a raspuns dr la telefon si mi-a zis ce sa-i dau in continuare.

Acum e bine, mai tuseste un pic. Eu sunt foarte multumita ca am sapat de antibiotic pe branula si pe gura, orice fel de antibiotic.

va pup si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Deci....eu, o stangace declarata, nu inteleg deloc chestia asta cu corectatul. Pai fratilor, daca eu am tendinta sa scriu si sa invart in mamaliga cu stanga care-i problema altora. In primul rand, e clar ca voi fi mai indemanatica daca imi folosesc mana stanga atata timp cat cerebelul meu o cere si clar cu dreapta imi voi taia degetele. Mie daca imi pui cutitul in drepta sunt o catastrofa. Bineinteles ca sunt rodul minunatei educatii ceausiste si deci, plesnita de invatatoare peste mana pana am tinut stiloul cu dreapta, dar in rest, totul, dar absolut totul, fac cu stanga.
Iar chestia cu scrisul frumos iar e o problema pe care nu reusesc sa o inteleg. A scrie frumos, mie, imi pare o chestiune de talent, adica il ai sau nu. Niciodata nu imi voi certa copilul ca scrie urat, fie ca scrie cu dreapta, fie ca scrie cu stanga. Il voi certa daca scrisul e neingrijit, murdar sau cu greseli, dar niciodata pentru ca nu are talentul de a "picta" niste litere.
Na ca m-ati lovit la coarda sensibila si m-am "revarsat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Asta spun si eu, ca nu trebuie "ghidat" copilul in nicio directie. Scrie/face/drege cu mana care ii vine la indemana, ca sa zic asa Dreapta - stanga nu conteaza, lasa-l sa faca cum ii dicteaza lui creierul.

Sanziana cica e bine, nu a mai facut febra deloc. Mananca, doarme, se joaca normal. Doar mucii o mai chinuie, dar sunt d-aia inofensivi . Sper sa nu fi fost nimic de fapt.

Midasnu heheiii, long time no see!

Vali da, plecat-a peste mari si tari. Vorbim pentru weekend cu filmul.

Stela suna bine amandoua, vedem.

Gecko cum mah bowl nurse! [:-))) Le are in administrare pe amandoua, sau e specializata pe ala gros?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Ramo, nu mai corecta ma copilul! Daca el are creierasul astfel aranjat (pe invers decat fata de un dreptaci), nu ai ce-i face! Il poti doar frustra la maxim cu asta! Serios iti spun! De ce sa manance cu dreapta? Doar fiindca asa pare ca fiind normal? Normal e sa mananci cum iti vine, asta e! Sa stii ca astfel de corecturi pot duce la altele, cum ar fi balbaieli (foarte serios!), refuzul de a mai folosi mainile etc. Si de ce?? Daca e stangaci, lasa-l sa fie!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda ...si eu am avut o colega de liceu care scria mai frumos cu stanga decat cu dreapta ..dar era fortata sa scrie cu dreapta pentru ca asa se scrie dupa mentalitatea romanului batran...pe mine sincer nu ma deranjeaza intr-un mod f exagerat ,desi recunosc ,din postura de dreptace ,mi-ar fi greu sa ma obisnuiesc..daca Andru n-ar putea sub nici o forma sa foloseasca mana dreapta,nu l-as forta...s-a intamplat de cateva ori la masa si atunci i-am zis ,sub forma de gluma,o mica atentionare"mami,nu cu mana stanga ci cu dreapta"....

deci,clar am fost inteleasa gresit...Andru e dreptaci..dar a mai avut tendinta de a manca si cu mana stanga si atunci l-am atentionat..nu se intampla zi de zi ,cand il pun la masa tacamul il ia cu mana dreapta ,daca scrie ,o face tot cu dreapta doar ca uneori o mai pune la munca si pe stanga

Mergi la inceput

Asaaa... piciul a plans mult azi la gradi... m-au sunat dupa 11 de 3 ori! Cand am vazut apelurile ratate... brrr... era directoarea, vrea sa il las mai putin pe Matei la gradi (un pas mis inapoi ca a apoi sa facem un pas mare inainte...). Sunt cam in butoi... Pe de alta parte ne mutam. Maine cica semneaza contractul. Pe partea a doua... nu imi place prea mult apartamentul... insa... (am vazut altele cateva superbe, de-aia! am gasi si noi, dar sunt mult prea scumpe, unele... altele sunt pe grupuri de interese... iar noi nu suntem atat de "interesanti" etc.).

Raluca de Bacau, ti.am vazut pozele de pe FB, si o parte de casa in ele! De copii nu mai spun! Ce-ti mai face domnisorica?

Si ca sa mai destresam lumea... Matei face in continuare pishu si caca la scutec :). Mai cere si la oala, dar numai cu tati (cred ca se "razbuna" pe mine ca eu il las la gradi...).

Mimo draga, ma gandeam azi de ce are V scaun-bobite. Poate fi de vina atenta maruntire a fibrelor din hrana. Si-asa pastuite sa adere atat de tare in intestin incat sa dea in... bilificare :)). Poate se va rezolva o data cu inceperea mestecatului (mai raman bucati nemestecate bine etc.).

Mai citesc si revin. A, da, vreau si eu la un film! Nu in germana...

Mergi la inceput

Ramo, de ce sa-l atentionezi? Asta nu inteleg. Pentru ca ti-ar fi tie greu? La el te-ai gandit? ;)

Mergi la inceput