Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
paula, sa va fie de bine botezul...faina ideea cu caleasca...iti sta bine cu noua frizura...mie mi se pare ca seamana bine Stefan cu Mihaita...si ambii cu tine...
btz-ule, sorry, nu stiu nik...dar poti recolta o proba, o pui in recipient stweril, o tii la rece/frigider sau afara ca e frig deja...nu te impacienta insa prea repede...paote e doar din cauza mancarii pe care ai mancat-o tu...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
ilinca, si tu din turda deci...cum de nu ne cunoastem?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
Btz, ma refeream la stratul pampersului care e pe piele. Recipient iei de la farmacie sau lab, are spatula lui.
Tot m-am tinut sa va spun ref la oscillo, nu se amesteca decat cu apa, la cel putin 15 min de masa.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
ilinca79 spune:
btz, este la farmacie recipient special pentru kk, ce are si o lingurita cu care se recolteaza. Este suficient cat iei putin de pe scutec cu lingurita. Sa stii ca si kk lui Victor e plin de mucus si ieri i-au terminat coprocultura, nu are nimic. sa nu mai fii ingrijorata.
eladea ma mir si eu ca nu ne cunoastem, ca la cat e de mare orasul...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
angharad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Angharad era doar asa dub forma de gluma Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
nu m-am suparat,stai linistita.
acum nu intelegeam de ce icoana de la ultimul mesaj e bulina suparata...vroiam chiar sa intreb adminul. numai ca in timp ce pregateam mesajul acesta am observat ca am optiunea de a selecta o figurina pentru titlul mesajului; evident ca iar m-a ajutat pitzigoiul...
pupici!
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Bumble faza e ca eu sunt la Bd la parinti pt o saptamana si scaunele le-am observat sambata dimineata.Plus ca miros ingrozitor. Am vazut 3 firicele de "mucisori" cum se intind (ma scuzati ) Febra nu face deloc,capul il simt doar la spate mai cald,in rest obrajii si fruntea sunt normale la atingere,kk nu iese din pampers deloc,e un verde inchis putin,mai face si mustar cu perlute.De papat papa normal,face kk la fel de des ca si inainte,e la fel de energic,nu imi atrage atentia cu nimic o eventuala schimbare a comportamentului sau. Eu oricum maine vreau sa duc o proba la un laborator,pretul pt sanatatea puiului meu nu conteaza insa nu stiu cum se procedeaza recoltarea.O sa ii pun intr-un recipient de urina. Oare la ora 12 e prea tarziu pt a duce proba?? Mc iubita de info Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 Motanelul |
eu as sta calma..as astepta si alte simptome...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#
Victo spune:
multumim frumos fetelor!
sunt franta de oboseala, acum i-am terminat de culcat pe baieti. ieri m-am trezit la 6, azi la 5..din cauza cd a unuia cd a altuia..
c'est la vie...
au mai fost nasii azi o tura, de am terminat de mancat sarmalele si tortul, maine mai stau ai mei o zi sa mai facem una-alta si gata, de marti toata lumea inapoi la programul lui.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
buna seara fetelor
gabitza poate nu e nimic cu bebe Paul!
denisa eu nu ii dau ceai, eu ii dau doar LM. si stiu ca suptul de noapte e foarte bun pentru stimularea lactatiei, de asta nu vreau sa renunt la masa de noapte. acum suntem doar pe LM si saptamana asta a luat 150 grame, ceea ce e foarte bine,avand in vedere ca noi suntem deja in luna a 5-a , cand trebuie sa ia 500 grame
victo sa va fie de bine botezuL! sanatate multa la bebe crestin! Stefan este demential si ai niste copii foarte frumosi
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
carla_2008 spune:
Btz,Bumblebee nuuuu!!!eu ziceam de eliminarea mesei de noapte cu un pic de ceai(50 ml),nu de dat peste zi intre mese.Nici eu nu dau ceai ziua,doar noaptea de ieri.Si noi suntem 80-90% pe LM,nu e nevoie de apa sau ceai.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
La multe lunite Vlad de Crispro,sa cresti mare si sanatos!
La multe lunite si pt Priscilla Serayah de 86cmm si Victor Petru de Katalina.
Kata ce mai faceti? sunteti bine?
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010