America (213)
Raspunsuri - Pagina 5
balerrina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iulianm
Nu-s ofilita, dar folosesc
Balerrina, la servici la mine am vrut sa spun. Nu in general. In afara serviciului, nu am eu rabdare si nici nu ma prea pricep la machiaj. Eu-s cu rujul (zilnic), rar rimmel (ca uit si pun miinile la ochi) si pudra. "Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble." |
balerrina spune:
Sanzi, mie imi plac mastile de la Aveda. Au si de curatat si hidradante.
Mai ales cea de curatat imi place foarte tare ca mie mi se irita foarte
usor fata de la par.
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Si mie imi plac St Ives!!! Eu nu gasesc masti de fata..in Ro foloseam...le gaseam la plic...aici....ori nu le vad...ori nu ma uit unde trebuie....Buni de cand e la mine imi face masti din castraveti sau pepene galben in lipsa lor tot ce prinde si masaj facial Acum am crema de la Estee Lauder...dar sunt f dezamagita...mi s-a umplut fata de bubite cum nu am avut niciodata (dar nu sunt 100% ca e de la crema) Mai folosesc de la Boots sau Jason demachiante.... Eu am riduri si tenul ff uscat!!! Nu stiam ca nu e bine sa te speli cu apa!!! O sa evit Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
corinadana spune:
Eu masti doar naturale mi am pus de cand ma stiu.
Sanzi incearca avocado; este f buna ptr ten uscat.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Ramona J spune:
Eram obosita aseara. Cind a zis Pumba de Aveeno m-am gindit la Avalon Organics.
Asa-i cu Aveeno, nu-i tomai natural. Mai folosesc una-alta si de la ei.
Multumesc pentru link-ul cu Occitane, sa incerc si crema asta. Shea butter am cumparat si eu, am folosit-o fara s-o amestec cu altceva. Nici asta nu mi s-a parut nu stiu ce, poate am avut expectations exagerate dupa ce citisem multe laude.
Poate am renuntat prea repede la Roc, o sa incerc din nou.
sinzi_ana spune:
Dupa atatea discutii...mi-am luat azi asta:
http://www.thebodyshop-usa.com/face-wash/prod5980011
crema de fata si masca de seaweed!!!
A mai folosit cineva?? Or fi bune??
Balerrina, nu stiam de Aveda....le gasesc si in magazine? Sau doar online? Imi place ce am vazut pe site-ul lor!!!
balerrina spune:
Nu am folosit cu seaweed.
Da, Aveda are si magazine. Cred ca daca dai un search dupa ZIP-ul tau
pe google gasesti ce e mai aproape de tine.
-- C
citat din mesajul lui sinzi_ana Dupa atatea discutii...mi-am luat azi asta: http://www.thebodyshop-usa.com/face-wash/prod5980011 crema de fata si masca de seaweed!!! A mai folosit cineva?? Or fi bune?? Balerrina, nu stiam de Aveda....le gasesc si in magazine? Sau doar online? Imi place ce am vazut pe site-ul lor!!! Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
balerrina spune:
Ramona,
mie miinile mi se fac urat de tot, mi se crapa pielea si se face rosie.
Crema de la L-Occitaine m-a ajutat. Cel mai bine este sa ajungi
la un magazin si sa vezi daca iti dau sample, sau sa iei un tub mic
si sa vezi cum te impaci cu el.
-- C.
citat din mesajul lui Ramona J Eram obosita aseara. Cind a zis Pumba de Aveeno m-am gindit la Avalon Organics. Asa-i cu Aveeno, nu-i tomai natural. Mai folosesc una-alta si de la ei. Multumesc pentru link-ul cu Occitane, sa incerc si crema asta. Shea butter am cumparat si eu, am folosit-o fara s-o amestec cu altceva. Nici asta nu mi s-a parut nu stiu ce, poate am avut expectations exagerate dupa ce citisem multe laude. Poate am renuntat prea repede la Roc, o sa incerc din nou. Lume multa, oameni putini |
balerrina spune:
Nu am folosit avocado insa am auzit numai lucruri bune despre el.
O sa incerc.
--C.
citat din mesajul lui corinadana Eu masti doar naturale mi am pus de cand ma stiu. Sanzi incearca avocado; este f buna ptr ten uscat. Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family |
ocebine spune:
Balerrina si Ramona, sotul meu sufera de piele uscata pe miini...fiind afara tot timpul si cu o piele sensibila (ii crapa, etc) mereu are probleme. Ce functioneaza la el este www.lansinoh.com/products/hpa-lanolin" target="_blank">Lansinoh (care de fapt este o crema pentru sini cind alaptezi) ...este lanolina (aproape) pura.
Mai putin frumos mirositoare, dar la fel de eficienta este www.amazon.com/Vermonts-Original-Bag-Balm-Protective/dp/B0012HR4NQ" target="_blank">Bag Balm.
In rest, daca vezi ca primul ingredient in crema este apa...este "apa de ploaie".
Eu cu Retin-A tin "adult onset acne" sub control si nu-i rau ca da si stralucire tenului. In rest alternez creme bune de fata si dau cu sunscreen in fiecare dimineata.
Am incercat si eu masti cu fructe sau avocado dar imi aluneca pe fata...cum le dati consistenta sa nu fuga pe git in jos?
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
corinadana spune:
Sanzi o masca de castravete nu este ptr un ten uscat! no way. castravetii, capsunile, cartofii nu se pun pe ten uscat. Si nici argila.
Anamaria eu chiar sambata mi am pus un avocado pe fata cu 2-3 pic de ulei in el. Strivesc o feliuta numai si o intind pe fata.Nu mi cade; are consistenta de crema cumva.
Fetele alergarete Anamaria,Miere si Pumba azi mi am facut sieu un pic de curaj si alergat cam un colt asa (nu mare :)); cu picioarele era ok dar m a daramat respiratul. Nu mai imi ajungea aerul pe nas si am tot respirat pe gura. Si acum ma doare n capul pieptului. Vine si respiratul asta cu practica?
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family