Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Victo spune:
profit ca mai sunt parintii la mine si stau ei cu mihai sa il distreze, Stefan doarme..asa ca pun si ceva poze pe webshots, sa ne mai vedeti.acus acus :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Mycya spune:
Hello delfinariu!!!
LA MULTE LUNITE VLAD DE CRISPRO!!! sa cresti mare, sanatos si voinic
Priscilla si Victor la fel va urez si voua
Angharad da ce an ai scris tu acolo maica la data nasterii a primului copil
Crispro ce bine ca in sfarsit mai vine cineva pe la voi sa ne spui cum te-ai simtit
Aelita insanatosire grabnica lui Andres si un dulce dulce
Ilinca ce bine ca isi revine bubu repede.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
Victo dar de ce nu ia pus mana la nas si la gurita Duamni eu credca faceam o criza avand in vedere ca au ma fost cazuri cu sfarsit tragic la botezuri, trebuie sa avem incredere in taina botezului dar parca totusi asta nu tine de noi, daca bebelul inspira atunci ??!!!
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Victo spune:
http://family.webshots.com/photo/2503285690102838148YCUMRl
mycya, nu ma intreba..ca nu stiu..efectiv mi-au trebuit vreo 2 ore sa imi revin din soc.
aelita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
fii serioasa, poti sa-i pui la bb in sticlute cat vrei...eu i-am dus lui Eric pe avion 2 sticlute, dar nimeni nu mi-a spus nimic...mai ales cand te vede cu bb mic... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
eu vorbesc de aeroportul Barajas,nu stiu in rest.
aelita spune:
Victo superbe pozele de la botez.ce baieti frumosi ai ! seamana cu tine amandoi,nu? imi place gecuta lui ,defapt gluga cu blanita,ii sta grozav!
a fost nemaipomenit tortul,si imi place mult caleasca ,sau ce e..era a restaurantului sau a voastra?super ideea ,nu am mai vazut.
mie la fel mi-a stat inima cand am vazut scufundarea la un nepotel la botez.eram gravida cu Sofia,si am zis ca eu nu fac asa copilului,si preotul a botezat-o pe Sofia turnandu-i apa de sus,in cap,dezbracata deasupra cazanului,deci apa a curs toata pe ea,nu ca la catolici doar pe cap.La Andres am mers la alta biserica,si preotul nu a acceptat asa,a zis ca el ii scufunda.neavant de ales,am strans din dinti,dar a fost rapid,nu mi-a mai stat inima ca la nepot ..Am putut sa fac si poze,dar nu am prins mult tocmai ca era f rapid si blitul meu abia plescaia.
eu stiam ca bebelusii pana laaa..nu stiu cate luni (??? sase??) nu inghit apa,li se inchid caile respiratorii automat ,nu stiu sa explic ...
de aceea nu trebuie sa le puna mana la gura.probabil doar cei peste 6 luni,sau cat o fi...
nu stiu de bebelusul ala,cate luni avea,si cum s-a inecat? totusi il tine f putin in apa,si nu stiu cum nu au putut sa-l reanimeze pe loc?nu stiu cazul...
Va multumesc pt urari,Andres e bine ,bolnavior inca,nu mananca nimic,dar e vioi,doarme toata noaptea ,nu se trezeste deloc ,nici febra nu a facut,doar ca ii dam un siropel si aerosolii .
La multe lunite Priscilla Serayah , Victor Petru,Vlad !!!
si maine,pt Bamboleta scumpa,La multe lunite pentru David !!!
si poimaine face ISABELLA 4 luniteee !!!!!!! sa cresti mare,printesica ,RODICA -Felicitari !!!
Victo spune:
aelita . suportul de tort era un carucior, din lemn, l-am gasit pe site-ul cofetariei.
Mihai mi se pare ca seamana mai mult cu mine, iar stefan e jumi-juma.
Tu acum experimentezi bolile la copii? Sofia cum e de cd a inceput gradinita? nu a racit?
angharad spune:
salutare delfinariu!
felicitam si noi sarbatoritii de azi: Vlad de crispro, Priscilla Serayah de 86cmm si Victor Petru de katalina. Multa sanatate prunculeti, sa cresteti mari si sa va bucurati mamicile!
mycya, probabil o aveam pe prima nascuta in spinare in timp ce scriam, ca de regula vizualizez ce pregatesc de postare inainte de actiunea propriu-zisa. oricum multumesc!
mya85, eu am calatorit frecvent cu avionul cu pitzigoiul si nu am intampinat probleme la verificarea bagajelor de mana: am avut papa pentru ea, chiar o cutie de lapte din comert din care m-au rugat sa gust, apa... ma vedeau cu bebe si erau mai toleranti. Daca eventual nu treci cu proviziile de punctul de control, poti cumpara o sticla de apa din aeroport si rogi stewardesa sa ti-o incalzeasca. calatorie linistita!
btz_ovi spune:
Buna seara!!!!!!!
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR SI MULTA SANATATE!!!!!!!!!!!!!!
pufeasco de cand caut o jucarie ca a lui Raducu.De unde ai achizitionat-o??Pup
Michelle mersi mult.Chiar o sa merg sa iau un sac caci mi-au placut foarte mult.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul