Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am intors de la salon,nici azi nu pot manca nimic,asha-mi zice organismul,totusi fac un pilaf,ar trebui sa ma ajute

burta e mai mica deorece mi-a fost rau ieri si m-am tras toata,sub ochi sunt neagra

bb_yasmi la kg ziceam ca am scazut de pe-o zi pe alta 1 kg..dar in 2 zile sunt ca noua,asta cand o sa-mi fie foame,pt moment sa nu vad mancare

a inceput si bb meu sa fie tare agitat,cel putzin ieri cat am stat in pat a mishcat mai mereu

o sa caut nishte modele ca carucioare ieftine si cu de toate,in aceshti 2 ani am tot ajutat diferite persoane sa-si cumpere si le cam shtiu pe toate...cele de la Hauck nu-mi plac deloc,de vina cred ca e cadrul si rotzile,acum fiecare cu pasarica lui

Maria doarme,oala e pe foc...poate-mi fac acum timp sa va pun link-urile

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena sper sa-ti revii si sa te simti bine
eu de cateva zile sunt asa constipata, greu ies la wc. nu stiu de ce ca doar am mancat normal ca si pana acum. asa stare naspa iti da constipatia asta.

hai pune link-urile cu carucioarele ca pe mine chiar ma intereseaza, vreau sa vad cat mai multe.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy ai o burtica asa frumoasa si nu mai zi ca se vad kg, ca nu se vede deloc. pai uite-te si tu de la burta-n jos ... pari chiar slaba, nu se vede nici un fund mare cum zici tu.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

sarut mana mult...dar nu 'chair slaba'..crede-ma pe cuvant

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello burtici

Am culcat buburuza, am bagat mancarea la cuptor si m-am pus si eu putin la calc sper sa nu se trezeasca pana nu ascriu si eu cateva randuri, am vazut ca vb de fier, eu la prima sarcina nu am luat deloc si nici acum n-o sa iau, stiu ca este absolut normal ca in timpul sarcinii toate valorile sa fie putin mai crescute sau mai mici ( sa nu dati cu rosii daca gresesc ) asa ca in afara de acid folic , elevit si utrogestan la greu nu iau altceva.
Pofte nu prea am , multumesc lui DD ca si asa sunt in plus cu multe kg de la Bianca dar tocmai am aflat ca s-a redeschis sg restaurant vietnamez ( care s-a inchis de vreo 2 ani), mancare dupa care sunt inebunita si e singura la care poftesc si fac chiar si livrari la domiciliu asa ca azi sau maine voi baga ceva .

Saptamana trecuta am primit vestea ca si sora mea este iarasi insarcinata si suntem in culmea fericirii pt ca si intre Bianca si nepotelul este dif doar de 2 luni si se inteleg tare bine, iar acum se repeta, plus ca mai e si nasica (care ne e si matusa) insarinata in 12 saptamani, asa ca vom avea nasteri in martie, aprilie si iunie , contribuim la cresterea nataliattii in tara

va rog daca puteti, sa-mi trimita si mie cineva pe PM noua parola de la contul comun
gata ca m-am intins cat o zi de post. va trimit multi si ne mai auzim diseara, doar ca eu atunci cand termin eu cu copilul si treaba prin casa nu mai e nimeni pe aici

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +18

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

ciorba e pe foc,pilaful in cuptor,copilul doarme ,iar eu la calc...sa ne uitam dupa carucioare

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

eu la Maria am avut carucior asha,var veche ..alte culori si nu era cadrul negru..s-a comportat super,dar e roz si l-am luat cu 1200lei ,are si roata de rezerva: http://www.compari.ro/carucioare-c3919/chipolino/gemma-p41395331/

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

http://www.compari.ro/carucioare-c3919/chicco/trio-enjoy-fun-p41200415/ nu sunt fan la inchidere tip umbrela dar asta mi s-a parut mereu ok

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

http://www.ibebe.ro/products/Carucior-3-in-1-Plasma.html spre acesta ash inclina eu,l-am vazut...e super si la pretz nu mai zic

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput