America (213)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui balerrina

Mierea da stralucire tenului daca e mai ofilit un pic.

Nu-s ofilita, dar folosesc

Citat:

Iulianm, machiajul e bun ca protejeaza pielea de vant si soare. Mie imi place foarte tare Bare Minerals. Nu simti ca ai machiaj si protejeaza pielea foarte bine, plus ca nu e chimic si nu iti astupa porii. In plus e si SP15.

Balerrina, la servici la mine am vrut sa spun. Nu in general. In afara serviciului, nu am eu rabdare si nici nu ma prea pricep la machiaj. Eu-s cu rujul (zilnic), rar rimmel (ca uit si pun miinile la ochi) si pudra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Ramona,

Eu am probleme cu miinile, cum se face un pic frig trebuie neaparat sa port manusi
si chiar si asa mi se irita foarte rau de la frig. Singura crema care ma ajuta este crema de miini foarte uscate de la L'Occitaine. Orice altceva nu are nici un efect :(

-- C.

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Multumesc Iulia.

Balerrina, m-ai citit bine cu cremele antirid. O sa incerc din cele de care spui tu. Folosesc si creme obisnuite, dar incerc sa iau din cele naturale. De obicei cumpar de la Whole Foods sau Sprouts, deci nu le-am incercat pe cele de care spui. Am avut sapun Occitane, chiar am un magazin in apropiere. Cremele nu le-am incercat.
Argila am de la Farmec, o amestec cu diverse - cum spui si tu. Ma rog, caisele si capsunele le maninc, nu apuca sa ajunga pe fata.
Tarite a recomandat Andrada la un moment dat si am inceput sa le folosesc.
Acum ca vorbiram de chestii naturale mi-am amintit ca n-am mai folosit de multa vreme zat de cafea cu ulei de masline (pe corp, cam aspru pentru fata). No wonder ca-s precum o reptila!

Lume multa, oameni putini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ai cumva denumirea exacta pentru crema de miini? Am si eu piele sensibila si sint mereu interesata de o crema buna pentru miini. N-am gasit una anume, dar daca reusesc sa dau destul de des cu crema sint in general OK. Asta daca nu am ghinionul sa dau peste vreuna care sa-mi faca mai mult rau, ca am patit si din astea.
Asa am ajuns sa caut produse cu cit mai putine chimicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am vazut la Tj'max creme cu retinol, la preturi bune si chiar ma batea gandul sa-mi cumpar si eu ...acum am Burt's bees - demachiant si crema dupa ,dar nu-mi plac.
mai folosesc de la St.ives, apricot scrub,de care sunt foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- Aveeno?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aveeno am doar sampon.
St. Ives de care zici ii place mamei mele. Am folosit si eu la un moment dat.
Uitasem sa spun ca am avut Roc mai demult. Poate nu-i suficient de concentrat, mie nu mi s-a parut ceva deosebit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si mie imi plac St Ives!!!
Eu nu gasesc masti de fata..in Ro foloseam...le gaseam la plic...aici....ori nu le vad...ori nu ma uit unde trebuie....Buni de cand e la mine imi face masti din castraveti sau pepene galben in lipsa lor tot ce prinde si masaj facial

Acum am crema de la Estee Lauder...dar sunt f dezamagita...mi s-a umplut fata de bubite cum nu am avut niciodata (dar nu sunt 100% ca e de la crema)

Mai folosesc de la Boots sau Jason demachiante....
Eu am riduri si tenul ff uscat!!! Nu stiam ca nu e bine sa te speli cu apa!!! O sa evit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Si eu am probleme cu mainile, mai ales cum dau de vreme rece arat vorba Ramonei ca soparla..:) Acum folosesc ceva de la Nivea - crema din cutia albastru inchis.

Masti mai iau de www.sallybeauty.com/facial-masques/Skin01-06,default,sc.html?psortb1=category-pos_Skin01&psortd1=1" target="_blank"> aici

si votez si eu cu Doina..:))

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Aveeno sunt testate dermatologic insa nu sunt in intregime naturale.
Cel mai sigur este sa citesti ce scrie pe ambalaj. Ce nu mi-a placut este
ca ultima data cand am citit la Aveeno, nu era usor sa gasesti compozitia,
eram cumva sub eticheta, nu mai imi aduc aminte exact.

Citat:
citat din mesajul lui pumba

ramona- Aveeno?

Mergi la inceput

http://usa.loccitane.com/FO/shea-butter-hand-cream.htm

Eu imi iau in general online de la frangrancenet sau alte site-uri care
nu au taxe, au cupoane, si free shipping.

O alta chestie care poti sa incerci este sa iei direct shea butter, este cel mai
aproape de grasimea naturala a pielii, lanaolina de pe vremuri era facuta
cu shea butter. L'Occitaine vinde shea butter simplu si poti sa ti-l amesteci tu
cu ce vrei.

ROC nu vezi rezultatele imediate pentru ca regenereaza pielea in profunzime.
Insa toate cremele bune, scumpe sau mai putin scumpe, au in ele retinol, cele
scumpe au cantitati mai mari, restul sunt sa imbunatateasca aspectul.

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Ai cumva denumirea exacta pentru crema de miini? Am si eu piele sensibila si sint mereu interesata de o crema buna pentru miini. N-am gasit una anume, dar daca reusesc sa dau destul de des cu crema sint in general OK. Asta daca nu am ghinionul sa dau peste vreuna care sa-mi faca mai mult rau, ca am patit si din astea.
Asa am ajuns sa caut produse cu cit mai putine chimicale.

Lume multa, oameni putini

Mergi la inceput