Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
rodyka spune:
am intrat sa va spun noapte buna, mamici si delfinasi, ca taticii sigur dorm neintorsi
isabela a fost tare cuminte dupa baia de la amiaza, a dormit cu 2 pauze de masa, am fost si in Auchan la cumparaturi, in Carrefour n-am mai ajuns sa-mi iau sampon ca sotul a ajuns acasa doar la 7... si s-a mai trezit la 11.30 urland de foame!!! acuma cred ca o sa doarma pana dimineata la 6-7...
maine avem planuri de plimbare si cumparaturi, mergem cu nasii cu masina, fetele mai mari raman acasa sa-si faca de cap . aelita, pe cine sa salut in Roquetas?!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
aelita spune:
La multe lunite !
Radu de Tina! nu pot sa creeeed,4 luuni !!! felicitari !!!
Mihai de Victo !
multumim si noi ot urari.azi am uitat ca a facut 2 luni,mi-am adus aminte la 12 noaptea,cand m-am asezat si eu sa mananc.
Aseara a mers tati cu Andres la urgente ,respira foarte greu,in final nu e nimic grav,nimic la plamani,doar o bronsita ,suntem cu mastile de aerosoli,am cumparat azi aparat de aerosoli,ca pana acum ii dadeam cu unul mic cu sprayuri.
asa ca am capul mare de atatea siropuri,sprayuri,care la ce ora...ma doare capul! si am uitat in ce zi suntem,credeam ca maine e 16.
ma mai ajunge si pe mine oboseala din cand in cand.
RODICA,te duci in Roquetas?saluta marea Cumnata-mea a fost acolo de fiesta asta trecuta ,in rest e apartamentul gol.
DENISA multa putere si intelepciune iti doresc,sa rezolvi cu bine situatia !oricum ar fi,prietenii in cazuri din astea,nu aduc nimic bun.de acum incolo iesirile se fac in familie,cu prieteni de familie.
DRAGAICA deci se incepe cu bucati,la metoda aia?fara piure?
eu le-am dat bucati,dar nu mai stiu la cate luni,dar le dadeam in continuare piure,si oricum am inceput cu piure(de legume).
incepeti fiecare dupa pediatru.numai nu dati dupa mama,vecina,soacra...
si nu dati dupa cum au dat bunicii,parintii,pt ca intre timp s-au facut noi descoperiri si se stiu mai multe decat acm 10,20,30 de ani.asa ca ,citim noile recomandari ,si incercam sa nu ne grabim,si daca in ziua de azi se spune ca un aliment nu e bun,chiar daca pana acum s.a dat,eu zic sa nu riscam doar pt ca altii nu au avut nimic.
stiu ca in ziua de azi nu se mai da ficatelul si ousorul,ca pe vremea noastra.
si multe altele care nu se mai dau bebelusilor.
racusor2010 spune:
doar voiam sa zic ca am fost si in noaptea asta la datorie
aelita, multa sanatate lui Andres!
Larisa, bafta cu cantarul ! eu vad modificari de cate o suta grame si sunt foarte fericita apoi nu ma mai cantaresc cateva zile, mai ales cand simt ca am mancat mult, sa nu il vad cum sare
mov, sanatate multa!!
fug la nani, nu de alta, dar iar a sarit dopul de la pompa am "eliberat 95 ml, dar mai avem si pentru masa de la 5 jumate mai vedem dimineata
am uitat sa va zic ca si andrei a revenit la 2 mese pe noapte de cand nu mai papa lp. la 3 jumate si 6
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Predai stafeta Rscusor? Si io cu pompa
Gsgiul meu e numa' cu manutele-n gurita, da si suzeta la o parte si toncaie la ele... zi si noapte, foame, sete, oboseala, maraiala, degetele/pumnul in gurita. Eu deja stau mai mult sa-i scot din gura, dar ii place prea mult operatiunea si suzy nu are nicio sansa.
Aseara s-a culcat la 11 fara un sfert i-am decalat mesele ca la 9 sa fie ultima, pana papam/ragaim, plimbam (dureaza cel mai mult) trece timpul, dar macar se culca la 11, nu la 12
Aelita, sanatate multa lui Andres!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
Am uitat sa va spun ca pana la urma piciul a facut kk fara interventii, dupa 3 zile jumate, asta vineri, surprinzator de moale si putin.
Luna 3
bumblebee spune:
Cristina (crispro) 3 lunite Vlad sa creasca mare sanatos si voios!
Priscilla Serayah de 86cmm
Katalina, la multe lunite si ani micutului Victor Petru
Luna 3
bamboletta spune:
Neata
Si eu la datorie ultima masa a fost aseara la 22.30...abia acum papa iar...si noi avem uneori 2 mese pe noapte
Mi-am luat ceai de soc...astept sa vad rezultatele...pana acum doar ceai de la fares am baut dar nu zilnic cand mi se pareau sanii goi
Aelita- multa sanatate lui Andres am vazut pozele are niste ochisori asa frumosi si e expert la calculator
la multe lunite Vlad..Victor..Priscilla
va scriu de pe tel David
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
pufescu spune:
neatza gagici,sunt la pompa de dimineata :).
sa nu il deochi pe asta micu,a avut a doua noapte dormita...ultima masa la 22,dimineata la 5.45 trezirea.Ieri am dormit si ziua vreo 3 ore ca a prestat tati,asa ca acum sunt fresh,nu am mai fost asa odihnita dinainte sa nasc.Sper sa ne tina programul.
Nu a facut caca de mai mult de 3 zile,dar constipatia vine dupa 4 zile in care i-am dat completare LP...
Nici nu stiu ce sa fac cu diversificarea,pediatra zice de la 4 luni...pana acum ce a zis a mers bine,vad ca si bubu e ok cu programul(nu sunt nici eu exagerata,daca vrea papa la fara un sfert nu il tin sa planga pana la fix).Oricum am in plan sa cumpar doi dovleci azi de la piata sa ii pun in boxa pt cand incepem diversificarea :).
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
despre ce jucarie a fost vorba ca n-am fost pe faza..... si pozici de azi...baietelul de langa Nectarie are 4 luni jumate...iar eu dupa cum se vede...numai Monti nu mananc.. http://picasaweb.google.com/roparo/IntalnireCuNicoleta# Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010# |
ce scump e Nectarie
cum ziceam sambata e zi de cantar 65 kg
asa pofta de pizza mi-ai facut sunt mai rau de cum eram pe vremea burticii
nu e greu sa te ti de Monti...m-ar tenta da si "lenea e cucoana mare"
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip