America (213)
Raspunsuri - Pagina 19
alintaroma spune:
Vai Miere ce dragut e Aidan si ce imi place cum giggle el inspre sfirsitul filmuletului ! Of, ce dor mi s-a facut de cind era Bianca la virsta asta
sinzi_ana spune:
Ce liniste:)))
Nu mai spuneti nimic?
Am iesit cu sotu la plimbare azi...si am trecut pe langa salonul cu Aveda....dar sotul nu m-a lasat sa shoppuiesc...cica sa vin alta data singura...bine ca stiu locatia acum!!!!!
balerrina spune:
Sanzi,
eu ma uit pe internet inainte si ma duc hotarata pe ce vreau sa iau ca nu
rezist prea mult prin magazin. Plus ca ma napadesc tantiile alea sa ma convinga
sa iau cate in luna si in stele.
-- C.
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Ce liniste:))) Nu mai spuneti nimic? Am iesit cu sotu la plimbare azi...si am trecut pe langa salonul cu Aveda....dar sotul nu m-a lasat sa shoppuiesc...cica sa vin alta data singura...bine ca stiu locatia acum!!!!! Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
ciuf spune:
Salut
Sotul a primit o oferta de lucru in Michigan, zona Plymouth. Suntem tare nehotarati. Eu vreau sa termin scoala aici in oras, deci pentru un an am fi asa cu fundu' in doua luntre facand naveta.
Sotul s-a dus weekendul asta pe acolo sa vada cam cum e treaba la firma. Interviul a fost asa PNV. Ar vrea sa isi inchirieze ceva in zona Rochester si am vazut ca Krissy e pe acolo. Ma intereseaza cum e vremea ca am auzit ca nu e asa de sunny si iernile nu sunt prea blande. Scolile sunt bune in zona aia? Taxele?
E tare greu sa iau o decizie. Pentru sot e o oferta nemaipomenita, el urca in sus, ar face exact ce isi dorea. Pentru mine ... e grele
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
alintaroma spune:
Ciuf noi am stat in Plymouth vreo 8 luni acum 4 ani dupa care ne-am mutat in W statului MI. Scolile nu sunt grozav de bune in zona Plymouth-Canton ca au district school comun dar zona e frumoasa si destul de linistita. Dar zona Rochester e first class , e o zona buna si scumpa, cu case si district school pe masura de bun. Nu stiu cit de mari sunt taxele, banuiesc ca poti sa le afli de pe net dar daca vrei sa stii cu siguranta am pe cine suna sa intreb ca avem prieteni care locuiesc in Rochester. Clima e cam ca cea din Bucuresti in mare, asta ca sa iti faci o idee cit de cit. Partea nasoala e umiditatea din timpul verii de la lacuri, dar iarna e mai blinda sigur ca cea din Colorado de la voi . Exista si un lake effect iarna dar care afecteaza lake shore si in speta zona noastra mai catre West :). In zona Detroit au mult mai putina zapada cantitativ.
Nici nu mai stiu ce sa iti zic Daca vrei sa vorbim spune-mi si iti dau pm cu numarul de telefon si am sa iti raspund la intrebari cit de bine ma pricep
sinzi_ana spune:
Balerrina, good ideea!!! haha!!! Si eu trebuie sa fac la fel!!!! !!!
Noi facem plaja:
http://family.webshots.com/photo/2945378620087737923FNpxdU
Oana_B spune:
Ciuf, noi locuim in Canton care este atasat la Plymouth.
De ce vrea sotul sa inchiriati in Rochester? Este mai mult de o ora de condus pana in Plymouth numai pe express in trafic. Poate sa caute ceva chiar in zona Plymouth-Canton. Plymouth este un oras vechi, cu un aer conservator cu case victorian si un nice little downtown unde vara sunt tot felul de activitati culturale. Alte zone faine mai sunt Northville, Milford, Novi, daca va place mai city life (ma rog, nu city propriu zis ca un Chicago, de exemplu, dar asa mai crowded un pic) si daca va place mai country life si liniste Salem, South Lyon (ferme cu vecinul la o mila de tine), chiar si Ann Arbor (oras universitar foarte divers si bogat cultural dar e cam departisor de Plymouth). Poti sa vezi cu google maps comparatiile la distante.
Referitor la taxe, din cate tin eu minte cand ne-am mutat aici Canton are taxele cele mai mici de prin zona (adica zonele mai faine, ca de exemplu si Flint si Ypsilanti au taxe mici dar sunt zone foarte proaste).
La scoli nu stiu ce sa zic ca noi nu avem copii si nu ma pricep, desi din contra, realtorii si altii cand ne-am mutat aici ne-au spus ca scolile sunt foarte bune. Deci nush ce zic, io vorbesc din auzitelea.
Iernile sunt lungi si depressing, pana prin aprilie-mai. Michigan are o vreme foarte schimbatoare, iarna vanturi reci care-ti intra prin oase si vara umezeala mare (banuiesc ca e din cauza lacurilor). Ninge destul, mie mi se pare ca mai mult din ianuarie incolo e mai multa zapada, comparativ cu Colorado cred ca totusi nu e asa multa:))).
Da' e un stat frumos Michigan, foarte verde cu multe lacuri (pe langa alea mari de ne inconjoara), ai pe unde te duce vara. Daca vrei la catarat in munti n-avem decat hat in Upper Peninsula, Porcupine Mountains.
miereamara spune:
Wow Sinzi voi faceti plaja??
La noi azi noapte au fost 0 grade, azi dimineata aveam parbrizul inghetat!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
sinzi_ana spune:
Irina, nu azi...hahaa...marti am fost la plaja si a fost superb!! Apa calda si soarele placut!!!
Fetelor...stie cineva de unde pot sa downloadez si eu muzica free??
alintaroma spune:
Ciuf are dreptate Oana_B naveta din Plymouth in Rochester Hills ajunge cam la o ora :|. Luc facea din Plymouth in down-town Detroit 35 de minute vara, ca iarna mai creste cu 5-10 minute depinde de vreme. Iar in rest le zice bine si Oana . Mie mi-a fost tare drag centrul ala mic si cochet al Plymouth-ului iar Ann Arbour e un mic orasel european in did!
BTW Oana ce va mai face dragutul de catel ?