Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Alina poate fi de la presiunea atmosferica durerea de cap. Pe mine o singura data m-a durut capul in sarcina, eu in trecut am avut mari dureri de cap pp pe fond hormonal ca altfel nu-mi explic cum de mi-au trecut.
Poate o repriza de somn sau o plibare in aer liber are mai mult efect in combaterea durerii. Zic si eu

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Vad ca e slaba activitate pe forum la ora asta, probabil ati fugit toate pe la piata, curatenie sau pur si simplu leneveala de sambata Am si eu o lene de ma doare da tot nu scap de curatenie asa ca incet da sigur ma apuc si eu de trebaluit.
Mai citesc printre randuri daca mai apare careva cu chef de vorba

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Neata si de la mine.
Si aici e urat, e oribil. Intuneric si ploua marunt. Stau cu lumina aprinsa in dormitor.

Strumphy, plimbare placuta si multam pt reteta.

Apropo de fier, eu toata viata am avut probleme, la toate analizele imi iesea hemglobina mica. Urmau 2 luni de tratament, imi crestea pana la maxim 12 si ceva. Si m-au chinuit ai mei toata copilaria cu ficat de vita .
La analizele de acum (la 12 sapt) bineinteles, hemoglobina sub limita minima. Minima e 11,6 eu am 11, 1. Sunt curioasa ce imi da medicul sa iau. Probabil ceva multivitamine cu fier...

pupici caldurosi pt fetele din tara, ca banuiesc ca asa vreme urata e mai peste tot pe la noi.

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

eu iau fier plus multivitamine..asa mi-a dat dr

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am pus si eu pozici din sapt 18 si 19...aici diferenta si kg nu ce va plangeti voi acolo ...dar azi m-am trezit cu un chef de a avea grija de kg de nu se poate ... m-am pus pe banda si am mers 30 de min ...lenjer,dar bun si asa...daca la sala aia nu ma indur sa ajung ...macar de as face 20-30 de min de banda zilnic...as fi super tare,dar sa vad cat ma tine vointa asta

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Stefy, e bine ca ai banda acasa. 30 de minute asa lejer pe zi cred ca e super. Eu am doar bicicleta si parca pe bicicleta mi-e cam teama. Bine, la mine nici nu e cazul deocamdata, la ce probleme am avut. Eu sunt inca in cm si evitat efort. Sa vedem peste o saptamana la eco ce mai aflu.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Anamira, cred ca de la presiunea atmosferica este. Si eu m-am gandit la o plimbare, dar e atat de urat afara... nu stiu daca reusesc sa ma mobilizez sa ies, desi ar trebui.
Spor la curatenie!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Neata bb_yasmi! Chiar m-am uitat acum si la pozele tale ca nu le-am vazut pe cele recente si arati si tu ff bine. Doar burtica e maricica in rest esti numa bine. Eu zic ca daca o tii tot asa o sa fi foarte multumita la sfarsit.
Apropo de graficul ala cu kg-le pe saptamani. Nu poti sa pui link-ul pe prima pagina sa-l accesm si noi cand vrem sa nu te tot deranjam pe tine?

_

am pus eu link-ul pe prima pagina

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anamira si eu m-am uitat azi dimineata pe Cartoon la Tom&Jerry

salo_sama eu iau si elevit 1 la 2 zile. si mai au si alea fier. tie ti-a dat vitamine?

alina06 tie ti-a dat? mai ales ca ai lipsa de fier, ar trebuie sa iei zilnic. este foarte important fierul, si nu trebuie sa ai lipsa.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

stefy ai o burtica asa frumoasa si nu mai zi ca se vad kg, ca nu se vede deloc. pai uite-te si tu de la burta-n jos ... pari chiar slaba, nu se vede nici un fund mare cum zici tu.

Mergi la inceput

si noi vrem sa iesim la o plimbarica. am terminat curatenia, mai aveam niste vase dar nu mai am chef de ele acum, le fac mai incolo
afara nu mai ploua, deci merge de-o plimbarica.

Mergi la inceput