Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihailescu teodora In alta ordine de idei:ce parere aveti de taierea frenului lingual? Au fost aseara niste prieteni la noi,cu un copilas de 2.5 ani,caruia ii facusera ,,minioperatia de anchiloglosie'',pe romaneste,ii sectionasera ata de sub limba,care devenise fibroasa si pediatra i-a sfatuit ca ar fi mai indicat sa o faca,ca isi va da drumul la vorbit! M-am socat cat de corect vorbea! Cu ,,R'',,C''...toate consoanele pronuntate f corect!Si cica toate astea la 2 saptamani de la incizia asta,care de fapt,se face sub anestezie generala,si mi-e cam teama de lucrul asta! Pediatra lui Mihnea mi-a sugerat inca din februarie ca ar trebui sa-i fac incizia asta! Nu'sh ce sa fac... Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007) Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
la nepotelul meu a fost taiat la cateva luni, oricum pana intr-un an si a vb la aproape 3 ani, iar abia la 5 ani l-a zis pe R...asa ca nu este o regula...
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Mai ce v-a apucat? Eu nu tai nimic copilului nici pentru mama lui de R. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
nici eu nu tai nimic, o sa-l zica el si pe "C", pe R il spune, dar nu in toate cuvintele.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
nici eu nu tai nimic, o sa-l zica el si pe "C", pe R il spune, dar nu in toate cuvintele. Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
La fel si la noi.
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui alinkav ex. nu putea sa scoata tare limba afara, doar varful. |
Foarte bine, e urat sa scoti limba!
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Si o fetita adorabila de mami Marta,si una nazdravana de mami Bernix,si una suava de mami Luy! Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007) Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
. Am zarit=o la un moment dat pe Luy si sincer nu am stat sa studiez fiecare invitat in parte, iar nasicii mi-au sarit in ochi.
Inseamna ca ati avut o petrecere pe cinste!
Sa va fie de bine!
Va pe toti cu mare drag!
Mamica fluturasului Andrei si 21+
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Mai ce v-a apucat? Eu nu tai nimic copilului nici pentru mama lui de R. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Ala eeeeee!
Bravo Rox!
Nici eu nu tai nimic, si Andrei chiar nu vorbeste!
Lasati copiii asa cum i-a lasat DUmnezeu!
Teo, ce naiba? Mihnutzu e haios asa cum e el, o sa vb si corect, sunt convinsa de asta!
Nepotica mea, cand era mica, era sss-ita.
Nici nu stiu cand a inceput sa pronunte corect si nu i-au taiat nimic. Parol.
Mamica fluturasului Andrei si 21+
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
Yaia spune:
citat din mesajul lui adimercedes Yaia, am vazut pozele voastre!!! Copiii sunt superbi, au crescut muuuult, iar poza "dubla" mie, adormita, mi s-a parut ca ar fi prins in aceeasi ipostaza acelasi copil cu ocazii diferite! Deci iti dai seama... Ce incantat e Tudor de McQuinn. Tot nu stiu cine e personajul, dar asa cum nu stiu mai incolo de Thomas, probabil le voi invata si eu pe parcurs . Felicitari pt "literarizare". Pup familia delfini. Concediu placut in HU |
Dupa ce o sa vezi desenul animat Cars de vreo 50-100 de ori, o sa stii cine e McQueen!
Si e doar meritul lui Tudor si al educatoarelor, ne-a spus si noi am mai repetat cu el, dar e meritul lor!
Multumim mult, esti prea buna cu noi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
alinkav spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Ala eeeeee! Bravo Rox! Nici eu nu tai nimic, si Andrei chiar nu vorbeste! Lasati copiii asa cum i-a lasat DUmnezeu! Teo, ce naiba? Mihnutzu e haios asa cum e el, o sa vb si corect, sunt convinsa de asta! Nepotica mea, cand era mica, era sss-ita. Nici nu stiu cand a inceput sa pronunte corect si nu i-au taiat nimic. Parol. Mamica fluturasului Andrei si 21+ Am produse la bazar. Ajuta si tu! |
Doar unii copii au frenul lingual scurt, deci nu trebuie nimeni sa taie nimic, doar cei care au nevoie, si atat.Ce legatura are una cu alta?
Oricum eu cred ca Rox a glumit!
Eu pesonal inca nu am intalnit nici un copil de 3 ani sa vorbeasca perfect si corect!Dar cand la 5 ani un copil spune L in loc de R(dar in nici un cuvant), incepi sa-ti pui intrebari, si nu mai merge sa zici ca lasa ca va spune si R, ca nu va spune fara un ajutor de specialitate.
Gabriela77 spune:
Seara buna, mamici!
Vad ca v-ati animat pe aici. BRavos natiune!
Luiza, sanatate Irinei, sper sa treaca rapid mucisorii, zic eu grija sa nu fie aerul uscat,umidificatorul in cazul nostru a ajutat sau ceva vas cu apa pe calorifer! Ce bine arati, mamico!
Yaia, drum bun in Ungaria si sa va bucurati de cei dragi!Si noi vrem sa fugim cat de curand la un spa pe acolo ca Sara e mare fan
Adi, asa e, a fost mare teama mea, dar operatia in sine a trecut repede si recuperarea a fost miraculoasa. De fapt, cred ca au copiii capacitatea asta. Ma crezi ca nu se mai aude nimic cand doarme? Sincer, mi-e ciuda ca nu am facut mai devreme Cu ochisorul Sofiei asa am vrut si eu sa las, dar uite ca secretiile tot apar si din ce in ce mai des. Am facut de toate, inclusiv masaj, e drept ca acum mai marisoara fiind nu prea mai putem. Speram sa scapam fara desfundarea canalului
Teodora, esti asa frumoasa, ce mi-ar placea o coafura ca a ta, nu stiu insa cum as ajunge la asa o culoare, parul meu natural e destul de inchis. Arati senzational, cand ai slabit atata? Ca sa nu mai spun ce familie frumoasa sunteti, Mihnea e adorabil cu parul lui cret si privirea aceea de copil bunSe vede ca petrcerea a fost reusita. Sa va traisca puiul mic si sa produca fabrica inca ceva.
Va pup! O seara frumoasa!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Piciulika spune:
Abia astept sa citesc din urma - vad ca ati scriiiis! - dar o las pe maine, pe indelete.
Cred ca am si ceva sarbatoriti de pupat?
Am pus iute pe mail poze de la ziua lui Michael - sambata - cand mi-au sarit tigrii prin casa si ieseau foarte fericiti de dupa "cortina" si faceau giumbuslucuri... A fost fain.
Eu sunt praf. Alex ma trezeste tot la 3 ore, alaptez la greu, tusesc la greu, muncesc la greu.
Va pup pe toate si toti puii! Somn usor!
Mama facatoare de tort McQueen
(numa' decoru' mi-a luat 2 ore - dar cand Micha a imbratisat tortul si a spus topit: "Il iubesc pe McQueen!" - puteam sa mai martipanez alte 3 ore! )