Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
btz_ovi spune:
Vai fetelor eu sunt asa suparata ,imi vine sa urlu.
Paul face un caca foarte urat mirositori si cu mucisori.cand credeam si eu ca nu mai umblam pe la spitale .........
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
btz_ovi spune:
Fetelor care ati patit asa ceva.Spuneti-mi va rog cat v-au costat analizele si cum le-ati recoltat.Va rog.Ca eu habar nu am.Si unde le duc anume>??Mersi anticipat
Motanelul
carla_2008 spune:
salut mamicute
Ilinca multumesc.Am facut un contract cu ei,caci vor poza si botezul.O sedinta de genu',botezul,album de piele cu pagini printate,dvd cu 1000 poze neretusate si un tablou-400 eu.
eu stau cu bobo in brate la ragait si va scriu.azi o sa ne iasa doar 4 mese caci au mancat dim si la pranz cam la 4-5 ore!!!nu e putin?bine,dar Mateo a papat f bine,cam 215ml la pranz,180 acum,iar puiutza cam 170,130 acum.
iar noi avem mereu 5 mese.
azi noapte la 4 jumate le-am dat ceai.nu au comentat,asta pt prima oara.Pediatra mi-a spus ca asta ar fi o metoda sa scoatem masa de noapte,caci dupa 1 2 3 mese de ceai n-o sa se mai trezeasca ca nu le merita
la nasele mele a functionat.Voi cele cu LM le dati ceai noaptea pt a scoate masa,sau de sete sau deloc?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bumblebee spune:
Victo, sa va fie de bine botezul, sa traiasca micul crestin! Si pozele sunt super, tu Mihaita, Stefan (tare mustruiala pt preot), tortul, tot ce mai
Bei fetele, eu nu ma mai joc! Spuneti si voi cand puneti o poza noua pe delfinasi, ca acuma tre' sa recuperez aproape tot
Btz, stai calma, nu te alarma mai mult decat e cazul. Te poti duce la medicul de familie wsa-ti dea trimitere la un lab care are contract cu CAS sa duci o proba de scaun pt copocultura, sau o poti face pe cont propiu. Atata timp cat Paul nu are nici temperatura, papa bine si nu are scaune diareice (care trec prin stratul ala absorbant al scutecului) dese ca sa existe pericol de deshidratare, stiu ca dore ca parinte, dar se rezolva! Poate totusi nu e nimic. Sa fie totul bine
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
Denisa, eu ii mai dau cate-odata cate-o gurita de ceai, in general cand stiu ca e satul si el totusi plescaie si e mofturos. Daca nu-i trebuie pot sa ma inchin cu biberonul in fata lui, ca tot nu tine..
Si dr lui Ramo la fel i-a recomandat, dar sincer nu stiu care e varsta potrivita pt schema asta.
Dar daca vrem sa-i dam ceai, cat ii dam?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
btz_ovi spune:
carla eu nu ii dau ceai deloc.I-am dat prin vara Baby Drink insa dupa ce am constatat ce contine m-am lasat pagubasa.Am incercat si Baby Calm insa nu vroia.Oricum Paul nu suporta de felul lui bibe.
Si din cate stiu laptele isi schimba pozitia in functie de necesitatile lui,acesta tinundu-i si de sete.
Nu prea cred eu ce zic medicii astia ca le trebuie apa sau ceai pt a le satisface setea
Asta e parerea mea personala,sper sa nu te superi
BTW.N-am apucat sa-ti spun,insa pozele m-au dat peste cap.Cuvintele sunt de prisos
Motanelul
Mycya spune:
Carla eu nu ii mai dau ceai deloc, i-am dat o perioada din cauza colicilor ca era anume. eu una nu pot sa ii scot nici o masa din program pt ca imi mananca putin tare daca manca ca si ai tai nici nu stateam pe ganduri si ii inlocuiam cu ceai masa de noapte.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
btz_ovi spune:
Bumble faza e ca eu sunt la Bd la parinti pt o saptamana si scaunele le-am observat sambata dimineata.Plus ca miros ingrozitor.
Am vazut 3 firicele de "mucisori" cum se intind (ma scuzati )
Febra nu face deloc,capul il simt doar la spate mai cald,in rest obrajii si fruntea sunt normale la atingere,kk nu iese din pampers deloc,e un verde inchis putin,mai face si mustar cu perlute.De papat papa normal,face kk la fel de des ca si inainte,e la fel de energic,nu imi atrage atentia cu nimic o eventuala schimbare a comportamentului sau.
Eu oricum maine vreau sa duc o proba la un laborator,pretul pt sanatatea puiului meu nu conteaza insa nu stiu cum se procedeaza recoltarea.O sa ii pun intr-un recipient de urina.
Oare la ora 12 e prea tarziu pt a duce proba??
Mc iubita de info
Motanelul
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo http://family.webshots.com/photo/2503285690102838148YCUMRl mycya, nu ma intreba..ca nu stiu..efectiv mi-au trebuit vreo 2 ore sa imi revin din soc. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
ce frumusel e victoooooo
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#