Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata la amiazi!

in sfarsit am wireless aici la Turda si pot sta afara cu pici, la soare si sa vorbesc cu voi...

mersi fetelor de sfat...o sa-i dau de 3 ori pe zi Bonisan, sa vad daca apare vreo imbunatatire...

mama ce productie la hectar aveti voi... eu habar n-am cat papa Filip...

racusor, vazut si admirat pe Andreiut cel elegant...f dulci hainutele...si zambetul strengaresc al delfinasaului...

noi papam si noaptea, atunci cand cere...asa incat laptic este suficient pt nevoile lui...

eu am aflat ier ca am mare lipsa de calciu...asa ca aveti grija dragelor, luati calciu pe toata perioada alaptarii, ca astia micii ne storc de tot...

va pupez de la Turda, o zi frumoasa si insorita ca si aici va doresc!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

acu am vazut ca noi avem azi 3 luni, 3 sapt si 3 zile!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Daca incep diversificarea la 6 luni, la cate luni raman cu 2 mese de lapte?

Rody, si eu am bicicleta medicinala, nu e la fel ca a ta, dar trebuie macar sa-mi aduc aminte sa fac. O sa-mi iau azi inima-n dinti, ca trebuie sa ma mai tonific putin, la anul vreau sa incep sa merg iar la tae bo .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

apropo de jucarii...ma distrez de una singura cand citesc ce zice pufescu de jucaria lui bubu...si Eric are o predilectie pt cutiile cu 'macalete'...asa le zicea la medicamente cand era mai mic...si te miri ce alte obiecte sunt preferate ca jucarii in locul maldarului de jucarii pe care le are.. de la lanterne, baterii, cutii colorate, la boabe de fasole, pixuri, diverse manere si obiecte care n-au nici o legatura cu jucariile adevarate...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nici nu stiu cum mai arata soarele, parca locuiesc in Londra.

Eladea, promit ca la urmatorul copil nu o sa mai stiu cat mananca, dar trebuie sa am grija sa nu primeasca bibe prima data ci tzzitzi.

Barbatelul meu a zis ca piciului o sa-i dea un bidon de plastic cu boabe de fasole in el, asta dupa ce a vazut lipsa de interes generala a unor copii pentru jucariile cumparate de parinti.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, nu mai iau Glactogil, ca nu am observat mare lucru de la el, si e gretos de tot... Macar astea capsule aluneca altfel pe gatlej... Io acum iau spirulina si Galafor, renunt la bere, ca am o burta uriasa, si trec pe ceai de soc... Cel de chimin si anason nu il mai suport... Am luat intr-o vreme si Nutrinatal - dar nu am obs nimic...

Va ziceam ca am pus copilul in patut, a atipit... Ei , minunea a durat 15 minute... Acum l-am adormit iar, cu suzeta si tinut de mana... Sa vedem acum...

Eladea, dar tu stai acum la ai tai? Iti e mai usor cu copiii acolo, nu? E bine ca e si mama ta sa te mai ajute, cat de cat...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Eladea, ti-ai facut analize sau cum ai depistat lipsa de CA? Nu mai iei Osteocynesine (sau cum le zice)? Io din astea iau, 2 pe zi... Si mai bag iaurturi cu fructe, mai un laptic, mai o branzica...

Poze

Mergi la inceput

Alina, o sa vezi ca la al 2-lea nu vei mai fi asa stresata...si totul va fi mai usor si mai lejer...

Cristina, noi stam cand aci cand la Cluj...doar ca mi-e greu cu amandoi sa stau singurica, asa ca stam mult pe la ai mei, ca au casa mare cu curte si am multe ajutoare p'aci...e greu doar ca sotul e singurel la cluj(de fapt e la ai lui) si noi aci, da' tace, ca ce sa faca...oricum, cand suntem la cluj pe Eric il duc la socri iar Filip ramane cu mine...

cat despre calciu, tot uit sa-l iau... ier am fost la un aparat de diagnosticare a diverselor pb, si mi-a spus tanti terapeuta ca am maaaare lipsa de calciu...ceea ce nu ma mira...desi analizele de sange mi-au fost bune, ea zice ca nu-s relevante, pt ca nu masoara calciul ionic, doar pe cel seric...si atunci nu iti poti da seama daca ai sau nu lipsa de calciu... ai inteles ceva?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

la multi ani si de la noi pentru sarbatoritii zilei! multa sanatate, sa cresteti mari pui frumosi!

neata delfinariu

azi noapte am reusit sa ii dau puiului sa pape mai mult si am avut o singura trezire am avut si programul de noapte de pompare...tot asa o tinem..

asa si eu Alinuta...daca incepem diversificarea la 6 luni azi cu o lingurita, maine cu doua, la ce varsta ajungem doar cu 2 mese de lapte pe zi?

eu ma gandesc la 9 luni sa ma intorc la birou...ma intrebam oare il intarc pana atunci? daca da, cum sa ii rapesc puiului placerea de a sta la san? offf...nu vreau sa ma gandesc inca la ce va fi

eu cum sunt super obosita in ultima vreme, cand pot, dorm cu puiul mic in pat si azi el s-a trezit flamangios si i-am dat si eu sa pape culcati amandoi pe o parte

eladea, michelle

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Eladea, musai sa iei calciu, mai ales ca tu ai si problemele cu fierea... Ai destule pe cap... E bine daca is ai tai acolo si te pot ajuta un pic, si mai bine la aer curat, la curte, decat la bloc...

Minunea mea a mai dormit inca 15 minute, atat... Io nu stiu cum rezista, ca mie imi pica ochii in gura... De ar dormi macar o ora jumate...

Racusor, ti-e dor de lucru? Nu m-as intoarce nici batuta... Atata stres cat am avut la munca... Lucram de dimi pana seara, de la 8 la 8, eram o leguma acasa... Nu apucam nici sa mananc... Imi e groaza ce voi face peste 2 ani? Poate un bebe 2...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eladea, musai sa iei calciu, mai ales ca tu ai si problemele cu fierea... Ai destule pe cap... E bine daca is ai tai acolo si te pot ajuta un pic, si mai bine la aer curat, la curte, decat la bloc...

Minunea mea a mai dormit inca 15 minute, atat... Io nu stiu cum rezista, ca mie imi pica ochii in gura... De ar dormi macar o ora jumate...

Racusor, ti-e dor de lucru? Nu m-as intoarce nici batuta... Atata stres cat am avut la munca... Lucram de dimi pana seara, de la 8 la 8, eram o leguma acasa... Nu apucam nici sa mananc... Imi e groaza ce voi face peste 2 ani? Poate un bebe 2...

Poze

cristina, e f bine cand ai ajutoare...sincer nu stiu ce m-as fi facut cu 2 copilas acasa, singurica si cu pb mele de sanatate...

asa si eu ca tine, nu m-as intoarce la lucru nici batuta... dar acu ca la mine faza cu bb2 e in derulare, nu stiu ce voi face cand se termina...ca la alt bebe nu ma mai bag...tre sa-mi caut altceva de lucru... nici nu vreau sa ma gadnesc...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput