Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cristina (crispro) 3 lunite Vlad sa creasca mare sanatos si voios!

Priscilla Serayah de 86cmm

Katalina, la multe lunite si ani micutului Victor Petru

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

LA MULTE LUNITE SI DIN PARTEA MEA SI A LUI ALEX. PUPAM PUII MARISORI DEJA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, e musai cumva sa ii dai o masa tarzie, la 10 seara, il trezesti, ce sa faci... Poate va fi greu cateva zile, dar asa isi regleaza un program, si atunci pana spre dimineata nu mai vrea papa... Si la mine, dupa prima trezire tot din ora in ora ar vrea papa... Azi de dimi, dupa prima trezire de la 7 , a mai vrut si la 8 papa, si la 9... Ca sunt prea somnorosi si mananca putin... Mai exista varianta ca la prima trezire sa il lasi sa planga nitel, sa il schimbi, sa se trezeasca bine, si va papa mai bine... Dar e greu cu readormitul... cel putin in cazul meu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Cunosc caz de parinte disperat care pasa copilului mancarea si la 1 an jumate din cauza ca acesta isi facea greata cand simtea bucatele de hrana.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

crissy, eu sunt un parinte super disperat...la al meu si acu tre sa-i mixez carnea, altfel isi face greata si o scuipa...ce zici de asta? dar m-am invatat cu toate...il iau asa cum e...cel putin stiu ca manaca carne, fie ea mixata sau cum o fi...numa sa bag in el proteine , vitamine si ce mama naibii mai e nevoie...

mai da' ai spirit de observatie, nu gluma... mi-am coafat id-ul, da...ma saturasem de cel vechi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
In seara asta,dupa baita si masaj l-am mufat ca de obicei.Era rupt de foame insa domnu ba manca,ba scoatea tita din gurita sa-si bage pumnu.Asa-mi face de cateva zile.Cateodata mai si gangureste.
Nuu,dar in seara asta isi manca pumu c'o pofta de ziceai ca nu a mai mancat de 3 ani.Eu bagam tita,el o scoatea,baga pumnu,il scotea,baga tita...un haos total.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

parca mi-l descrii pe Filip...idem la noi...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nela, merci!!! Ce iti face puiul? La voi cum e programul?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

si eu tot pentru alimentatie la cerere sunt. al meu mananca la 4-5 ore ziua. uneori la 3. habar nu am. stiu care e semnalul ca isi mananca mainile, le tzocaie etc. Si noi baiata o facem tot in jurul orei 20. Maxim la 21:30 doarme. Uneori chiar de la 21. Se trezeste cam la 2 apoi la 6. La trezirea de la 6 il duc in pat la noi ca nu prea mai are somn. Dar fiind langa mine ii indes ba tzatzi in gurita ba suzeta si doarme pana la 8.
Eu ma gandesc cu groaza la voi cele cu pompa noaptea...ca eu is obosita numai ca ma trezesc cele 5 min si ma duc in camera lui bebe care papa repede repede si se culca. Eu sani pietroi nu mai am dar bebe se satura si lapticul tzasneste, el e un grasun ( cred ca are peste 7500 gr). Si asta in conditiile in care la mine baza e un singur san...celalalt doar o masa pe zi atat ( sau jumate de masa). Uneori mi-l mai aduce si sotul dar nu prea des ca el e mai obosit ca mine. Eu nu mai beau nici un stimulent nimic de mult...doar apa plata cam 2 l pe zi. A avut si al meu o perioada in care nu facea caca singur. Vad insa ca s-a reglat singurel. A si rade...de numa'cand vede ca vin la el. De bucurie isi ridica picioarele in sus. Mi-e un drag de el de nu mai pot....
Oana eu zic ca o sa isi revina...cred ca a fost o intamplare...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11
Fetelor ma confrunt cu o noua problema. Am fost joi in Bucuresti la Medlife cu Matei sa mai cer inca o opinie la problemele cu care ne confruntam de ataa timp. In ceea ce priveste faptul ca se chinuie foarte mult sa faca cacuta mi s-a spus sa reduc timpul in care el ia o masa iar dupa aceea sa las sa treaca cel putin 2 ore pana la o alta masa. Adica noi ajungeam sa mancam masa de dimineata si de la 9 la 12, fiindca il puneam la titi cel putin vreo 30-40 min, timp in care el sugea maxim 50 mil, iar apoi completare la biberon tot laptic de-al meu. Toate astea, cu urletele de rigoare si toate cele, ne duceau lejer la cel putin 3 ore cateodata.
De ieri insa i-am redus timpul de masa la 1 ora, ce mananca in ora respectiva, cu aia ramane, urmatoarea masa i-o dau la 2ore jumate - 3 ore. Adica i-am facut program.Insa nu l-am mai pus deloc la san. Astfel, ieri si azi a facut caca mult mai usor si mai repede.

Eu il mai puneam pe Matei la san sa ma pot eu mulge si sa stimuleze el lactatia bine, caci daca nu-l pun deloc, usor,usor o sa pierd laptele.
Faza naspa e ca acum stau cu tatele tari si nu le mai pot mulge cu pompa....mi-e frica sa nu dau in mastita, cred ca se infunda canalele, la piept nu-mi mai vine sa-l mai chinui, lapte de-al meu i-as mai da, nu prea ma mai pot mulge.... Sfatuiti-ma si pe mine ce sa mai fac....simt ca o iau razna.... Oricum lapte pt toate mesele nu mai aveam nici inainte, insa acum cred ca fara suptul lui nu mai scot nici pt 2 mese intregi! Sa opresc oare lactatia acum, in punctul asta?

Va pup si va urez un weekend cat mai placut!

fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010)

draga me,a n-am inteles...de ce nu te poti mulge? daca tot ai atata laptic, pacat de el...mulge-te si stocheaza-l...o sa-ti prinda bine...si i-l servesti domnului din biberon...eu m-am muls 2 luni jumate dupa ce mofturosul meu, Eric , n-a mai vrut sa suga...e pacat sa irosesti bunatate de laptic...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Eu cred ca metoda de care zicea Dragaica se poate aplica dupa ce ies cativa dinti.

Nu toate cerealele pt bebelusi contin zahar. Nestle orez (care se poate da de la 4 luni) nu contine zahar. Eu vreau sa bag cereale ca masa solida.

nela_didea, la fel cum zicea si Otilia si alte fete, diversificarea o faci in fct de ce iti recomanda pediatrul. Unui bebelus care e grasunel nu ii dai cereale, ca rolul lor e sa pufoseasca.

eladea, nici Elise nu se omoara prea tare sa molfaie carne. Uneori o mai tai marunt cu cutitul

Eu, la fel ca si bumblebee, voi ignora unele "sfaturi" ale pediatrului. La Elise dr. mi-a "recomandat" sa incep de la 6 saptamani cu suc de portocala. Eu am inceput de la 4 luni cu suc de morcov

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Am si eu o intrebare pt cele care ati fost cu bebeii cu avionul. Urmeaza sa plec cu bebe cu avionul si nu stiu cat lapte am voie sa am in sticluta. Cu cei 100 de ml lichid cu care iti dau ei voie doar ii fac pofta si mi-e teama ca o sa-mi urle tot drumul. Eu lapte nu mai am asa ca tb sa iau lapte praf. stiti cumva daca pt copii e voie sa ai la tine mai mult lapte?

mami de Filip 25.07.2010

fii serioasa, poti sa-i pui la bb in sticlute cat vrei...eu i-am dus lui Eric pe avion 2 sticlute, dar nimeni nu mi-a spus nimic...mai ales cand te vede cu bb mic...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, azi fac cinste - are baietelul meu 3 luni... Am baiat mare... Mereu am asteptat pragul asta... Ca cica de acum e mai usor, te poti intelege cu ei mai bine... am zis ca de la 3 luni il port in ham/sling cu incredere, ca deja e mare, sta mai bine... Asa ca merci de urari Bumblebee, Bambo, Larisa si Racusor!!!

Aseara a adormit tarziu, dupa 11, iar urmatoarea masa a fost la 7... Bine, cu o scanceala la 4, pe care am rezolvat-o in cateva secunde, cu suzeta... Stiam ca nu ii e foame la 4, si l-a linistit suzeta... Ei, la 7, de curioasa, i-am dat suzeta, a scuipat-o de numa, deci ii era foame... Larisa, cu pompatul, e musai, ca la prima masa din noapte/dimineata piticul papa doar un san... CUm a fost cazul acum dimineata la 7, a papat prin somn putin din stangul. Ori dreptul era deja pietroi de aseara de la 11... A trebuit sa mult, am scos 125, pe care i-l dau diseara... Ca diseara nu prea am mare lucru in sani... Daca nu m-as mulge- o data ca e dureros, si apoi ca ar trebui sa ii dau LP seara ca sa fie satul... Nici mie nu imi place, mai ales ca am o pompa mai nasoala, si ma trezesc de tot stand la pompa, apoi adorm greu...

M-am aranjat si io un pic, m-am imbracat in altceva decat haine de casa, imi fac unghiile si pot sa vina musafirii - doar 4 persoane(mai dupa masa)... Copilasul doarme acum iar...

Sa aveti o zi faina!

Poze

daaa, te inteleg, si eu am asteptat sa implineasca 3 luni...asa zice gura lumii ca primele 3 luni sunt cele mai grele

La multe lunite si din partea noastra ...asteptam o poza cu sarbatoritul si sa ne povestesti cum a fost ziua de azi

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput