Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
pufescu spune:
bumble,si eu am renuntat la stimulente...care ca s-a terminat cutia,care ca am uitat sa le iau.Mulsul e de baza,si daca m-as mobiliza sa ma mulg si noaptea ar fi si mai bine...scot cam 900ml-1l si ii dau cu bibe(apropo de biberoane,bubu refuza toate marcile in afara de avent,si de cand le avem pe astea baga si bibe,si titi,mult sa fie :) ).Sper sa ma pot tine de el cu productia.Azi ma risc si il pun la titi macar la 2 mese.
Azinoapte a servit 220ml pe la 3 noaptea...asta apropo de marele program.Daca bubu plange ca ii e foame ii dau indiferent de teoria pediatrei.O sa isi scoata el incet masa de noapte...nu vreau nici sa ii dau ceai.
btz,jucaria e de la ikea. E extaziat de ea,cel putin 2 ore dar cateodata si 3 pe zi nu am treaba cu el(in reprize de 30-45 min dupa care se mai plictiseste sau adoarme).Noi avem bucataria deschisa in living asa ca daca el sta la bile eu mai spal vase,mai fierb o leguma...am in lucru o supa de linte,sa vedem ce iese ca nu am mai facut.Tati e incantat de experimentele mele culinare,ca atunci cand lucram ajungeam la 8-9 seara acasa si poate in weekend faceam ceva de mancare,in rest paine cu branza si pizza comandata :D
Pe langa bilele si chestiile cu care am cumparat-o i-am mai agatat un mutunel de plus si preferata,o cutie de magneB6 cu pastile in ea...si acuma o zdrangane si rade de se prapadeste :).Am niste clopotei in decoratiile de craciun din boxa,la un moment dat cand ajung la cutia aia o sa mai fac un upgrade la jucarie.Au chestii foarte misto pt bebici la ikea,si pt mici si pt mai mari.
baby78 spune:
Sabina Maria de Ramo!
bebe de vladia!
David de Bamboletta !
La multi ani si de la noi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu Pe langa bilele si chestiile cu care am cumparat-o i-am mai agatat un mutunel de plus si preferata,o cutie de magneB6 cu pastile in ea...si acuma o zdrangane si rade de se prapadeste :).Am niste clopotei in decoratiile de craciun din boxa,la un moment dat cand ajung la cutia aia o sa mai fac un upgrade la jucarie.Au chestii foarte misto pt bebici la ikea,si pt mici si pt mai mari. mami de Raducu, 10 august 2010 |
tare jucaria, magne b6
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
baby78 spune:
Problema noastra este ca daca ar fi sa ma iau dupa fiul meu tzitzi fan as scadea productia caci el e mare amator de stat la san si suge putin si apoi mediteaza..doarme 30 min ,,iar se trezeste si vrea putin tzitzi...El nu mananca o data si bine....Se pare ca pana la diversificare pompa va fi prietena noastra cea mai buna....
330ml au ramas pe langa ce a mancat el de la san si ce i-am dat din biberon (am plecat in vizita si a papat 150ml din bibe si seara a mai savurat 100 ml pe langa san)
Cand l-am tinut doar pe el la san productia mea a mai scazut si cu greu reuseam sa ma mulg 70-80....Dar acum , de dimineata, in 30 min am colectat 130 ml si nu am reusit sa golesc sanii....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui aelita La multe lunite Priscilla Serayah , Victor Petru,Vlad !!! si maine,pt Bamboleta scumpa,La multe lunite pentru David !!! si poimaine face ISABELLA 4 luniteee !!!!!!! sa cresti mare,printesica ,RODICA -Felicitari !!! |
ce tare esti!!! tu o iei inainte, n-ai nici o treaba! ca eu mi-am aruncat repede ochii pe calendar sa vad daca e azi 19!!! ca avem controlul de 4 luni... la andres, sa se faca repede bine!
da, am fost in roquetas ieri, pe mine sincer nu prea ma incanta orasul, dar de acolo ne aprovizionam cu slaninuta, carnaciori, ciolanele, cozonaci si alte bunatati romanesti
la multi ani si din partea noastra sarbatoritilor de ieri si de azi, vezi cristina ce repede trece timpul?! Vladut are 3 luni!!! si noi maine facem 4!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
tina_80 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Sabina Maria de Ramo! bebe de vladia! David de Bamboletta ! ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
La multi ani si din partea noastra, sa cresteti mari si sanatosi!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
rodyka spune:
denisa, zic si eu ca fetele , daca n-ar fi noaptea nu ne-am putea tin de lm... cand isa doarme de la 11 la 7, musai o data sa ma mulg, ramane completare ptr a doua zi, daca nu, e lapte pierdut!! si mai putin in urmatoarea zi... eu nu-i dau ceai deloc, i-am dar cand era mai micuta ptr digestie, acum nu mai e cazul...
_
Sierra Nevada
crispro spune:
Nela, bine stati si voi cu programul... Hai ca incet incet ne reglam toate...
Rodi, merci. Da, trece timpul de numa... Si cresc delfinasii nostri...
Am reusit sa il pun in patutul lui, unde nu sta numai noaptea, si acum a atipit... Sa vedem cat tine minunea...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Baby, asa e, pompa e pretena cea mai buna pana la diversificare
Si la mine bbul facea la fel, tocmai de aia am bagat la pompa si bag, pana simt ca ma scurg toata
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
rodyka spune:
cristina, te-am vazut ca ziceai de galafor si spirulina... gata cu galactogilul?!
eu am terminat galaforul de o sapt dar nu mai iau ca nu am remarcat mare lucru... poate a fost bun totusi, ne-am mentinut la o limita... am terminat si spirulina dar mi-am luat de aici un borcanel cu 100 capsule de 500 mg, dar mi s-au parut cam scumpe fata de Ro (16 euro) si folia aia e mai subtirica si cand la pun in gura deja le simt gustul de plante..., asa ca tre sa le dau repede pe gat... asa ca acum am ramas la vitaminele din maternitate, la alea cu drojdie de bere si germeni de grau si la spirulina. seara mai iau si pastile mami, ca nu iau spirulina. si e foarte bine isa a papat aseara la 10 si pe la 11.30 am muls 150 ml care vor fi buni ptr azi, dimineata si-a reluat frumosul program, s-a trezit la 6 si a papat una bucata titi (stanga...) si apoi la 8 pe amandoua! acuma la 11 a mai tocanit ceva ca o luase somnul (ora noastra de joaca sustinuta si povesti e intr 9 si 10), asa ca am pus-o pe sofa aici, sa dea soarele pe ea si s-o vad cat va citesc/scriu si mai chinui si bicicleta
_
Sierra Nevada