Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Btz,Bumblebee nuuuu!!!eu ziceam de eliminarea mesei de noapte cu un pic de ceai(50 ml),nu de dat peste zi intre mese.Nici eu nu dau ceai ziua,doar noaptea de ieri.Si noi suntem 80-90% pe LM,nu e nevoie de apa sau ceai.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Am inteles! Pe mine tot alaptatul/mulsul de noapte ma tine pe linia de plturire cu LM. Mai astept, parca e cam devreme acum, dar mai incolo daca nu isi scoate singur masa cred ca as incerca metoda asta. Dar pana la diversificare cred ca mai astept sa vad ce vrea el.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

uitam:

Otilia, abia astept poze cu 3 Craciunite

Sanatate bolnaviorilor!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Da, da, ca bine spui. Am pus-o de-o cheltuiala cu 3 costumatii dar se merita .
Cand am nascut-o pe Ana nu mi-a stat mintea la asa ceva si am ratat primul Craciun acasa cu ea. De abia ne externasem si nici poze nu avem de atunci.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, Aelita, Angharad, BTZ, Tina, multumim si voua de urari. Au plecat acum musafirii, a fost binisor, copilul a dormit putin, dar a fost cuminte... I-am dat acum seara bibe cu lapte de al meu, am verificat de o mie de ori sa fie la temperatura buna, sa ii vina bine din sticla... tare greu a papat, doar 100 (din 130 cat aveam), dar am tot insistat ca proasta cu bibe, si el nu vroia... Apoi la san, a papat 70... Apoi voma mare... Cred ca i-am prea indesat io pe gat din bibe... L-am tinut la ragait in timpul bibe, l-am reincalzit cand s-a racit... Dar nu ii place din bibe, ce sa-i fac... Ma sperie gandul ca nu voi mai avea lapte si nu stiu ce va papa si cum va papa, ca tare ii place la san...

BTZ, poti face tu analize, fara trimitere - io am facut coprocultura si coprocitograma, m-au costat 40 de lei impreuna. Mucisorii din scaun pot fi mucuti de-ai lui, daca e racit, si daca are mucii bine prinsi inauntru, si nu pe nari... Si io tot in recipient de urina am dus, ca din ala aveam acasa, steril... Sa iei in calcul ca dureaza vreo 3 zile rezultatul.

Carla, stiu ca si pe vremuri se proceda asa... Io nu ii dau decat LM, fara apa, ceai, nimic, nici ziua... Sper pana la 6 luni sa fie doar LM...

Victo, ce bine arati! SI ce frumosi copii ai!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce ironie. Voi va chinuiti sa scoateti o masa de lapte noaptea iar eu vreau sa aibe 2 mese intre 10 seara si 7 dimineata. Pentru ca-s convinsa ca numai asa va creste mai bine si ea si productia mea. Cand ma bucuram ca am un copil ca in carti hopa si efectul negativ. As mai avea o varianta, sa-i dau lapte praf seara dupa ce suge dar mai astept. Poate cand incep serviciul ca atunci e greu de tot sa am noptile franjuri.

Angharad poti opta sa ai semnatura automata.
Cum se inteleg fetele tale? tu cum rezisti?
Aelita, Ilinca, intr-adevar e foarte frumos cu atata verdeata insa ar fi si mai bine daca ar fi o idee mai cald si mai putine ploi ca sa ne bucuram de ea. Cand e caldut as sta numai afara, le scot pe fete, mai si mancam in gradina.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

buna seara fetelor

gabitza poate nu e nimic cu bebe Paul!

denisa eu nu ii dau ceai, eu ii dau doar LM. si stiu ca suptul de noapte e foarte bun pentru stimularea lactatiei, de asta nu vreau sa renunt la masa de noapte. acum suntem doar pe LM si saptamana asta a luat 150 grame, ceea ce e foarte bine,avand in vedere ca noi suntem deja in luna a 5-a , cand trebuie sa ia 500 grame

victo sa va fie de bine botezuL! sanatate multa la bebe crestin! Stefan este demential si ai niste copii foarte frumosi

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Felicitari!Ce bine a luat Andrei in greutate

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Nela, merci!!! Ce iti face puiul? La voi cum e programul?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mai eu ce sa zic? Nu ma plang. Baita la 21.30, papic la 22.00 adormit la mami in brate pe la 22.30 si somn pana la 4.30-5. Dupaia 8 si tot asa. Doarme nu ma plang. Bineinteles se mai decaleaza programul cateodata dar il fac sa revina la normal rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

L-am culcat si eu pe pui...mai eu nu mai stiu ce sa cred...seara il apuca asa niste show-uri de plans si zvarcolit si strans si maini in gura, pe toate le face...habar n-am daca o fi burtica sau dintii...dar dupa ce adoarme, doarme linistit...

ii dau seara Bonisan, oare sa-i dau si peste zi?

noapte buna delfinariu si somnic pufos!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am pus pozici noi, invitatia e pe mailul comun.

noapte buna delfinariu

ma duc sa ma delectez si eu cu ultimele pozici

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Victo, sa va fie de bine botezul. Frumoase poze, ai niste copii superbi.

Racusor, a crescut frumos Andrei, e un dulce

Noi azi am avut musafiri, am vazut "Le Concert" (super, recomand), papat peste cu mamaliga si chocolate fondue

Later edit: uraa pot sa imi schimb titulatura, am 1000 puncte

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Eladea eu zic ca nu strica sa incerci si ziua. eu ii dau de 3 ori in 24 de ore si tot se agita seara. bine ca ea e o fire nervoasa si energica si poate si de asta face asa dar la Filip poate e burtica.

eu tocmai am pus de o mamaliguta sa pap cu branzica si smantana. halal ora dar ce sa fac daca acu ajunge sotiorul de la munci

n buna delfinariu

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput