Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)
Raspunsuri - Pagina 18
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Cam slaba miscarea pe aici astazi ... Azi marmotica mea a implinit o luna . Am fost la dr, la control, raportam 5 cm si 1,4 kg castigate de la iesirea din maternitate . Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Luy, felicitari, mamico, sa o tineti tot asa!!!! Super datele!
adimercedes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Dupa ce o sa vezi desenul animat Cars de vreo 50-100 de ori, o sa stii cine e McQueen! Si e doar meritul lui Tudor si al educatoarelor, ne-a spus si noi am mai repetat cu el, dar e meritul lor! Multumim mult, esti prea buna cu noi! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Yaia, hehehe, acum mai greu cu TV, ca nu prea avem cand sa dam drumul la TV, efectiv, in plus, nu prea mai ploua zilele astea! Noi avem TV cand ploua si suntem cu Playschool, Wiggles si Trotro (numai ABC). Nu are Lisa rabdare de stat la DVD, dar stiu afisul de la Cars si am vazut si reclame .
Fain ca invata din joaca la gradi! Asa si trebuie. Si Lisa stie culorile, recunoaste numele prietenilor apropiati pe tel, adica nah, ii gaseste in Contacts pe iphone sa ii sune , stie alfabetul, deci suntem pe calea buna si nu as vrea sa o buchiseasca mai tare, mai ales ca totul e joaca la ei...
Cu diversificarea toate bune???
adimercedes spune:
citat din mesajul lui Gabriela77 Adi, asa e, a fost mare teama mea, dar operatia in sine a trecut repede si recuperarea a fost miraculoasa. De fapt, cred ca au copiii capacitatea asta. Ma crezi ca nu se mai aude nimic cand doarme? Sincer, mi-e ciuda ca nu am facut mai devreme Cu ochisorul Sofiei asa am vrut si eu sa las, dar uite ca secretiile tot apar si din ce in ce mai des. Am facut de toate, inclusiv masaj, e drept ca acum mai marisoara fiind nu prea mai putem. Speram sa scapam fara desfundarea canalului |
Gabriela, te cred ca nu iti vine sa crezi . Eu stateam cu urechea lipita de usa Lisei si nu auzeam nimic, uneori dadeam buzna, ca ma gandeam ca a plecat pe undeva sau cine-stie-ce a patit .
Tin pumnii sa scape Sofia fara interventie!
Ma bucur ca toate sunt bune! Fetele sunt superbe, seamana mult si sunt fff cochete
adimercedes spune:
Multumesc tuturor pt aprecierile la adresa nazdravanilor mei .
Azi am fost cu ei la control. Totul super! Asistenta nu a iesit si ooooh si aaaaah, ca asa copii cuminti, energici, exploratori (daca nu s-ar simti in siguranta nu ar fi asa de curiosi, cica). Adam i-a zambit gales, i-a ras, ce mai, a cucerit-o. Lisa si-a facut de lucru cu cantarul si a raspuns fff frumos la tot ce a fost intrebata (in drum spre casa purta o discutie imaginara cu asistenta, la un tel imaginar - absolut mortala faza ). Apoi am fost cu ei la grupul de joaca, unde s-au udat pana la piele, de i-am dus acasa in lenjerie, noroc ca eram cu masina si am reusit sa le scot hainele ude in masina! Dar s-au distrat pe cinste, imi crestea inima cand radeau de se prapadeau! Plini de nisip si uzi-uzi! Au mancat si i-am bagat in pat. Acum ma duc sa gatesc niste pulpe dezosate, ca nu vreau sa le bag maine in gunoi . Tare bine ma simt dupa discutia cu asistenta, mi-a mai revenit moralul si am mai primit o gura de energie!
Va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut!
P.S. Carpatina, vezi ca iti pici propriul extemporal!!! Hai da vesti, sper ca totul e ok si absenta e motivata!!!
alinkav spune:
citat din mesajul lui luy Azi marmotica mea a implinit o luna . Am fost la dr, la control, raportam 5 cm si 1,4 kg castigate de la iesirea din maternitate . Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Excelente date!
isabeluta spune:
Buna dimineata,
Nici nu stiu de unde sa incep...
In primul rand vreau sa urez "la multi ani tuturor sarabatoritilor acestor luni speciale: dulcedtzuri, papanashi, mamici si tatici!"
Stiu ca e tarziu, dar va urez sincer muulta sanatate, noroc si pofta de viata si muuulta dragoste!
O urare speciala proaspetelor mamicilor si puiiutilor lor! Bine ai venit pe lume Irina Alexandra! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si voioasa!
Felicitari gravidutelor si sarcina usoara!!!! (Si noi asteptam o verisoara pe 25 februarie )
Cat despre noi, nu ca as cauta o scuza, dar am legat gripa de raceala si raceala de guturai inca inainte de ziua lui. Am sfarsit cu o otita si bagat pe antibiotic si ca un fiu iubitor ne-a cadorisit pe amandoi. Al meu sot are fisura de timpan, iar eu dupa o lunga si chinuita gripa din cauza programului de la munca am sfarsit cu o pneumonie...Asa ca iata-ma fericita, acasa, singura si in varf de pat, gata sa vad ce mai faceti!
Va pup dulce pe toate si va multumesc de urarile de "La multi ani"!
Erina spune:
Buna!
Anissia si eu ma steptam la aceeasi reactie de la tine iar tu ai un optimism incurabil si foarte contagios. Bravo!!!
Luiza excelente datele Irinei. Am vazut-o dormind pe burta la tati in pijamaluta cu capsuni. E adorabila. Mi-au placut si pozele in oglinda, asemanatoare dar totusi diferite si la fel de frumoase.
Piciulika, ca intotdeauna pozele voasstre pline de magie. Frumosi cu zimbete ferricite baietii tai,tu arati fantastic in blue jeans iar tati foarte fericit cind il tinea pe Alex pe tractor. Excelent arata si tortul.
Teodora cum studiez pozele revin cu mesaj.
Adimecedes, ce mult a crescut Adam, si e frumos cu ochii de un albastru infinit...pe buna dreptate a cucerit-o pe d-na asistenta. L-am vazut cind s-a bagat in casuta Lisei, e foarte mobil. Lisa e dezinvolta si foarte isteata de frumoasa nu mai zic!!!
Cecilia bine faci sa strigi catalogul!
Gabriela, minunate fetele!!! Love you!
Roxana, sa fie cit mai usoara intilnirea cu il capo. Numai zile frumoase!!!
Lui David ii curge nasul, sper sa raminem la atit.
Daria e la gradinita, astazi are engelza si era foarte incintata.
Mara?
Salut pe Isabeluta si pe Ana care au revenit!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
mandarinutza spune:
Buna si de la noi!
Eu am cam avut probleme cu Filip, in noaptea de miercuri spre joi s-a trezit pe la 11.30 si tot gemea, se foia, pana la urma a avut mai multe scaune, toata noaptea a dormit plimbat prin casa sau la mine in brate, iar apoi ieri dimineata era foarte moale si somnolent, tusea nu ii trecuse, asa ca m-am dus cu el la urgenta la Budimex, de acolo am primit diagnosticul bronsiolita, si facem aerosoli cu adrenalina de 2 ori pe zi, oftamesone picaturi si Enterol pentru burtica. Bine ca nu a facut temperatura. Dupa ce i-am dat Enterolul ieri si-a revenit, si noaptea asta a dormit mai bine si acum e iar zambaretul meu.Trebuie sa mai facem in continuare aerosoli. Tare greu mi-a fost sa il vad ieri moale si slabit, si fara vlaga, el care e mereu zambaret si activ, vad ca a si scazut cam 300 gr in greutate, caci l-au cantarit ieri la spital si avea 5500 g de la 5800 g la 3 luni. Dar recuperam noi.
Poze
mandarinutza spune:
Adimercedes, am admirat pozele si filmulete cu voi, dar nu am apucat sa scriu cred. Sunt superbi amandoi, ce haios e Adam cand incearca sa se urce in pat. Iar Lisa e frumusica si cocheta.
Poze