Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (150)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Doamne, ce copii frumosi avem! Clar, e odiseea cu cei mai frumosi bebei din lume. Nu ma mai satur sa ma uit la ei. Sunt asa de scumpi de iti vine sa ii mananci.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Subscriu! Sunt atat de dragalasi ca nu ma mai satur de privit. Anastasia este frumoasa foc, gemanutele m-au dat gata...abia astept sa le revad live, Ema este o domnisoara tare scumpa, bobitza este fericita cu cercelusii ei frumosi....

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

simplicity,multa sanatate arianei! sper sa scapati repede de raceala!

miremia,cand ai zis de enteroclita,la AMR m-am gandit
ma bucur ca te simti bine acum...ca, sa aibe je un asa amereu,as sari intr-un picior si nici nu m-as uita la tortul lui micki

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna seara,

KITI, LML! Tre sa intru si eu sa iau o felie de tort ca am auzit numai laude!

Ariana, sanatate multa!

Am vazut in magazinul Naturalia oua bio!
Si nu mi s-au parut scumpe...1 leu parca...ma duc maine sa-mi iau!

Ai auzit Alexutzza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Fetelor, am vazut la iepurasi meniuri curioase: piure de sfecla rosie, paste??

Voi dati paste la BB?
integrale?

cum le dati?

si sfecla rosie??
eu stiu ca sfecla rosie se da mai tarziu..eu o pun la fiert dar o scot la blenduit...

Cu peshtele cand ati inceput? De care?

Sa nu care cumva sa dati Pangasius ca e nasol..crescut fortat, adus tocmai din vietnam, folosesc nush ce hormoni extrasi din urina...multe...detaliez daca intereseaza pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

da da da lorex....vreau se detailezi....e chiar asa de nasol cu pangasius? mersi

suntem bine....tre sa ma bag la recuperat...a avut un puseu de crestere....in sensul in care si-a dat drumul la mers de-a busilea, ridicat in picioare...

va pup

simplicity ai pm

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

simplicity multa sanatate albinutzei
sa treaca repede mucisorii
si eu sunt convinsa de utilittea ap de aerosoli
noi l-am volosit si pt noi
al meu e un pic mai galagios si pe daria a cam speriat-o prima data(avea aproape 3 ani cand l-am folosit prima data)
dar miruna nu are nici o treba cu el
ba chiar adoarme la aerosoli

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

...cred ca e asa scumpa cand o vezi adormind in timp ce face aerosoli?dar e voie?nu da cu ooo....intreb si eu,ca eu chiar nu stiu mai nimic si daca se intampla si la Ariana sa nu ma uit ciudat...

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

simplicity,multa sanatate arianei! sper sa scapati repede de raceala!

miremia,cand ai zis de enteroclita,la AMR m-am gandit
ma bucur ca te simti bine acum...ca, sa aibe je un asa amereu,as sari intr-un picior si nici nu m-as uita la tortul lui micki

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

esti tare draguta! Acum ce sa zic....cand eram in marile chinuri imi spuneam ca decat asa mai bine beam doar apa plata cu lamaie. Dar eu uit repede......

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

MP,Lorex

Lorex, eu ii dau paste cu branza...la masa de seara,le ia in manuta si mananca cateva "paste"....nu mult

Motto-ul de azi:
" Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

da da da lorex....vreau se detailezi....e chiar asa de nasol cu pangasius? mersi

suntem bine....tre sa ma bag la recuperat...a avut un puseu de crestere....in sensul in care si-a dat drumul la mers de-a busilea, ridicat in picioare...

va pup

simplicity ai pm

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

rezolvat(pm)...merci

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Buna seara,

KITI, LML! Tre sa intru si eu sa iau o felie de tort ca am auzit numai laude!

Ariana, sanatate multa!

Am vazut in magazinul Naturalia oua bio!
Si nu mi s-au parut scumpe...1 leu parca...ma duc maine sa-mi iau!

Ai auzit Alexutzza?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Merci de pont, poate trec sa vad. EU lui Yannis ii dau oua de la supermarket. Primele oua (4-5) i le-am dat in Grecia, bio, crescute in curtea unor unchi etc. Apoi mi-a adus Miri niste oua de tzara i-am dat si din alea vro 4 apoi la revedere, mi0a zis dr. sa nu ma mai stresez si sa ii dau copilului oua de la supermarket, le testez (prin invartire) sa vad care-s proaspete si gata. Am gasit unele 385 de la Mega Image care-s mici asa in cutie cartonata, le pandesc sa le cumpar proaspete si alea chiar sunt mai greu de invartit decat orice alt brand, ma declar multumita. Si si Yannis

Mie dr mi-a zis acum la ultimul control cand i-am facut vaccinul optional (la 8 luni juma) sa ii dau peste dupa 9 luni si peste alb. Intentionez sa ii dau dorada, noi numai din aia mancam. Sau peste proaspat in Grecia cand o sa mergem, sunt niste pesti mici si dulci, barbuni le zice, foarte buni.
Si mi-a mai zis ca tot de acuma gata cu papa de bebe. Daca nu gatim prajit, cu multe grasimi sau porc sa ii dam din mancarea noastra, Supa daca ne facem sa ii dam din a noastra (fara sa zica ceva de interzis sare) a zis ca sa ii piperez un pic mancarea si sa ii pun ierburi aromatice, sa ii pasez si ceapa si patrunjelu si toate cele.

de Yannis

Mergi la inceput