Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Adica fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructi - #351;î altili...

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

super tare...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu una sunt pentru alimentatia la cerere si cred ca usor usor fiecare copil isi face program. andre manca inainte la fiecare ora, acum deja dimineata mananca cam la 2 ore si dupa amiaza la 3 ore jumate. daca incerc sa ii dau intre mese (cand ii ia sughitul) nu mai vrea de nici o culoare

oana, ca sa iti manance mai bine poti sa ii dai sa pape pana adoarme, apoi ii schimbi pampersul, si apoi ii dai din nou sa pape. cand fac asa andrei are o singura trezire pe noapte.

ultimele zile nu l-am mai schimbat si drept urmare papa la 3.30 si 5.30, apoi pe la 8.30 (dar se trezeste mai devreme)

noi baita i-o facem la 20.00, si papa pana la 21.00-21.30 maxim. apoi somn. pana la 3.30.

eu nu inteleg de ce ar trebui sa scol copilul la 22 sa pape. din cate stiu somnul dintre 22.00-24.00 e cel mai odihnitor, care reface celulele nervoase. nu dati cu parul dar asta e parerea mea si prefer sa ma trezesc o data pe noapte (de 2 ori e cam mult ) dar sa ramanem la programelul asta. cand va mai creste, va renunta singur la masa asta.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

asta cu trezitul ma depaseste si pe mine nu de alta dar am incercat intr-o seara...imi adormise la ora 17 si l-am trezit pentru baie...apoi ce scandal a facut si cum a plans ...asa ca si baia am facut-o pe fuga, masajul la fel iar cand sa pape tot asa a supt putin si a a dormit ca deja era obosit de somn si agitatie

programul nostru de papa ieri a fost cam asa: 18:00, 0:40, 4:30, 8:30 azi dimineata
e bine dar daca alea 6 ore de la ora 18 la ora 24 le-as putea muta de la 22 la 4 dimineata ar fi super
acuma visez si eu cai verzi pe pereti

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita
Aseara a mers tati cu Andres la urgente ,respira foarte greu,in final nu e nimic grav,nimic la plamani,doar o bronsita ,suntem cu mastile de aerosoli,am cumparat azi aparat de aerosoli,ca pana acum ii dadeam cu unul mic cu sprayuri.
asa ca am capul mare de atatea siropuri,sprayuri,care la ce ora...ma doare capul! si am uitat in ce zi suntem,credeam ca maine e 16.
ma mai ajunge si pe mine oboseala din cand in cand.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

of aelita...sanatate la puiut..stiu ce nasol e...bine ca nu e nimic grav...va pupam! ai grija si de tine, mami!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Principalele reguli de diversificare:
- se incepe cu hrana lichida
- se incepe cu un singur produs (in cazul in care copilul e alergic la ceva, sa ne putem da seama la ce, plus ca bb tb sa se obisnuiasca cu cat mai multe gusturi)
- prima zi se da o lingurita apoi se creste in fiecare zi cantitatea cu o lingurita, pana cand se poate inlocui o masa
- nu se pune sare in mancarea bebelusului
- nu se indulcesc mancarurile pana la un an (gen lapte cu gris, paste cu branza etc)
- mierea, albus de ou, kiwi, capsuni interzise pana la 1 an (puternic alergene)

Cam atat mi-am amintit

Mergi la inceput

LML sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Vlad de crispro! Petrecere frumoasa cu musafirii
Priscilla Serayah de 86cmm
Victor Petru de Katalina

Eu azi-noapte nu m-am mai muls, imi era prea somn.

Noi avem programul asta de ceva timp, mai sunt si exceptii dar cele mai multe zile sunt asa: 4, 8, 12, 4, 7, 10. Baita i-o fac pe la 9-10 seara inainte de ultima masa. Eu ii dau papa la cerere, nu dupa program. Am grija doar sa fie macar 2 ore intre mese, ideal 3.. o mai pacalesc cu suzetica daca se poate.

La noi ploua de ieri, asa ca nema plimbari. In cel mai fericit caz infofoliti in fata usei de la balcon deschisa.

Bamboletta, BTZ - sacul l-am luat de la un magazin din capat Dacia, cum vii dinspre Zimbru, e pe partea dreapta, scrie deasupra Jucarii pe un fond rosu (e un magazin mic). Orientativ magazinul se afla in zona Reffeisen din Dacia. A costat 35 de lei si sunt mai multe marimi.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

nici eu nu stiu ce e aia pompa... si nici sanii nu mi-i mai simt plini, grei, dar se pare ca bb are totusi suficienta papa..azi de dimi avea 7200 gr..

mi-am promis sa nu ma mai stresez atat ca si la Eric, cand bagam pompa si bibe toata ziulica... totusi, nici atunci nu pompam noaptea..mi se pare horror... cred ca e fff greu si obositor...dar na, ce nu fac mamicile pt puii lor...

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR! SA FITI SANATOSI, PUIUTI DRAGI!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor
nu stiu ce sa ma mai fac. Otilia are din nou afte in gurita si suge un pic, apoi urla. ieri a facut greva foamei si mi-a scazut si mie productia si mi s-au terminat si pastilele. o dau in gurita cu o solutie facuta din glicerina + nistatina, iar inainte o sterg cu apa + bicarbonat. mai stiti si de alte medicamente pt afta?

o zi buna tuturor!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Mergi la inceput

bratafel: www.naturaplant.ro/produse/2121/Plantagingival" target="_blank">Plantagingival, gasesti sigur in farmacii la GH.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

merci pt recomandare crissy

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Mergi la inceput