Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sa aveti o seara frumoasa! Si multa sanatate tuturor bolnaviorilor! In rest v-as fi scris eu multe, dar mai am o mini sedinta si trebuie sa fug la FTK dupa copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salutare si de la noi!Multumim frumos pentru urarile voastre de ziua mea si a Alessiei!
Uram si noi La Multi Anisori tuturor sarbatoritilor din ultimele zile!
Avem si noi cateva poze de la petrecere

Danielle, sarcina usoara!
Annisia, sunt sigura ca ai sa gasesti puterea sa mergi mai departe, esti o luptatoare!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Scris mult , pierdut. Nu mai am rabdare sa reiau acum de pe laptop. Suntem bine, zilele urmatoare abia astept sa vad pozele!

Luiza multumim ca ai intrebat de noi. O mica pauza de Internet.

Teodora, vazut poze pe rpd inainte, remarcat ca a crescut MIhnea si e frumossss! Culoarea ta minunata, si pigmentul meu se duce pe zi ce trece. Imi pare rau ca nu m-am gindit sa venim si noi in Bucuresti de ziua lui Mihnea.

Da, o fetita ar fi minunat. Sa vezi ce frumoase sunt diminetile cind rid amindoi in pat. Si apoi se vor sprijini cind cresc, vor imparti si responsabilitatea fata de voi parintii. Salutari lui N.

Piciulika, trebuie sa gasesc si eu Matasea asta in original. Abia astept sa va vad in poze.

Gabriela pune te rog link si pe mailul comun. Am vazut rpd Sara dulce cu cercei si diadema si Sofia delicoasa in cos.

Roxana abia astept sa vad poze cu tunsii frumosi. Si Daria se tunde scurt/scurt dupa Halloween. E fericita ca are rochita de alba ca zapada. Dimineat remarcase> mama nu are mineci. Pina a venit de la gradinita era gata.

Anissia m-am gindit zilele acestea la Yannis. El e cel mai important.

Multumiri pentru aprecieri la poze.

Adi, intotdeauna o placere sa te citesc. Abia astept sa vad casuta Lisei.

Yaia, concediu minunat. Bravo pentru Tudor care citeste. Nici noi nu am primit cev adin Germania.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Kriss, ce bretonata dulce. E o frumoasa!!! Sa va traisca!

Zile linistite tuturor!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna dimineata, fetele mele dragi! Va rog sa nu imi plangeti de mila sau sa ma compatimiti, pentru ca nu e cazul. Problemele mele cu B incepusera de ceva timp, iar despartirea era doar o chestiune de timp. Asta a fost si motivul plecarii mele, pentru a usura lucrurile si a rupe pisica in doua, cum se spune, pentru ca deja nu mai avea niciun farmec si o lalaliam la infinit. Desigur ca ma consider vinovata de toate chestiile astea, pentru ca l-am rasfatat prea mult si l-am lasat sa faca absolut orice, crezand ca va aprecia libertatea pe care o are alaturi de mine. Numai ca incet, incet a ajuns sa se iubeasca numai pe el si sa prefere tot mai des sala, fotbalul si orice altceva decat compania mea. Ne-am despartit in conditii absolut mature si suntem foarte buni prieteni. In viata trebuie sa stii cand e timpul sa spui adio si sa fii suficient de puternic incat sa redai liberatea unui om care tanjeste dupa ea si se simte ca intr-o colivie, fie ea si din aur, langa tine. B a fost langa mine ca o pasare rara, pe care o ajuti sa-si recupereze aripa rupta, o pui pe picioare, o inveti sa zboare, dar trebuie sa stii ca vine si timpul cand trebuie sa o eliberezi si sa-i redai libertatea. Pentru mine lucrurile sunt simple si privesc totul ca pe ceva absolut normal. Eu va mai spuneam voua ca nu mai exista relatiile pe care le-au trait parintii si bunicii nostri. Traim vremuri moderne, la care trebuie sa ne adaptam, cu bune si cu rele. In ziua de azi e foarte greu sa mentii o casnicie vie si fericita. Cand va spuneam ca trebuie sa faceti sacrificii pentru a tine focul aprins, nu bateam campii. Va vorbeam din experienta mea si a celor din jur. Pentru mine armonia unui cuplu, echilibrul, increderea si respectul, pasiunea si dragostea neconditionata sunt TOTUL. Nu as putea niciodata sa stau cu un om numai de dragul copilului sau sa il tin legat de mine pentru copil. Nu ar folosi nimanui, daca te gandesti putin si la viitor. Nu ai face decat sa iti pierzi cativa ani buni din tineretea ta, pentru ca atunci cand ceva e putred, mai devreme sau mai tarziu, putreziciunea aia se va adanci si va duce la ruptura. Am preferat sa ma retrag in glorie si sa ramanem doar cu amintirile frumoase, decat sa ajungem doi straini sau si mai rau de atat. Pentru mine viata merge inainte si sunt inconjurata de oameni care ma iubesc foarte mult si ma sustin. Sunt convinsa ca si pentru B e mult mai bine asa, mai ales ca stiu ca e un bbarbat foarte frumos, pe care multe femei il doresc langa ele. Sper ca toata lumea sa fie fericita si sa-i putem asigura lui Yanis o armonie si o crestere sanatoasa. Momentan suntem in grafic. Hihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

sa aveti o seara frumoasa! Si multa sanatate tuturor bolnaviorilor! In rest v-as fi scris eu multe, dar mai am o mini sedinta si trebuie sa fug la FTK dupa copii.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Asteptam sa ne scrii mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alina, tot restanta sunt. Nu stiu ce naiba tot am atata de munca, a intervenit si o problema nasoala rau la serviciu si nu e in puterea mea sa o dreg. Complicat. Dar suntem bine, a mers si Alex la gradi deja. Ieri au fost la FTK, Andrei cica e dezlantuit, adica activ si incantat.

Voiam sa va povestesc de sedinta de la Alex, dar nu mai am timp. Mai aveam si altele de zis, dar deja am uitat din ele. Poze sper sa vad mai tarziu, dar cam greu zilele astea dat fiind ca venit seful cel mai mare de la Roma si presiunea e mare pe mine. Mai ales ca vestea proasta de birou a picat taman acum, tre sa am mult sarm cand ii voi povesti fara sa isc o tragedie.

Annisia, fata puternica si desteapta, stiam ca asa esti! Dar hai cu cafelele alea si cu iesirea, ca abia asteptam sa mai bagi niste desteptaciune si in capsorul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Buna dimineata, fetele mele dragi! Va rog sa nu imi plangeti de mila sau sa ma compatimiti, pentru ca nu e cazul. Problemele mele cu B incepusera de ceva timp, iar despartirea era doar o chestiune de timp. Asta a fost si motivul plecarii mele, pentru a usura lucrurile si a rupe pisica in doua, cum se spune, pentru ca deja nu mai avea niciun farmec si o lalaliam la infinit. Desigur ca ma consider vinovata de toate chestiile astea, pentru ca l-am rasfatat prea mult si l-am lasat sa faca absolut orice, crezand ca va aprecia libertatea pe care o are alaturi de mine. Numai ca incet, incet a ajuns sa se iubeasca numai pe el si sa prefere tot mai des sala, fotbalul si orice altceva decat compania mea. Ne-am despartit in conditii absolut mature si suntem foarte buni prieteni. In viata trebuie sa stii cand e timpul sa spui adio si sa fii suficient de puternic incat sa redai liberatea unui om care tanjeste dupa ea si se simte ca intr-o colivie, fie ea si din aur, langa tine. B a fost langa mine ca o pasare rara, pe care o ajuti sa-si recupereze aripa rupta, o pui pe picioare, o inveti sa zboare, dar trebuie sa stii ca vine si timpul cand trebuie sa o eliberezi si sa-i redai libertatea. Pentru mine lucrurile sunt simple si privesc totul ca pe ceva absolut normal. Eu va mai spuneam voua ca nu mai exista relatiile pe care le-au trait parintii si bunicii nostri. Traim vremuri moderne, la care trebuie sa ne adaptam, cu bune si cu rele. In ziua de azi e foarte greu sa mentii o casnicie vie si fericita. Cand va spuneam ca trebuie sa faceti sacrificii pentru a tine focul aprins, nu bateam campii. Va vorbeam din experienta mea si a celor din jur. Pentru mine armonia unui cuplu, echilibrul, increderea si respectul, pasiunea si dragostea neconditionata sunt TOTUL. Nu as putea niciodata sa stau cu un om numai de dragul copilului sau sa il tin legat de mine pentru copil. Nu ar folosi nimanui, daca te gandesti putin si la viitor. Nu ai face decat sa iti pierzi cativa ani buni din tineretea ta, pentru ca atunci cand ceva e putred, mai devreme sau mai tarziu, putreziciunea aia se va adanci si va duce la ruptura. Am preferat sa ma retrag in glorie si sa ramanem doar cu amintirile frumoase, decat sa ajungem doi straini sau si mai rau de atat. Pentru mine viata merge inainte si sunt inconjurata de oameni care ma iubesc foarte mult si ma sustin. Sunt convinsa ca si pentru B e mult mai bine asa, mai ales ca stiu ca e un bbarbat foarte frumos, pe care multe femei il doresc langa ele. Sper ca toata lumea sa fie fericita si sa-i putem asigura lui Yanis o armonie si o crestere sanatoasa. Momentan suntem in grafic. Hihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

nici nu ma asteptam sa spui altceva, din acest motiv nu am spus nimic....sper sa fie totul asa cum iti doresti

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, in weekend plec la mare si saptamana viitoare la munte cu pustiul. Asa ca abia dupe ne putem vedea, cu mare drag.

Cecilica, momentan nu imi doresc nimic. Vreau sa petrec cat mai mult timp cu puiul meu, pentru ca avem multe de recuperat. Apoi voi incepe munca si lucrurile vor reintra in normal. Lumea mea nu a inceput cu B si, se pare, nici nu se termina la el. Eu am existat si am functionat si inainte de el, asa ca nu-mi fac nicio grija ca nu ma voi descurca. Probabil ca imi va fi foarte greu sa accept pe alcineva in viata mea, la modul ca sa fie o treaba serioasa, ca admiratorii curg garla nu-i bai. Inca nu am inceput preselectia. Hihihih...

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cam slaba miscarea pe aici astazi ...

Mandarinutza, plicul a ajuns la hotel de ieri, poti trece sa-l iei oricand, este pus pe numele tau.

Azi marmotica mea a implinit o luna . Am fost la dr, la control, raportam 5 cm si 1,4 kg castigate de la iesirea din maternitate .

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput