Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)
Raspunsuri - Pagina 15
luy spune:
Gabriela multumim pt complimente. Am retrimis mailul si am adaugat inca o poza
Erina, sunteti bine ? Sper ca esti doar ocupata si de aceea nu ai mai scris
Intrebare : cine are vol 8 de la "Cutiuta muzicala ?"
papanash, voi ce mai faceti ? O sa te sun azi dupa ce se trezeste Irina, vad ca v-ati ascuns bine de tot dupa concediul asta. Sper ca ai gasit o solutie cu gradinita lui Andrei.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
mandarinutza spune:
Luy, ca tot strigi catalogul, sa o strigam si pe Aniast. Ce mai faci mamico?
Poze
prisi spune:
buna,
eu azi am iesit putin din casa, am fost pana la Alina sa o vad pe ea si pe mamaruta mica si dulcica, sunt bine fetele se acomodeaza incet incet , dar bebelina parea asa micuta dar nu firava , am foat si pe la piata sa-mi cumpar flori, ca daca sotul nu e prin zona, ma descurc si singura, dar sunt innebunita dupa crizanteme de toate felurile si mici si mari, a fost chiar bine ca nu mai iesisem de duminica
Luy ce frumos dorm mamarutele, dar si tati ce mandru e ca e "folosit" pe post de sezlong
Marta si Miruna 26+
prisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Alina, multa sanatate, sa va refaceti cat mai repede ! Dvd-ul tau cu petrecerea de 3 ani este la Marta, mi-a zis ca ti-l poate aduce ea. Multumesc inca o data de ajutor, prisilica-frumusica ! ( Asa mult am admirat-o sambata , ii sta tare bine cu burtica, e pur si simplu stralucitoare ) Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
azi am rezolvat si asta, vineri il inmanez si Anei, mai ramane sa vb cu Alinkav sa vad cum ne intalnim, multumim de implicare
Marta si Miruna 26+
alinkav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui prisi
azi am rezolvat si asta, vineri il inmanez si Anei, mai ramane sa vb cu Alinkav sa vad cum ne intalnim, multumim de implicare Marta si Miruna 26+ |
Luy multumesc mult!
Prisi, poate cumva reusim sa ne vedem...
Mada28 spune:
Luy noi multumim. Multumim pentru grija fata de noi. Sa stiti ca ne simtim parte din grup. Cecilia va salutam de la mare si te invidiez pentru viitoarea excursie la Paris. Eu am fost singura dar vreau sa merg si cu sotul . Asa romantici:). Mandarinutza sanatate multa lui Filip. Azi sunt mai bine a venit bona. Bine ca nu a trebuit sa lipseasca mai mult. Admir mamicile ce se descurca singure cu doi. e greut dar frumos. Luca nu e la gradi si necesita atentie multa si el. Stiti su voi cum e . Sabinuta ce faci??? Va pup mada28 mami de Luca si David
greyeras spune:
citat din mesajul lui luy Greyeras, nu stiu cate trasaturi fizice comune au fetele mele, insa cu siguranta au acelasi loc preferat de somn . Dovada e pe mail |
Da, da, observasem deja amanuntul asta, dar ce fresh pare tati in poza cu Maria, in poza cu Irina pare mai obosit, deh cu doua e mai greu. Ma bucur pentru tine ca te ajuta mult, e de apreciat.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
citat din mesajul lui adimercedes Greyerash, daaa, nu ne asteptam sa fie asa de mare . Am fost si noi surprinsi cand a montat-o sotul. Dar Lisa a fost incantata . Si uite asa se reduce mereu spatiul locuibil . Pup Adelina cea gradinarita - ce dulce e ea pregatita cu gentuta!!! |
Da cunosc problema cu spatiul, sunt jucarii peste tot si la noi. Multumim pentru aprecieri.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)
Roxana_G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
Se pare ca seful azi si-a uitat ghearele acasa! Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
M-ai prins, ca a fost plecat vreo 2 zile. Si azi, doar ca azi am avut 4 sedinte nasoale una dupa alta. Recuperez acum.