Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am facut baita iar delfinasei in vana , e din ce in ce mai frumos!! si cand am vrut sa iesim a inceput sa planga, asa ca am mai stat 5 minute... problema a fost ca, dupa ce am sters-o si am facut putin masaj, a inchis ochii si a adormit, nici vorba sa mai vrea sa pape... inafara de orele de dimineata, cand mananca de 2-3 ori si goleste bine sanii, mai mult de 15-20 min nu tine o masa, asta cu tot cu alintat sau mofturicit... nu mai tine titi in gurita, de unde inainte n-o mai lasa... dar nu e suparata, ca rade si-i povesteste , inainte era de-ajuns sa ma vada descheiata la bluza ca incepea sa se agite ca vrea la titi, acum o tin piele pe piele si ea doar rade

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

vorbeati zilele trecute de jurnalele bebelusilor, la isa l-am inceput in ziua in care mi-am facut testul si au aparut liniutele , si l-am parasit brusc in ziua nasterii... nu stiu, parca nu am tragere sa mai scriu cu pixul... asa ca ieri am luat jurnalul mariei (la fel inceput in ziua testului si inca neincheiat, chiar daca scriu acum extrem de rar in el) si mi-am amintit cum ne descurcam noi doua acum 9 ani!! ma vede maria, stie ca e jurnalul ei si ma pune sa-i citesc (nu-mi intelege scrisul, plus ca in romana i se pare mai greu ), asa ca am sfarsit amandoua cu lacrimi in ochi... e asa frumos sa retraiesti totul!!

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Mihai de Victo

Eva Maria de Ela, Sofia de Ana, Maria de Rubia

Miguel de Aelita

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

Buna fetelor,
sper ca sunteti bine, daca nu multa sanatate
Eu am racit si mi-e tare frica sa nu ii dau si lui Mihnea...
voi ce ati luat cadn ati fost racite????????? pls Hlep, eu iau deocamdata oscilo....
azi noapte a fost prima noapte cand am dormit fara el in camera , eu m-am mutat in alta si i-am lasat pe barbati impreuna in patul mare....a fost f urat fara el:)
va pup si va astept raspunsurile ca nu stiu ce sa mai iau
PS Denisa am vz pozele sunt superbe ai 2 comori

mama lui Mihnea Damian

Si eu sunt in aceeasi situatie
iau Augmentin si Raducu oscilo(el nu e racit dar ii dau preventiv)
Multa sanatate!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mov, insanatosire grabnica! Pe langa trat pt tine, oscillo strumfului si mascuta pt tine.

Tina, insanatosire grabnica si tie!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Am si eu o intrebare pt cele care ati fost cu bebeii cu avionul. Urmeaza sa plec cu bebe cu avionul si nu stiu cat lapte am voie sa am in sticluta. Cu cei 100 de ml lichid cu care iti dau ei voie doar ii fac pofta si mi-e teama ca o sa-mi urle tot drumul. Eu lapte nu mai am asa ca tb sa iau lapte praf. stiti cumva daca pt copii e voie sa ai la tine mai mult lapte?

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Am si eu o intrebare pt cele care ati fost cu bebeii cu avionul. Urmeaza sa plec cu bebe cu avionul si nu stiu cat lapte am voie sa am in sticluta. Cu cei 100 de ml lichid cu care iti dau ei voie doar ii fac pofta si mi-e teama ca o sa-mi urle tot drumul. Eu lapte nu mai am asa ca tb sa iau lapte praf. stiti cumva daca pt copii e voie sa ai la tine mai mult lapte?

mami de Filip 25.07.2010

Mya, zau ca nu stiu, dar mi se absurd, zau de nu, sa puna limita la lichide pt bb?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mya85

mya, mai bine intra pe pagina companiei cu care calatoresti, ptr bb sunt conditii aparte. si mi se pare ca ai dreptul la 1 litru lichide impartit in sticlute mici...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

mov, tina, multa sanatate ptr voi si bebelusi

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

anca, pe unde mai esti?! maria cum e? mai mancacioasa?

cristina, cred ca te-a scos sotul in oras, sau prin cluj, ca nu te-am vazut pe-aici

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput