America (213)
Raspunsuri - Pagina 18
corinadana spune:
Multumim fetele!!! o sa apara si n ziarul scolii
Noi oricum nu tintim catre universitatile Top... ne cunoastem limitele :(
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Delia21 spune:
Corina,FELICITARI!!! Si nu mai zi ca nu vrei alea top,invata fetele sa dream big,dotate sunt ,frumoase foccc sunt,daca or mai fi si perseverente...pot sa ajunga foarte sus.You dont't have to be brilliant to get a good education.
Ruxij,4 ore de invatat la varsta lui;voi ma speriati...imi fac enorm de multe griji mai legat de fiu-miu...pe care cu mare greu il tin la masa 15-20 de minute sa desenam ceva;trebuie sa-i promit tot universul....ca sa nu fuga la joaca,asa ca nu stiu zau cum reusiti voi;or fi ai vostri mai silitori din fire....noi cred ca o sa facem sport,...caci energie multa are ,i place innotul...si il punem pe tac-su sa cotizeze....caci pe harnicie...nu cred ca va fi cazul.Si cel mai tare....ma trec transpiratiile cand eu i pun o intrebare,la care cred eu ca el stie raspunsul...dar asa,ca sa-mi toate mie neuronii...imi raspunde cu alte intrebari si face asa tot timpul,oare e normal???? Exemplu :eu :how do you spell CAT? la care el :"why,you don't know?You asked me this question yesterday to"....si eu i dau sa-i explic pentru a mia oara ca vreau sa-l invat pe el....si uite asa...iti toc energia si dupa 20 minute sunt leoarca de apa caci duc o munca imensa cu mine ca nu cumva sa urlu,sa rad,sa-mi distraga altceva atentia,etc.Manca-l-ar mama...o fi genial mei,...si nu imi dau eu seama....,asta asa ca sa fac haz de necaz......pentru ca he challenges meHai sa ma contrazic un pic singura...daca tot sunt alone pe aici.Poate nu ar trebui sa compar attention span al unui copil de 4 ani jumate cu al unuia de 8-9 ani?Sau chiar mai mult...eu il las pe junior la pre-k dimineata la 8 jumate si il iau dupa 5,si de la 4 la 5 are sport in fiecare zi...,deci o fi si copilul obosit dupa atatea ore unde se concentreaza destul si face destule, poate asta ma ia la 3 pazeste cand 7-8 seara...mai incep si eu ca vreau sa-mi scrie el pe A sau sa-mi speluiasca....da,e atat de usor sa uitam...ca sunt copii,..si ca la 4 ani jumate....abia e iesit din pampersi...mama lui de secolul vitezei ...in care traim.Trebuie sa ne relaxam...cu putina trigonometrie caci iar am test...deseara
miereamara spune:
Mey al meu cred ca se face matematician ii plac numerele si formele geometrice, recunoaste cone,spiral, pentagon:))plus celelalte forme geometrice, numara pana la zece in ambele limbi, ne pune in continuu sa ii scriem cifre si sa desenam forme pe tablita si pe hartie, ieri ii dadusem niste covrigei la desert si el ii numara: one, two, three, four...mommy I want more
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
sinzi_ana spune:
Irina, metode de a obtine mai multi covrigi!!! Poate se face politician
Te-am sunat azi
Delia, super Rudy!!! Ce replici are!!!!
Delia21 spune:
Irina,dulce foc Aidan!!!Si ce bine vorbeste
Sanzi,da si ne da replici....care mai de care.Matusa care e la noi,verisoara mamei....i spune lui ca merge in Romania ca peste cateva luni si ea o sa aiba un bebe ai ei acolo ( e gravida nora,primul nepot asteptat sa vina in februarie)...la care Rudy " cum sa ai tu bebe mai Luci,tu nu vezi cat esti de batrana?Jur ca nu am discutat niciodata despre varstele la care cineva poate sau nu poate fi mama....plus ca m-a mirat tonul,la noi in casa nu se vorbeste asa...Apoi dupa lamuririle primite tot insista sa o convinga pe Lucia sa-l aduca pe bebe la noiRuxij,ne dau cei de la gradinita tema...sa-i invatam 3-4 cuvinte scurte pe saptamana precum " cat,rat,hat,bat,me,I ...".Am eu destule teme la chimie si trigonometrie si altele...ca sa mai imi bat capul si cu ale lui din proprie initiativa.Dar tot ma sperie...oleaca bine viitorul cand peste 2 ani...va trebui sa verific zilnic temele lui....plus ale mele.Asta e...om vedea cum o fi ...cand ajungem la podOau...ce experienta inedita avui azi.In fiecare joi Rudy are fotbal de la 4 la 5.Bonnn...si ajung acolo,ma asez p un scaun intre niste cucoane.Incepe competitia,binenteles ca stiam unde ma aflu,si nu era pentru prima data deci stiam ca va fi zgomot.Si o scumpa mamica de langa mine....dupa inceperea meciului incepe si tipa cat o tin plamanii numele fiului ei.Dar tare...chiar langa urechea mea si des rau,de cel putin 20 de ori pe minut.Copiii astia au 4 ani.Si duc mainile la urechi sa-mi protejez auzul.SURPRIZA :personajul strigator se ia de mine la modul cel mai violent verbal posibil si ma numeste rapid "rude,up-tight si nasty" pentru un gest!!!! M-a prins stoarsa de energie,lucrasem cateva ore la trigonometrie ...si nu am reactionat cum mi-e felul...cand sunt in forma...si am tacut,tot ce i-am spus a fost "you dont know me so do not talk to me because I do not need to talk to you" Copiii jucau...si chair nu ar fi fost dragut sa ne tragem de par acolo cu ei.....exact de la nimic.maine o sa instiintez directoarea de gradinita...si dau si un telefon de la un amic politai sa-l intreb daca pot aplica pentru ordin de protectie.Nu de teama,duduia e de mai firava de cat mine si la inaltime si la gabarit;dar...sa o atentionez cum se cuvine,legal ca e pericol public la cat de disproportionat reactioneaza.Voi patirati dintr-astea?
ruxij spune:
Nu, n-am patit. Nu mise pare totusi ca ai nevoie de restraining order din cauza tipei, chiar dc. a tipat la tine.
Delia21 spune:
Ruxy,nu am redat toate expresiile...folosite.Tipa a tipat intr-una timp de 5-10 minute de parca ar fi lovit-o trenu,cred ca era pe droguri;un om normal nu are cum sa reactioneze asa de la un gest!!!! Nici nu ma stie si mi-a aratat pasarea,si copii erau acolo semnul cu mana,si a folosit si expresiile alea americanesti porcoase :"F Bitch"...si altele,nu s-a limitat la cuvintele din dictionar.Nu am cum s-o las fara atentionare.Cand oamenii reactioneaza atat de disproportionat...e bine sa se stie care sunt...caci de astia te poti astepta la orice!