Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Vazut dulceturi si papanasi la party la Mihnea! Foarte draguti toti, inclusiv mamicile!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

O ,,mica'' parte din fotografiile de la event!

http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/

Restu' diseara si maine!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Teo super truper pozele,in special mi-a placut www.flickr.com/photos/21367727@N02/4687857725/" target="_blank"> asta

Ca sa nu mai spun de Luy...cica ea a nascut acum o luna!?Arata de 20 ani!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sabina japonika,multumesc!
Aia e veche,mami draga!Cred ca e de prin mai-iunie(de cand ne-a invitat Papanash la teatrul Tandarica)
Dar daca tie ti-a placut,f bine!
Sau avea cumva mesaj subliminal:ca ar trebui si ofetita pe langa Mihnutzu?
Va veni ea si fetita!
Nu s-a inchis fabrica(inca)!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

In alta ordine de idei:ce parere aveti de taierea frenului lingual?
Au fost aseara niste prieteni la noi,cu un copilas de 2.5 ani,caruia ii facusera ,,minioperatia de anchiloglosie'',pe romaneste,ii sectionasera ata de sub limba,care devenise fibroasa si pediatra i-a sfatuit ca ar fi mai indicat sa o faca,ca isi va da drumul la vorbit!
M-am socat cat de corect vorbea!
Cu ,,R'',,C''...toate consoanele pronuntate f corect!Si cica toate astea la 2 saptamani de la incizia asta,care de fapt,se face sub anestezie generala,si mi-e cam teama de lucrul asta!
Pediatra lui Mihnea mi-a sugerat inca din februarie ca ar trebui sa-i fac incizia asta!
Nu'sh ce sa fac...

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Yaia, am vazut pozele voastre!!! Copiii sunt superbi, au crescut muuuult, iar poza "dubla" mie, adormita, mi s-a parut ca ar fi prins in aceeasi ipostaza acelasi copil cu ocazii diferite! Deci iti dai seama... Ce incantat e Tudor de McQuinn. Tot nu stiu cine e personajul, dar asa cum nu stiu mai incolo de Thomas, probabil le voi invata si eu pe parcurs . Felicitari pt "literarizare". Pup familia delfini. Concediu placut in HU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

D-na Teo, am vazut pozele si bineinteles toti protagonistii, sunteti o familie frumoasa sa fiti sanatosi, mereu fericiti si inconjurati de cei dragi.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:

Va fac o marturisire cu lacrimi in ochi:,,nu mi-am imaginat vreodata ca niste nickname-uri de pe un forum public,se pot transforma in prietenele mele cele mai bune!
N-as fi crezut vreodata ca pe nasa copilului meu o voi cunoaste virtual!Rox,esti o prietena minunata!
Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe Luiza venind cu Maria,stiind prea bine ca a lasat-o pe Irina cu tati acasa!E o dovada suprema de prietenie(nu ca as fi avut nevoie de confirmare)...
Nu m-am gandit nici in vis ca voi petrece un superconcediu cu Erina(pe care o mai vazusem de 2 ori pina atunci)!
Sunt mici exemple pe care le-am dat,stiu ca fiecare dintre voi este atasata afectiv de cel putin o mamica cunoscuta aici!
Marta,Ana,Monica,Sabina,Piciulika,Carpatina,Sim,Andreea,Cecilia,Betty,Gabi,Greyeras,Nana !
De-acum si taticii au devenit superprieteni la cate evenimente comune au participat!

Annisia mi s-a strans sufletul cand am citit!Poate parea frivol,dar umarul meu asteapta un semn de la tine!Iti sunt aproape!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:

In alta ordine de idei:ce parere aveti de taierea frenului lingual?
Au fost aseara niste prieteni la noi,cu un copilas de 2.5 ani,caruia ii facusera ,,minioperatia de anchiloglosie'',pe romaneste,ii sectionasera ata de sub limba,care devenise fibroasa si pediatra i-a sfatuit ca ar fi mai indicat sa o faca,ca isi va da drumul la vorbit!
M-am socat cat de corect vorbea!
Cu ,,R'',,C''...toate consoanele pronuntate f corect!Si cica toate astea la 2 saptamani de la incizia asta,care de fapt,se face sub anestezie generala,si mi-e cam teama de lucrul asta!
Pediatra lui Mihnea mi-a sugerat inca din februarie ca ar trebui sa-i fac incizia asta!
Nu'sh ce sa fac...

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Lui Alex al meu a fost taiat frenul lingual. Nu pronunta R pana la 4 ani sau 4.5 ani, nu mai tin minte. Pediatra noastra nu observasera, pana cand eu nu stiu cum am vazut "ata" aceea, si de atunci m-a traznit, cum de ce nu pronunta r. A durat 5 min operatiunea, anestezia fiind cea locala(spray ca la dentist), taiatul cu o foarfeca rapid, nici nu a inteles prea bine, si era gata. Doar ca nu s-a rezolvat problema vorbirii asa rapid, ci dupa 7 luni de logopedie. Acum in schimb R e tare de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai ce v-a apucat? Eu nu tai nimic copilului nici pentru mama lui de R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Am zis doar de pronuntie/vorbire. Ca il afecta si altfel. Pur si simplu il incurca, de ex. nu putea sa scoata tare limba afara, doar varful.

Mergi la inceput