Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
crispro spune:
Oana, Crissy, Michelle, Eladea, merci si voua de urari ! IO pun pe seama dintilor somnul prost al copilului ziua... A dormit juma de ora, s-a trezit, marait, ca doar nu isi implinise somnul, l-a luat sotul in brate, dar in 10 min a inceput sa urle tare, ca de durere. De abia l-am linistit, bietul, cum suspina... Si dupa o juma de ora a adormit.. E in bratele mele...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ANDREEA84 spune:
salutare mamicilor,am si eu o mare rugaminte pt cele care au patut-tarc de la babycare,nu stiu sa transform patutul in balansoaram uitat mai bine spus caci este nefolosit de 2anisi pliantul nu-l mai am
la mai multe lunite si multa sanatate!
FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07
ANDREsiALEX
bumblebee spune:
Programul nostru e dat de Victor, nu l-am lasat sa faca foamea ca "nu e ora", ii ajunge lui mancarea pur si simplu 3 ore (ca deh, 1 h e masa) Noaptea nu reusesc nici cum sa-l culc mai devreme sau sa mearga cu suzy. Na, pana la 18 ani si-o scoate masa de noapte
De putoare e putoare, ca lasa sanul inainte sa se sature si inainte sa-l goleasca.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
ilinca79 spune:
Ziua buna si de la noi,
incet, incet delfinasul meu e mai bine, a papat azi la 12:30 180 ml numai din san Sper ca suntem pe drumul cel bun, mai ales ca in ultimele 3 saptamani tot ce a luat in greutate (nu mult, 150 gr) a slabit , deci suntem de unde am plecat. Ma gandesc cu groaza ca vine in curand vaccinul nr. 2 si dintisorii si nu stiu cum il mai pun pe linia de plutire.
La multe lunite sarbatoritilor de astazi: Vlad, Priscilla si Victor!
racusoru multumesc de indicatii, le-am notat pentru cand om avea nevoie
crispro nu vrei sa incerci si tu pastilele homeopate pentru dintisori de care a zis racusoru? Daca nu gasesti in Zalau iti trimit eu ca am cumparat deja si deocamdata noi nu avem nevoie. Pup pe Vladut sa aiba azi o aniversare frumoasa.
mov79 eu i-am dat granulele de oscilo direct in gurita, si s-au dizolvat usor asa.
rodyka ce frumos povestesti tu de jurnale, cred ca sunt o amintire tare frumoasa si te invidiez ca ai avut rabdare sa scrii. Eu din pacate n-am nicicum tragere de inima pt. asa ceva, si cu albumul bebelusului sunt in urma
ooana, si noi am patit asa cu dormitul lui Victor. O data l-am lasat si eu, dar mi s-a parut obositor sa astept sa se trezeasca la miezul noptii si sa pape. Asa ca in seara urmatoare l-am trezit la 9 pentru baita si papa si inapoi la somn pe la 10. Doar ca din fericire, al meu nu se supara cand e trezit.
aelita sa se faca bine Andres cat mai repede.
eladea si eu sunt din Turda
otilia ti-am admirat fetitele, sunt minunate, aveti o familie tare frumoasa Nu mai zic ce mi-a placut gradina, ce tara "verde" e Norvegia, sper sa apuc sa o vizitez si eu intr-o buna zi.
Denisa pozele voastre sunt minunate, aveti o familie superba. Pot sa intreb cat a costat sedinta foto?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
pufescu spune:
si la noi in timpul zilei e cam la cerere,vrea la 3-4 ore.Doar ultima masa incerc sa fie mai fixa ca sa doarma noaptea.
Intrebare:nu a facut caca de 4 zile,i-am pus jumatate de supozitor...si nimic(de vreo 15 min).In cat timp ar trebui sa produca minunea?Sa ii bag si jumatatea cealalta?E prima oara cu supozitor,cand am mai avut probleme am reusit cu termometrul(acum nimic).
angharad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
super tare... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... |
Foarti tari! spune moldoveanca din mine
mami de Luana-Maria (22.07.2010) si Ioana-Miruna (28.01.20090
crispro spune:
Ilinca, . Ma bucur ca e mai bine Victor, dragul de el!!! Sa stii ca si Vlad a papat putin cat era bolnavior, dar a recuperat acum, in ultima saptamana... Asa ca azi l-am pus pe cantar - 6280 grame ( a pus 740 grame in ultima luna) si 64 de cm... Asta dupa masuratorile mele... Iar cantaritul il fac mereu la masa de la 1-2 ziua, cu burta plina... Asa i-am facut si pana acum, deci cresterea o calculez corect... Legat de pastilute, inca nu cred ca e asa rau cu dintisorii, sa vedem... Se pare ca urletele de azi erau de oboseala, ca a adormit la mine in brate... Mi se pare ca il ajuta gelul de dintisori... sper sa nu fie mai rau... desi cine stie cat mai dureaza pana ies de tot dintii... Merci mult, esti tare draguta!!!
Sa nu va ganditi ca fac petrecere, nuuu, doar ne vin 2 cupluri de prieteni dragi, mancam un covrig, bem o bere (unii cu alcool, altii fara) si ne uitam la dvd-ul de la botez... Dar la slaba mea socializare de pana acum, asta e o adevarata petrecere.
Pufescu, io nu stiu ce sa iti zic cu kk, ca inca nu am avut problema asta.. Nu stiu daca tre sa faca imediat, sau dureaza un pic...
Poze
Victo spune:
cristina, vezi ca azi e duminica..esti mai bine? :)
am terminat si noi in parte cu botezul. mi-a stat inima in loc, la propriu la momentul scufundarii copilului..bine, nu ma puneti sa va povestesc ca nu tin minte, atat am observat ca mi l-a bagat cu capul in jos, fara sa ii acopere gura sau nasul..iar eu am crezut ca si mor..,n-am fost in stare nici sa apas butonul la aparat sa ii fac poza, abia cd l-a socs de tot, i-am prins picioarele si putza :):) pe langa semnificatia religioasa, mie mi se pare traumatizant..en fin, a trecut...
stefan a fost mare figura " Mai, bau-baule, ce-ai facut cu el? Esti un rau!"-asta la adresa preotului :):)
ieri a fost cumintel micutul, azi insa e marait de dimineata intr-una.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo cristina, vezi ca azi e duminica..esti mai bine? :) am terminat si noi in parte cu botezul. mi-a stat inima in loc, la propriu la momentul scufundarii copilului..bine, nu ma puneti sa va povestesc ca nu tin minte, atat am observat ca mi l-a bagat cu capul in jos, fara sa ii acopere gura sau nasul..iar eu am crezut ca si mor..,n-am fost in stare nici sa apas butonul la aparat sa ii fac poza, abia cd l-a socs de tot, i-am prins picioarele si putza :):) pe langa semnificatia religioasa, mie mi se pare traumatizant..en fin, a trecut... stefan a fost mare figura " Mai, bau-baule, ce-ai facut cu el? Esti un rau!"-asta la adresa preotului :):) ieri a fost cumintel micutul, azi insa e marait de dimineata intr-una. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
super reactia lui Stefan vezi de acum are grija de Mihaita
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Victo, ce tare e Stefan al tau... Ce stia el, dragul, era necajit pt Mihai... Da, e duminica, de asta am chemat oameni la noi, sa am ocupatie, ca de nu o iau iar pe aratura...
Poze