America (213)
Raspunsuri - Pagina 16
BiancaM spune:
Trebuie sa rectific, tocmai ce ma uitai pe pagina lor si este mult mai mult
tuition and fees 43300, si inca 12000 pentru room, si books, etc...
balerrina spune:
Comparativ, astea sunt tuition fees la one of the big ten schools, Purdue
http://www.purdue.edu/futureboilermaker/costs/tuitionfees.html
In multe domenii sunt mai buni decat multe dintre Ivy League schools,
but then again, lumea nu se duce la Ivy League pentru educatie cat
se duce pentru conexiuni.
-- C.
Citat: |
citat din mesajul lui BiancaM Trebuie sa rectific, tocmai ce ma uitai pe pagina lor si este mult mai mult tuition and fees 43300, si inca 12000 pentru room, si books, etc... Mami de Amalia si Andrei |
Ramona J spune:
Chiar vroiam sa te corectez Bianca. Am citit nu demult despre Columbia ca ar fi cea mai scumpa Ivy School, pe la 50k (nu stiu daca asta include si alte cheltuieli, mi-a pierit cheful si n-am citit detaliile).
Macar taiem o scoala de pe lista.
Dar asa-i, sint si preschools cu preturi asemanatoare. Asta nebunie!
corinadana spune:
Ramona si noi, asa cum ai mai citit, ne am axat pe invatat ! alta treaba are??? nu...O duc/aduc de la scoala cu masina (nu o las cu bus ul) ii cumpar tot ce are nevoie, fac tot ce mi cere ea nu are decat sa invete. 4 zile pe saptamana, atat!nu cred ca i cer prea mult! si ea stie. Pana acum doar A+ a primit. Sper sa o tina tot asa; eu NU am cum s o ajut. Poate cu casa/masa daca merge la UCLA, ha ha!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
iulianm spune:
Legat de room&board, in general primul an e obligatoriu sa stea kupilu' la dorm, dupa care se poate muta. Cum a zis si Balerrina. Fie se cupleaza cu inca 2-3-4 colegi/prieteni, fie gaseste mai ieftin si convenabil sa stea singur. Asta daca nu se baga intro sororitate/fraternitate .
Si cu bursele...am vorbit cu al meu, ca a trecut prin asta. Poti avea mai mult de o bursa, el a inceput cu doua burse si un grant, toate date pe baza rezultatelor academice (nimic atletic). Ce nu i-a ajuns, au pus parintii, a avut si el internshipuri pe vara. Si-i de parere ca daca esti bun, burse sunt, numai trebuie sa (stii sa) le cauti. [dar vorbim de inginerie si stiinta].
Asa ca sanse sunt sa ramineti cu ceva din banii strinsi .
mihutza11 spune:
Oh my God!! ce scoruri.. mie nici prin gand nu mi-a dat sa ma interesez, tocmai sa nu ma sperii prea tare..
dar pt Hollywood nu trebuie Ivy League, nu? eh.. cine stie ce o sa vrea ea sa faca..
am vazut si eu si copilasi costumati care mai de care mai razacios si mai frumos..
multumim si noi de aprecieri!
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
corinadana spune:
Ptr ca ajunge mult mai tarziu, trage de nenorocirea aia de ghiozdan mult mai mult, este ff cald in ele, merg tot soiul de copii. La Ralu la scoala sunt clasele regulare in care nu va spun cum este :(. In bus uri apar si ei...Cam astea ar fi motivele Lia.
Apropo' de Hollywood Mihutza azi iar filmau pe strada pe care mergem noi la scoala; era blocata pe un sens de mers si mai fotografiau tare de tot la o benzinarie tot in zona.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Ramona J spune:
Mihutza, nu vreau sa te dezamagesc, dar multi dintre actori au fost la scoli private (aici ma gindesc la nivel de high school) dintre cele mai cele. M-am mirat si eu cind am citit!
Altii au si college serios. Imi vine in minte Jodie Foster, care a facut Lycee Francais in LA si apoi la Yale.
Owen Wilson a fost la un liceu privat renumit de aici din Dallas... pina cind l-au dat afara.
In fine, sint o multime care provin din scoli private, chiar am remarcat ca nici actor nu poti sa devii fara scoala de scoala.
Exceptie - Terrence Howard, care a fost coleg cu mine la liceu, intr-un cartier de nici ziua n-ati avea curaj sa pasiti pe acolo.
ruxij spune:
Hai bai ca's destui high school dropouts printre actori. Nu prea le au ei cu facultatile, sunt cativa care da, dar in general pt. Holiud, Ivy league nu e required