Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

kriss, foarte frumoase pozele, am admirat-o pe Alessia , dar si pe mamica ei
Petrecerea a fost facuta la un loc special amenajat ? Copiii par sa se fi distrat f.bine . Am numarat aseara cu Maria caprioarele de pe tort

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

luy, da, a fost la un loc de joaca pt. copii, acelasi ca si anul trecut.multumim!petrecerea a fost pt. sarbatorita, sa se simta ea bine alaturi de parintii ei si de cei care o iubesc.toate disensiunile au fost lasate la o parte.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Cam slaba miscarea pe aici astazi ...

Mandarinutza, plicul a ajuns la hotel de ieri, poti trece sa-l iei oricand, este pus pe numele tau.

Azi marmotica mea a implinit o luna . Am fost la dr, la control, raportam 5 cm si 1,4 kg castigate de la iesirea din maternitate .

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

la cat mai multe lunite ....super vesti, sa o tineti tot asa.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Cecilica, momentan nu imi doresc nimic. Vreau sa petrec cat mai mult timp cu puiul meu, pentru ca avem multe de recuperat. Apoi voi incepe munca si lucrurile vor reintra in normal. Lumea mea nu a inceput cu B si, se pare, nici nu se termina la el. Eu am existat si am functionat si inainte de el, asa ca nu-mi fac nicio grija ca nu ma voi descurca. Probabil ca imi va fi foarte greu sa accept pe alcineva in viata mea, la modul ca sa fie o treaba serioasa, ca admiratorii curg garla nu-i bai. Inca nu am inceput preselectia. Hihihih...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Ma bucur ca ii dedici timpul lui Yaniss, asa cum ai spus si tu aveti ceva de recuperat...dorul de el a fost mai mare decat tot ceea ce se intampla cu B, sunt sigura, cat despre cealalta problema..nu te grabeste nimeni, esti tanara, plina de viata....si chiar nu cred ca o sa duci lipsa, ai un Y care te iubeste cat zece barbati la un loc.
Distractie placuta la mare.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Am si eu o nelamurire, unde a disparut papanash, concediul ei s-a prelungit....sau vine cu efectiv marit(asa poate ne raspunde)

si daca tot a venit vorba de catalog de luni il strig si pun absente nemotivate, nu se mai poate fetele cu 2 puiuti sunt mai active...

Aniast, vrem poze cu comorile tale.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cecilia, multumesc
Pe papanash am sunat-o eu azi, dar nu a raspuns. Voi incerca si maine, nu scapa ea asa usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
Cecilica, momentan nu imi doresc nimic. Vreau sa petrec cat mai mult timp cu puiul meu, pentru ca avem multe de recuperat. Apoi voi incepe munca si lucrurile vor reintra in normal. Lumea mea nu a inceput cu B si, se pare, nici nu se termina la el. Eu am existat si am functionat si inainte de el, asa ca nu-mi fac nicio grija ca nu ma voi descurca. Probabil ca imi va fi foarte greu sa accept pe alcineva in viata mea, la modul ca sa fie o treaba serioasa, ca admiratorii curg garla nu-i bai. Inca nu am inceput preselectia. Hihihih...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

My kind of girl! Nici nu ma gandeam sa-ti plang de mila Aplica pentru postul ala de 3 ani si prelungeste-l a' la long. Si ia-ti si puiul cu tine, si "intariri" daca e nevoie

Mergi la inceput

La multe luni si multi ani Suri Irina! Acusi faci anul ! Luy, Mihai, bucurati-va de bebelusia Irinei ca trece atat de repede...

Mergi la inceput

PS: Gabriela m-ai sunat cu un scop astazi sau a fost o greseala? Ca n-am auzit decat niste pacanturi si nici tip n-aveam sa "studiez" problema caa eram intr-o sedinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:

Roxule, in weekend plec la mare si saptamana viitoare la munte cu pustiul. Asa ca abia dupe ne putem vedea, cu mare drag.

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Bravo fata draga!Your rock!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput