America (213)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Uite o lista cu Hollywood stars college dropouts

http://wiki.answers.com/Q/What_actors_went_to_college

Nu stiu cit de trusted poate fi, dar unii (din cei cu degree completed) sunt quite impressive.
Clooney nu-i listat, dar de alt site : "George Clooney — also majored in journalism, though apparently most of his time was spent on, ahem, other college activities".

Si daca tot vorbiti de actori, a vazut cineva "Shirley Valentine"? Nu-s ce m-a apucat sa-l revad dimineata asta. E funny si sad in acelasi timp, good with a cup of cocoa ((:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce tare! Ma uitati pe lista, n-am stiut ca Halle Berry a fost la Tri-C. Alergam pe terenul lor cind am facut atletism, cred ca ea era studenta in acelasi timp.
Ruxij, my point era nu ca-s destepti actorii astia, dar multi dintre ei provin din familii cu bani.
La St. Marks, unde au fost Owen si Luke Wilson, tuition este pe la 24k. Tot acolo a fost si Tommy Lee Jones - care vad pe lista Iuliei ca a intrat si a si terminat la Harvard, unde ar fi fost roommate cu Al Gore, ha, ha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Sa te apuci de actorie iti trebuie bani si rabdare. Erau niste statistici
la un moment dat care aratau ca este una din meseriile cu cel mai
mic procent de succes. In plus sunt putini, mai ales femei care lucreaza
la varste mai inaintate, nu toata lumea e Meryl Streep, but wait, Meryl
Streep a fost la Vassar (care este un super-liberal arts college, private, women-only)
si la Yale (ieftin ca braga). Si mai ales la colegiile private nu numai ca e
scump, insa sunt foarte selectivi, ia uitati-va la SAT scores un pic ...

In ziua de azi in America un college degree este absolut necesar, dar nicidecum
suficient.

-- c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ralu superstar astazi la scoala :)) A primit cadou un I pod shuffle !!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Felicitari Corina!
Bravo Raluca!

Diana si Dari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

La noi, parintii nu au strans nici un ban. Ne-au ajutat pe ici pe colo cu ce au putut, incluzand niste imprumuturi mititele - la mine. Ca deh, bursele nu au fost suficiente. La frate-miu, ca a luat bursa la fotbal, din ala european, a ramas de platit pe semestru 500 de dolari, din 40k/an, la o scoala privata in top 20. Cand voi avea si eu copii, o sa ii trimit la fotbal , nu ajuta prea multa scoala.

Corina, felicitari Ralucai! Bravo ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Felicitari Raluca!

Nici cu sportul nu e asa simplu. Eu l-am scos pe fi-miu de la inot pt ca ajunsese la nivelul la care era vorba de antrenamente de 4 ori pe saptamana si de "meets", concursuri destul de dese, prin alte orase. Sa te tii serios de un sport implica f. mare "commitment" si nu iti garanteaza nimeni ca in urma acelui efort, care mie mi se pare imens, ajungi pana la urma asa bun incat sa ti se dea burse pe la scoli private. Asa ca nu merg pe calea asta. Nici nu as putea suporta sa ia fi-miu note proaste, nu pot si gata. La scoala la care e nu merge cu facutul temelor in autobuz, e greu. Alalteieri de ex. a invatat de cand a venit, la 3.30 pana la 7.30pm, cu pauza de masa. 4 ore. Ieri a fost mai usor, doar vreo 2h. Dc. ai antrenamente, o lasi mai usor cu scoala. Nu vad cum ar lua de ex mai mult de nota 4 la citire. La scoala citeste o carte pt. clasele 5-7, despre o familie din secolul 19. Are tot felul de termeni cam arhaici, povesti despre indieni, cherestea si alte chestii specifice erei, cu care fi-miu nu e obisnuit. Dupa ce au citit 6 capitole, le da test cu intrebari de amanunt, dar testul nu e multiple choice, care ar fi fost de ajutor, ci tb sa pui tu raspunsurile din memorie. "Ce a zis mama lui X cand a auzit ca vine fratele ei". Raspuns "a zis ca ccc casa va fi un haos, copiii se vor purta ca niste salbatici si inca ceva ce am uitat si eu". Si tb sa le scrii pe toate trei. Si tot asa vreo 20 de intrebari. Ei, doar din citit in clasa o data fi-miu nu tine minte atatea amanunte. Asa ca a citit cartea si acasa in weekend si am gasit si worksheets cu intrebari din cartea asta. Si uite asa a facut fi-miu bine la test. Dc. nu ma intere, poa' sa faca din ce a retinut la prima vedere, dar nu cred ca pot. Si sportul e tot munca si nu putina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Way to go Raluca !!! Mai da ce premii cool aveti voi acolo in California

Lia, asa e ai dreptate. Ca sportul e un mare time&money consuming (ca doar toate cheltuielile cu deplasarile, echipament etc sunt suportate de parinti) , daca il faci de performanta, si doar facindu-l la nivel de performanta ai sanse de burse. Si mai trebuie sa si fie copilul genul sportiv ca dac nu e , ce poti sa-i faci ?
Bianca nu prea e din pacate si nici talente de Hollywood nu are , asa ca trebuie sa invete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lia, acolo ne mutam cu scoala!!!

Corina, felicitari Ralucai!!!!!

Si noi stam mult la teme...dar in ultimul timp parca am lasat-o mai de tanjala sa se joace copilul mai mult!!!!
Pana la urma...eu tot la homeschooling apelez...timp berechet de de toate!!!!! hahaa...Si apoi raman si banuti de top 20 univ!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

De ce vrei la scoala la noi, la voi e f. bine. Noi intr-a 2a am fost boieri. Fi-miu nu lucra acasa cine stie ce, doar normal, Kumon si cam atat si f. des era singurul care facea corect la lucrare la gramatica si era in top 3 la matematica. Acum ne luptam cu balauroaica asta de invatatoare. Am mai imblanzit-o, dar tot cam hihi e. Poate a 4a om avea noroc de una mai intelegatoare, dar banuiesc ca materia nu scade in usurinta pe masura ce trec anii oricum.

Mergi la inceput