Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
bumblebee spune:
Eu cred ca trebuie sa ma documentez de pe acum despre tot ce implica diversificarea. Evident si la acest capitol parerile sunt impartite. Care incepe cu portocala, care cu marul, care cu morcovul. Cred ca tine tare mult de parinte. Eu una o sa intreb si pediatra, dar cu siguranta nu voi face intru totul ca ea, nu prea am mai facut ce mi-a spus niciun medic fara sa ma mai interesez ce si cum inainte . Acusica o sa sufar de scenarita cronica
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
rodyka spune:
diversificarea e si in functie de parinti , desi ar trebui facuta dupa nevoile copilului... eu n-as renunta la laptic asa usor, decat daca se duce el singur si nu mai revine . cand am facut diversificarea mariei am urmat intocmai recomandarile pediatrei, si printesita mea n-a mancat niciodata gris sau mere cu biscuiti!!! ptr ca la noi diversificarea a inceput ca o nevoie, inafara de faptul ca eram pe lp exclusiv, lua prea mult in greutate si ni s-a spus ca obezitatea timpurie e prima etapa a obezitatii de mai tarziu... si mititica mea n-a refuzat nimic din ce i-am dat, in schimb acum e cel mai mofturos copil cand e vorba de mancare!! ca sa manance o lingura de ciorba, trebuie sa i-o strecor!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, aici is... Dar ma impart cu greu intre "dansez pt tine" si jucatul cu sotul cu noua "jucarie"... Copilul il pasam de la unul la altul... Maine vin la noi niste prieteni, 2 perechi, sa ne uitam la dvd de la boteZ... Abia astept sa socializam... Acum merg sa ii dau papa, am niste pietroaie... Cred ca de la Galafor, altfel nu imi explic... Ca de obicei la ora asta erau cam fleoscaite... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
poate ca si de la buna dispozitie!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
racusor2010 spune:
buna seara si de la noi
La multi ani Radu de Tina! oAaah, 4 lunite imi aduc aminte ca abia venisem acasa de la maternitate si mi-a trimis Larisa mesaj ca naste TIna
Mihai de Victo - sa iti fie de bine cele 3 lunite si botezul!!
s[]Eva Maria de ela, Sofia de Ana, Maria de rubia
Miguel de aelita - sa cresti mare alaturi de cei 2 fratiori frumosi ai tai!
noi azi am stat in casa, a plouat in Bucuresti, dar am primti musafiri...asa ca am cam stricat programul bebeliciului, cand sa se culce se tot trezea de galagie, asa ca acum dupa baita si gimnastica aferenta din baita am facut masaj, a papat si s-a culcat
mai fetelor, si al meu guguloi e 99% pe lm!! cei 1% de fapt ii indes eu, ca mi se pare ca nu e satul, dar el ia 2 guri si incepe sa molfaie biberonul...asa face si cu lapticul meu, obtinut in miez de noapte...nu ii mai place bibe si pace sper sa pot sustine nevoile lui...sunt tare curioasa cat a mai luat saptamana asta in greutate va zic maine
gata, fug sa ma uit la film, am intrat sa vad ce ati mai scris, dar am si uitat ce voiam sa va zic
mya eu stiu ca pentru bebelusi sunt conditii speciale si ai voie sa ii iei medicamente...nu stiu ce sa zic de apa lor calda, eu zic ca mai bine sa mergi tu cu apa ta
tina insanatosire grabnica
creata ma bucur ca bebe e mai bine cu fundicul! si eu zic ca Alina, sa pui comprese cu apa cat mai calda, vreo cateva minute, si o sa vezi ca o sa curga mult mai usor lapticul
cris deci asa cu noile jucarii iti produc mai mult laptic
carmen sa treaca dorul de pitica si sa se faca repede luni sa vii inapoi la ea
rodi sa stii ca si andrei face ca iza, inainte nu il desprindeam de san, acum tre sa il pacalesc sa il prinda sau sa fie foarte flamand...nu mai papa ca inainte, la orice sughit si nici eu nu imi aduc aminte sa ii scriu in jurnal
tre sa citesc si eu de diversificare
fetelor, voi cititi carti de bebei, daca da, ce carti
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
tina_80 spune:
Fetelor, va multumim mult de urari!
La fel le doresc si delfinasilor vostri, multa sanatate si sa fie cuminti!
Mi-a dormit Raducu, in casa 2 ore continuu de la 5 pm la 7.15pm. I-am dat putin sa pape si la 8 i-am facut baitza in cada mare.
Diversificare cred ca o sa ne spuna dr pediatru la fiecare in parte cum, cand, cu ce sa incepem.
Am si eu o schema de diversificare de la sora mea. Cred ca cel mai bine e sa le punem pe contul comun sa ne mai inspiram din ele la nevoie.
crispro spune:
Racusor, chiar ma gandeam pe unde umbli, ca nu ai semnat condica...
Bambo, ce familie frumoasa ai!!! Mi se pare ca a crescut mult David in inaltime, e lungan... nu? Cat are acum?
Tare groaza imi e de diversificare, ca fiecare pediatru zice cum stie/crede... Io habar nu am ce trebuie introdus mai intai, unii zic cereale, altii supa, alti fructe... Io habar nu am...
Am trimis pe contul comun de delfinasi niste materiale cu diversificarea, in 2 dintre ele mi-am aruncat o privire, si m-am ingrozit- de la 6 saptamani suculet... De pe la 3 luni, nu stiu ce... Io cred ca is de pe vremea bunicii materialele astea... Poate celelalte doua ma vor lumina mai mult...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
poate ca si de la buna dispozitie! Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
despre ce jucarie a fost vorba ca n-am fost pe faza.....
si pozici de azi...baietelul de langa Nectarie are 4 luni jumate...iar eu dupa cum se vede...numai Monti nu mananc..
http://picasaweb.google.com/roparo/IntalnireCuNicoleta#
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tare groaza imi e de diversificare, ca fiecare pediatru zice cum stie/crede... Io habar nu am ce trebuie introdus mai intai, unii zic cereale, altii supa, alti fructe... Io habar nu am... |
Eu nu vreau sa-i dau cereale (cu toate ca imi fac cu ochiul ca se prepara repede si le mananca la fel de repede) dar mi-e frica de obezitate si ca nu o sa imi ia alte piureuri si supe.
Cum sa vrea copilul supica aia fara gust cand cerealele sunt dulci si aromate?!
.......e parerea mea!
Cred ca se incepe cu suculetul de mar, morcov......
Si eu tb sa ma informez mai mult
mov_79 spune:
tina_80 insanatosire grabnica, cum ii dai piciului oscilo cat si de cate ori pe zi?
referitor la diversificare , daca ma ajuta Dumnezeu sa am lapte destul pana la 6 luni, atunci pana la 6 luni numai LM
bumblebee spune:
Tina, ai dreptate, nasoale rau mancarurile astea pt bbi, mie una nu imi plac, fara sare... nu pot
Larissa, Cristina a primit de la sotior o consola Wii. Are mai multe chestii, dar io nu ma pricep, asa ca o asteptam pe ea sa ne spuna exact cu se delecteaza. Vazut pozici, fetele sunt si ele de-o seama?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3