America (213)
Raspunsuri - Pagina 3
miereamara spune:
Da' care e treaba cu retinolul asta?
De ce e controversat?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
corinadana spune:
Ramona tu esti de amea... am vrut sa scriu delaptele Doina dar m am gandit sa nu radeti de mine...
Am sa recitesc mai atent ce ati mai scris, fug dupa Ralu.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
corinadana spune:
Miere multumesc! si felicitari lui Aidan!!!
Aici este tot urat afara :(. Sunt 65 dar este intunecat, deprimant...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
balerrina spune:
Nu e controversat deloc.
-- C.
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Da' care e treaba cu retinolul asta? De ce e controversat? www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Ramona J spune:
Lasa Corina, ca la voi trece repede. Zi mersi ca nu esti mai la nord, unde 65 este un lux vreo juma' de an.
Da, eu sint prietena buna cu laptele Doina. Din pacate nu mai am.
Eu nu-s convinsa cu cremele astea scumpe, ma uit mai mult dupa unele fara chimicale. Ma rog, sint scumpicele si astea.
iulianm spune:
Nici eu nu-s cu machiatul, foarte rar, vorba aia, poate la Craciun, Anul Nou si Pasti . Iar la servici e contraindicat. Dar aici e foarte uscat si destul praf, folosesc demachiantul pt curatat pielea de mizeriile de peste zi, adunate...din natura. De obicei imi iau cleanser, toner fara alcool (nu trebuie rinsed, Corina, il lasi sa se usuce), apoi cremele de fata si ochi. Hidratante, ca aici ii jale de uscat, fiecare restroom are hand cream dispenser. Cu retinol n-am incercat.
Sapun nu am folosit niciodata, apa din belsug. Mama avea o reteta pt peeling, amesteca tarite cu faina de griu. Acuma vad ca au iesit destule firme cu produse pe baza de tarite...miraculoase .
Si masti, ori amidon cu fructe/castraveti, ori (mai des) miere de albine cu ou si ulei. Daca mi-i lene, folosesc din comert.
Ramona, iti scriu mesaj separat cu turismul in NM.
balerrina spune:
citat din mesajul lui Ramona J Lasa Corina, ca la voi trece repede. Zi mersi ca nu esti mai la nord, unde 65 este un lux vreo juma' de an. Da, eu sint prietena buna cu laptele Doina. Din pacate nu mai am. Eu nu-s convinsa cu cremele astea scumpe, ma uit mai mult dupa unele fara chimicale. Ma rog, sint scumpicele si astea. Lume multa, oameni putini |
Ramona,
Daca iti plac cele naturale, Aveda si Occitaine sunt f bune si nu sunt atat de scumpe. Cremele antirid sunt in jur de 50. Pentru creme cu Retinol, ROC sunt cred cele mai acceptabile ca pret.
Relativ la masti, depinde de ce vrei de la 'masca'.
Pentru curatat cele mai bune sunt cele pe baza de argila. Cel mai simplu este sa iti iei argila si o amesteci tu cu ce iti place. Capsuni si caise sunt bune de curatat.
Pentru ten mai delicat/sensibil care se irita usor, castraveti sau miere. Mierea da stralucire tenului daca e mai ofilit un pic. La fel de buni pentru asta sunt strugurii.
Pentru gomaj branza de vaci este buna.
Iulianm, machiajul e bun ca protejeaza pielea de vant si soare. Mie imi place foarte tare Bare Minerals. Nu simti ca ai machiaj si protejeaza pielea foarte bine, plus ca nu e chimic si nu iti astupa porii. In plus e si SP15.
-- C.
Ramona J spune:
Multumesc Iulia.
Balerrina, m-ai citit bine cu cremele antirid. O sa incerc din cele de care spui tu. Folosesc si creme obisnuite, dar incerc sa iau din cele naturale. De obicei cumpar de la Whole Foods sau Sprouts, deci nu le-am incercat pe cele de care spui. Am avut sapun Occitane, chiar am un magazin in apropiere. Cremele nu le-am incercat.
Argila am de la Farmec, o amestec cu diverse - cum spui si tu. Ma rog, caisele si capsunele le maninc, nu apuca sa ajunga pe fata.
Tarite a recomandat Andrada la un moment dat si am inceput sa le folosesc.
Acum ca vorbiram de chestii naturale mi-am amintit ca n-am mai folosit de multa vreme zat de cafea cu ulei de masline (pe corp, cam aspru pentru fata). No wonder ca-s precum o reptila!
iulianm spune:
citat din mesajul lui Ramona J Iulia, chiar la tine ma gindeam ca am vrut sa te intreb de vreun loc de mers la munte in NM. Nu-mi spune Taos, ca sint budget minded, plus ca vreau sa fie cit mai spre Texas. Ceva la outskirts de Taos probabil. |
Pai la outskirts de Taos e...Santa Fe . Cu toate ca acuma Taosul e intre sezoane, si s-ar putea ca preturile sa fie mai joase. Mai ales ca au trecut si de schimbarea frunzelor. Ai Taos, si ai statiunile de pe linga Taos, din jurul lui Wheeler Peak (Angel Fire, Red River, Eagle Nest). Ori Taos Ski Valley.
In estul NM ai Ruidoso, care e statiune de schi, deci in munti. Aproape ai Cloudcroft, care-i foarte pitoresc, un tirg de munte, poti sta si acolo. Alte atractii pe acolo: Roswell (daca te pasioneaza aliens!), Carlsbad (cavernele), White Sands. Da-i de condus un pic la astea.
Eu insa as recomanda la timpul asta partea de SV a statului, namely Silver City. Noi am fost de Labor Day weekend, zona e superba. Mai ales daca vii tu pe I40 si cobori sud I25, apoi iei 60-12-180 pina in Silver City. Vremea ar fi numai buna, e un pic mai cald ca la noi (low 40's night, mid 70's day). De vazut pe linga Silver City: Catwalk (o Cheile Bicazului in miniatura, dar nu conduci, o faci la pas), Mogollon (cel mai populat ghost town vizitat pina acum, au hotel, cafe, muzeu si vreo doua galerii de arta; drmul e un thrill, ca treci peste un munte si soseaua e de o singura banda), Gilla Cliff Dwellings (Indian ruins, cocotate in virf de munte, foarte bine pastrate), City of Rocks (parc national, plin de bulbuci impietriti, foarte fain loc pt camping).
Poate reusesc sa incarc din poze saptamina asta si dau link, sa-ti faci o idee.
Acuma, si Santa Fe-ul e o destinatie (Travel&Leisure 2010 the fifth most popular travel city in North America). E intre sezoane, dar e o toamna calda si frunzele in munti de abia acum se schimba. E la poalele muntilor, are ski area, ski liftul functioneaza...[plus ca-s si eu pe aici ]
Colorado nu te intereseaza, noi de Columbus Day wkd am fost la Crested Butte, ne-a nins Si tot in sudul CO, la vreo doua ore jumate de Santa Fe, ai Pagosa Springs (munte, izvoare fierbinti, lacuri, hiking, skiing la WolfCreek).