Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
bumblebee spune:
Neata!
Eladea, ii poti da macar de 3 ori bonisan peste zi, eu stiu ca ajuta si in caz de eruptii dentare si agitatie.
Otilia, o sa se regleze si Iulia cu greutatea. Tu cand incepi munca?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
michelle1981 spune:
Neata si de la mine!
Vai, am uitat sa va zic, mi-a luat sotul ieri de la farmacie Elevit, cica Centrum Materna s-au retras de pe piata. Pai bine, nu puteau sa retraga inainte sa inghit eu 3 cutii?
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Sabina Maria de Ramo!
bebe de vladia!
David de Bamboletta !
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Sabina Maria de Ramo! bebe de vladia! David de Bamboletta ! ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
La multi ani si din partea noastra, sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Is rupta... De obicei asta micu dupa prima trezire din noapte, nu prea mai doarme bine, adica tot la o ora se trezeste, mai vrea papa, mai se maraie... Azi noapte prima trezire a lui a fost la 3 juma... Asta dupa ce eu ma trezisem la 2 juma la muls, ca ma durea un san... Si i-am dat papa la 3 juma si s-a trezut la 4, apoi la 4 juma, si tot asa din jumate in jumate de ora, pana la 8 jumate... I-am tot dat suzeta , la 7 iar papa, si tot cu treziri din jumate in jumate de ora... Dar nu stiu de la ce... Aseara cand l-am pus la el in patut sa adoarma era mai agitat ca de obicei, scancea, mai ofta... Chiar ii ziceam sotului ca va fi o noapte grea, si asa a fost... Acuma, nu stiu, ori de la agitatia de ieri, cu musafirii, ca nu prea s-a odihnit, ori de la voma de aseara, dupa ce i-am indesat bibe in gura... Nu stiu... In schimb s-a trezit bine dispus... Ma mir, dupa asa somn prost...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ooana spune:
Neata pupici la mamici si o saptamana frumoasa!
citat din mesajul lui crispro Mycya, Aelita, Angharad, BTZ, Tina, multumim si voua de urari. Au plecat acum musafirii, a fost binisor, copilul a dormit putin, dar a fost cuminte... I-am dat acum seara bibe cu lapte de al meu, am verificat de o mie de ori sa fie la temperatura buna, sa ii vina bine din sticla... tare greu a papat, doar 100 (din 130 cat aveam), dar am tot insistat ca proasta cu bibe, si el nu vroia... Apoi la san, a papat 70... Apoi voma mare... Cred ca i-am prea indesat io pe gat din bibe... L-am tinut la ragait in timpul bibe, l-am reincalzit cand s-a racit... Dar nu ii place din bibe, ce sa-i fac... Ma sperie gandul ca nu voi mai avea lapte si nu stiu ce va papa si cum va papa, ca tare ii place la san... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
pentru ca iar dormea de la ora 17 am zis sa incerc metoda cu trezitul pe la ora 21...a mers bine s-a trezit si nu a plans
am zis sa ii dau de papa ca ultima masa o luase la ora 16 ...si cum v-am spus ca eu am acum o problema cu crapaturile de la sanul stang, care era la rand si care era asa umflat ca nu il mai suportam l-am muls pana sa se trezeasca Matei....130ml...venea si mai mult dar ma doare teribil de tare
i-am dat cu bibe 100 ml mai mult nu a dorit ...nu-i place bibe deloc
apoi la sanul celalalt a mai papat ceva, nu stiu exact cat
si pentru ca l-am "parat" la voi...ieri babiatul meu mi-a facut o supriza...papat la ora 21 de la 22 somn pana la 2:30 cand a papat iar si apoi s-a trezit la 6:30 la papa si somn din nou pana la ora 9
acum ma pregatesc sa ii dau sa pape
asa mai zic si eu sa vedem cat ne tine minunea
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
Vreau sa va ,ultumesc inca o data ca existati caci altfel nu as fi aflat de spirulina ca e buna pt lactatie si nu as fi ajuns la productia pe care o am acum...In combinatie cu galaforul am ajuns sa ma mulg cam 400 ml pe zi si de ieri copilul meu satul...doarme de la 23.30 la 6 sau 7 si apoi pana la 10-11...Am acum stoc in frigider de ieri 330 ml si deja ma gandesc sa vad cum fac sa stochez laptic pentru cand voi avea nevoie....
Sunt tare fericita
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crispro spune:
Oana, bine ca s-a mai reglat Matei cu somnul...
Baby, ce productie impresionanta!!! Bravo! Si eu iau Galafor si spirulina... Si ma bate gandul sa incerc o saptamana intreaga sa nu ii mai dau nimic cu bibe, doar ce este in san, si daca o vrea mai des, ii voi da mai des... Si fara cantar... o saptamana... sa vedem daca reusesc... Iar ce mulg noaptea bag in congelator pe timpul saptamanii...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Neata si de la mine! Vai, am uitat sa va zic, mi-a luat sotul ieri de la farmacie Elevit, cica Centrum Materna s-au retras de pe piata. Pai bine, nu puteau sa retraga inainte sa inghit eu 3 cutii? ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
...si eu 2 cutii...si cand am vrut-o pe a 3-a nu am mai gasit, erau deja retrase
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Sabina Maria de Ramo! bebe de vladia! David de Bamboletta ! ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
La multi ani si de la noi
Noi 2
bumblebee spune:
Ramo, Sabina sa fie sanatoasa si voioasa!
Bebe de Vladia!
Bambo, sa-ti traiasca printisorul! David
Legat de suplimente pt lactatie... eu am ajuns ieri la 900 ml si fara suplimente... am renuntat la toate, la mine a mers pompatul si pusul bb la san.
Baby, frumos programelul de noapte , s-o tina tot asa!
Oana, ma bucur ca a dormit mai bine
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3