Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fetelor, cu diversificarea e mare enigma...nimeni nu va paote spune cand o sa aveti 2 mese de lapte pe zi, doar puiu' mic e cel care va va da semnalul...si cum fiecare e diferit, cum fiecare are propriile cerinte, daca e sa fie mai mofturos si sa nu pape suficient atunci se va intinde perioada cu papa la san pe o durata nedeterminata...asa incat nu exista limita de varsta cand vine vorba de diversificare...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Azi implineste delfinasul meu drag 2 luni ..va servim cu tort..sampanie..suc si tot ce va doreste inimioara ...nici nu stiu cand au trecut 2 luni parca mai ieri eram cu burta si ma plangeam de caldura

La multe lunite Sabina de Ramo,bebe de Vadia

Aelita-multumim de comentarii la poze ma faci sa am avut 79 kg in ultima luna acum am 67 kg la 1.70 cm

Michelle-mersi...voi da o raita zilele astea pe la magazin

am luat si noi bonisan sa vedem daca e bun..Alinanul pana la urma a fost bunicel..am renuntat la infacol

ne pregatim de vaccin la 16.30

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Delfinutul - aproape cel mai mic este de sambata crestinat! Ne treceti va rog si pe noi pe prima pagina?
Eva - 20 august, ora 10, 3200grame, apgar 9
A fost super cuminte! I-am dat sa pape la 1 cam 150ml de laptic, a dormit in masina, la 2.30 a inceput botezul - a fost treaza si foarte atenta la tot ce se intampla. A scancit un pic in criztelnita - preotul a fost foarte atent - a bagat-o usurel in apa pana la gat si i-a turnat apa cu mana in capsor. Apoi iar a sta cumintica - vinul a fost delicios (fata de vitamaina mea C ). Apoi la restaurant a dormit pana la 6, la 6 am placat cu ea acasa - aveam sanii pietroi - restaurant e la 3 minute de noi - la 7 ne-am intors am mancat tort si am stat un pic de vorba. Oricum era fum asa ca a sfta mai mult cu tata afara. Ne-am retras la 9 - tati a stat pana la 12 cu musafiri.
Ieri a facut nas abaita si gata!!! ne reintoarcem la programul nostru, mai cuminte!
A si astazi avem 5.900 grame - cred ca facem 6 pana pe 20 . Poate o sa o cantaresc dupa masa de la 10 ca sa fie sigur 6. In general o cantaresc cand ne schibam de pijamele adica inainte de masa.
Cu lapticul stam foarte bine - are un pic tendinta sa nu mai vrea bibe sa vrea doar san - nu am inca destul lapte pentru asta dar perseveerez.
Crizele de seara sunt tot mai rare si mai putin rele. Face balute multe si e un pic sfornaita. Cred ca aspir deseara nasucul cu batista bebelusului (aia de aspirator) ca pompita e ... apa de ploaie.
Pup - plec la stomatolog - sedinta 2 - trebuie sa si platesc azi ... iah.
Va pup pe toate si va imbratisez cu mare drag toti delfinutii iubiti!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Mamici cu delfinasi jucausi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, ma bucur ca totul a decurs bine la botez! Asteptam pozici cu comoara!

Al meu ma termina - daca dimineata a halit 220 ml si l-am oprit eu, acum a papat 120... Nu mai vrea... Cum indrept titi spre el, urla... Nu am ce sa -i fac... Nu vrea nici sa il masez cu gel... Cred ca dintisorul e de vina (unul dintre cei doi), care a rupt gingia... Il simt bine la mana... Acum sta in fisher si roade pe suzeta... Nu am ce sa ii fac...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput