Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Am si eu o intrebare pt cele care ati fost cu bebeii cu avionul. Urmeaza sa plec cu bebe cu avionul si nu stiu cat lapte am voie sa am in sticluta. Cu cei 100 de ml lichid cu care iti dau ei voie doar ii fac pofta si mi-e teama ca o sa-mi urle tot drumul. Eu lapte nu mai am asa ca tb sa iau lapte praf. stiti cumva daca pt copii e voie sa ai la tine mai mult lapte?

mami de Filip 25.07.2010

Nu cred ca e nevoie sa il iei deja preparat...Pui dozele de LP in biberon si ceri in avion apa calda..ca pentru ceai si il prepari acolo...E mai bine asa ca nu ai probleme la imbarcare cu lichidele si mai ales ca il prepari pe loc si e proaspat...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Adica fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructi - #351;î altili...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Adica fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructi - #351;î altili...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Says who?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, aici is... Dar ma impart cu greu intre "dansez pt tine" si jucatul cu sotul cu noua "jucarie"... Copilul il pasam de la unul la altul...

Maine vin la noi niste prieteni, 2 perechi, sa ne uitam la dvd de la boteZ... Abia astept sa socializam... Acum merg sa ii dau papa, am niste pietroaie... Cred ca de la Galafor, altfel nu imi explic... Ca de obicei la ora asta erau cam fleoscaite...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:

eladea, iti coafasi ID-ul?

Diversificarea noi o sa incepem la 4 luni (adica din noiembrie) cu suculetul de morcov si cereale din orez.

Noi am fost cu Bea in Carrefour

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Ai cumva vreun model cum vei incepe diversificarea? M-ar interesa ca sa ma pregatesc si eu din timp.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani sarbatoritilor de azi, sanatate si sa cresteti usor si frumos!

4 lunite Radu de Tina!

3 lunite pt Mihai de Victo
Eva Maria, de ela_mm, , Bebe de Ana, Maria de rubia

2 lunite Miguel!

Cu atatia sarbatoriti astept multe praji si tortulet

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

SI DE LA NOI LA MULTI ANI SANATOSI SI CUMINTI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

www.eumama.ro/intrebari/bebelusi/diversificarea-alimentatiei/cum-si-cand-se-incepe-diversificarea-44.html" target="_blank">aici un model de diversificare...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

www.eumama.ro/intrebari/bebelusi/diversificarea-alimentatiei/cum-si-cand-se-incepe-diversificarea-44.html" target="_blank">aici un model de diversificare...

_

Sierra Nevada

MULTUMESC FRUMOS
Cum mai stai cu lucrul la ferma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Sa ma bag si eu in seama.
Diversificarea se face personalizata pe copil. Sunt situatii si situatii, nu exista schema standard. Se face de exemplu in functie de istoric, greutate, cum are tranzitul
Eu i-am inlocuit Anei o masa de lapte cu pulpa de mere/morcov inspre 5 luni pentru ca era grasana si asa am mai ponderat luatul in greutate plus ca s-a vitaminizat de primavara. Era fata mea super pofticioasa, in 3 zilea dadea gata 2 mere mari Si nu s-a adeverit mitul precum ca daca se introduc intai fructele nu mai vrea sa manance legume. Ea a ingurgitat tot ce-i dadeam. Am facut o intalnire in Gradina Botanica si-au deocheat-o mamicile ce exemplar manca.
La Elisa am inceput la 6 luni direct cu piure de legume, albituri de fapt, morcov cu telina si pastarnac. Si nu prea a fost interesata de mancare asa ca a durat mult si bine pana a renuntat sa suga dupa masa de legume.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput