Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

in sfarsit m-am cules si io din bucatarie prindeam radacini acolo
am facut o ciorbita de perisoare, snitele si strudele cu fructe de padure

vorbeati de diversificare io nu abia atept da deloc daca s-ar putea sa ii dau tzitzi pan la un an si dupa sa ii pun direct castronul cu ciorba in fata as fi cea mai happy (ce visez si io de la oboseala se trage)

Larissa vazut pozicile ce mare e Nectarie si frumos si de dieta ta las ca nui nimic asa cate o escapada

Crispro credca tu ai nevoie sa scapi de cantarul ala din casa ca sa nu te mai stresezi de cat laptic ai. io pana aseara am fost asa linistita si cum am stres pe cap cum is numai cu gandul ca nu produc destul si nici ea nu vrea mai mult luni oricum il duc inapoi fara regrete

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, mi-a luat sotul Wii Fitness, cica pt aerobic, yoga, exercitii pt grupe de muschi... Si are o gramada de joculete faine... E de fapt o placa, ca un stepper, si suntem toata ziua calare pe ea, mai rau ca niste copii... Nu am facut deloc yoga si fitn ess, numai joculete...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

tina_80 insanatosire grabnica, cum ii dai piciului oscilo cat si de cate ori pe zi?
referitor la diversificare , daca ma ajuta Dumnezeu sa am lapte destul pana la 6 luni, atunci pana la 6 luni numai LM

mama lui Mihnea Damian

Multumim la fel!
M-am muls cateva picaturi intr-un pahar steril si am pus un capacel(de la flacon) de oscilococcinum si i-am dat de 3 ori/pe ziua de azi(fiind prima zi de administrate)
De maine cate un capacel/zi, timp de 6 zile

Acesta schema de tratament este pt a preveni raceala.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Mycya, asa e, am si io un stres -cantarul... Io zic ca pe mine ma ajuta... Acmum de ex, i-am dat san, a golit amandoi, a papat 140ml... Asa ca i-am mai dat 50 din frigider, din ce am muls azi noapte... Asa ca poate e mai satul un pic... Daca nu il cantaream, nu stiam cat a papat, el nu da semne cand nu e satul... Si cu siguranta la 2 noaptea s-ar fi trezit... Bine, nici asa nu am garantia ca nu se va trezi...Inca nu doarme, ca azi i s-a decalat programul cam cu o ora ... Asta e...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

tina, la multi ani pentru delfinasul de 4 luni!
Mycya, dap nici nu imi vine sa ma mai cantaresc luni....mi-e sa nu vad mai mult ca saptamana trecuta. Deci prajtura aia era absolut bestiala. Eu comandasem doar pizza. Am zis ca na...decat dulce mai bine imi fac doar o pofta. Si a venit prietena mea cu prajitura aceea facuta de ea...si..normal ca nu am rezistat. Las ca trec maine pe varza, felul 1, 2 si 3. Nu m-as agita asa tare cu slabitul dar cumnatul meu s-a gandit sa se insoare si vrea sa faca cununia civila in noiembrie...asa ca se impune sa arat si eu mai normal. In fine...slabe sanse. Am in jur de 64.4 kg. Sau aveam...luni.
bumblebee, Maria e mai mica cu un an ca Alexia dar tot in iulie nascuta. Fetele se inteleg super bine...
cris, asa deci mey...aveti jucarie noua....ma gandisem la prostii cand ai zis de jucarie noua cu sotul si facut lapte in plus... Ma si gandeam cum fugi cand la "dansez.." cand la sot' Si cand colo....si ? se vede ceva la muschi.
Mai nou sar si eu prin casa...cica fac aerobic. Rade Alexia de mine.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

tina multumesc pt informatii si La multi multi ani pt al mic
antibiotivul ti l-a prescris doctorul?

Mergi la inceput

Larisa, cum iti fuge mintea.... Nuuuuu, noi inca nu avem timp de noi... daramite sa ne mai si distram cu jucarele... Chiar ii ziceam sotului ca nu stiu ce tot asteptam... Deja ai 64 kile, n-ai treaba... Esti super, nici nu tre sa te stresezi cu slabitul, nici nu ai nascut de 3 luni, si ai revenit la greutatea de dinainte... Faina treaba!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

tina multumesc pt informatii si La multi multi ani pt al mic
antibiotivul ti l-a prescris doctorul?

mama lui Mihnea Damian

multumim!
da, mi l=a prescris dr. Intra pe net sa vezi prospectul
multa sanatate!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare mamici si delfinasi

Acum am terminat si eu de strans de prin casa..facut dus dat cu crema..mi-am facut si unghiile..alta treaba

Copii dorm ca doi ingerasi..sotul e la munca si eu pe net inloc sa dorm

La multe lunite sarbatoritilor

Crispo- multumim , da e lungan David la 1 luna avea 56,5 cm acum nu stiu aflam luni cand mergem la control trebuie sa facem si vaccinul de 2 luni..am emotii deja

Michelle- ce bine seamana Bianca cu tine o scumpa , si mie imi place sacul de dormit..unde e magazinul ?

Cu diversificarea nici eu nu ma grabesc..stiu cum e..sper sa ma tina laptele si vom incepe la 6 luni

fug la somn..n buna fara prea multe treziri

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Larissa- ai doi copii superbi

Mycya- inca ne luptam si noi cu dermatita...cand trece cand apare...pe corp nu prea doar pe fata...asa apare la incheieturi

azi am facut clatite...si chiftelute cu susan

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput