Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
strumphitza spune:
Unde ati plecat toate? Inapoi sub plapumioara? Am vazut ca vremea e cam naspa prin romania, eu ma uit pe site la jurnalul aproape zilnic si acolo au camere din mai toate orasele si imi dau seama cam cum e... abia astept sa vad zapada mai incolo Cica o sa fie iar o iarna grea si aici, zapada multa si frig ...bbrr, dar oricum eu o sa simt lipsa zapezii aia multa din Romania dar nu si zapezii murdare si fleoscaite cand incepe sa se topeasca
Mi-am terminat lapticul, mergem la plimbare... in Greenwich sa vedem panorama aia superba de pe deal , superb acum toamna
Ne reauzim pe seara , o zi buna burtici!!!
Poate iese soarele si pe la voi mai tarziu dupa ploaie
BB on board!!! 17+
roxy_s spune:
neata burtici
ally ai mai dat pe la noi hai ca asteptam pozicile, cand ai tu timp. si te asteptam si pe tine sa intri mai de. tot pe drumuri esti
anaxena chiar ca burtica de la 18s este mai micuta ca cea de la 17s. ma bucur ca te simti mai bine
bb_yasmi eu nu stiu cum se pun la voi kg, nu stiu cum, zau asa. eu ma intreb, este normal asa ca nu prea pun kg?? ca doar mananc de toate si ca sparta. bine, stiu ca important este ca bebelina sa ia bine in greutate si sa creasca mare, nu eu.
anamira ce burticuta frumoasa ai, se vede bine
strumphitza mai ai pizza? cum a fost? hai da-o-ncoace ca de baut am adus eu. niste afinata facuta de noi. bunaaaaaa....am baut juma' de paharel de dimineata
toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata21+
roxy_s spune:
salo_sama eu iau fier cand o sa-mi recomande doctorul ca doar n-o sa iau asa de capul meu. am auzit de la alte gravidute ca fier au luat cand au intrat in luna a 7-a.
salo_sama spune:
Strumphy chiar numai n pat am stat de cand m-am trezit si chiar ca e mai bine..nu stiu daca fac ceva azi sa vad ca deocamdata nu am chef ma uit la filme si atat
ma bag sa ma vad si eu din poze...am uitat sa-i dau poza de la eco sotului sa-i faca scan la servici si nu pot sa o urc sa o vedeti si voi pe Petra ufff ce ciuda imi eluni ..sper sa nu uit iara
are un capsor perfect rotund, taica-mio era super fericit cand a vazut poza ca are capul rotund asa cum isi doreste el...a scuipat poza de deochi...daca va vine sa credeti
ce fericita am fost cand i-am vazut reactia taica-mio si-a dorit dintotdeauna fete si are doua, cu nepotica trei hihihih
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 20 +
roxy_s spune:
strumphitza plimbare plauta. ce bine o fi cu soare si vreme frumoasa. la noi ploua.
salo_sama spune:
roxy si eu tot asa o sa fac cand zice doctorul
nasa-mea imi zicea ca tot de prin luna 7 a luat deci mai avem putin
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 20 +
alina06st spune:
Neata si de la mine.
Si aici e urat, e oribil. Intuneric si ploua marunt. Stau cu lumina aprinsa in dormitor.
Strumphy, plimbare placuta si multam pt reteta.
Apropo de fier, eu toata viata am avut probleme, la toate analizele imi iesea hemglobina mica. Urmau 2 luni de tratament, imi crestea pana la maxim 12 si ceva. Si m-au chinuit ai mei toata copilaria cu ficat de vita .
La analizele de acum (la 12 sapt) bineinteles, hemoglobina sub limita minima. Minima e 11,6 eu am 11, 1. Sunt curioasa ce imi da medicul sa iau. Probabil ceva multivitamine cu fier...
pupici caldurosi pt fetele din tara, ca banuiesc ca asa vreme urata e mai peste tot pe la noi.
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
anamira spune:
strumpfitza ms pt. complimente, sunt mostenire de la mama si sper sa-i mosteneasca si bebicul Referitor la pisicutza ea chiar e cea mai cuminte si mai iubitoare pisica din lume,doar ca lasa par si de aceea are interzis in camera noastra si evit s-o mai iau in brate
.
Monas la mine e prima data cand le simt si sunt asa ca si cum m-ar apasa ceva pe o vena sau cel putin asa e senzatia.
Millie sincer nu m-am gandit la no-spa pt. ca nu e o durere de uter dar daca nu ma lasa o sa incerc sa iau sa vad daca are ceva efect.
Roxy chiar ma gandeam in dimineata asta la tine cand ma uitam pe Cartoon Network la Tom&Jery
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 15+
alina06st spune:
Cred ca de la vreme imi simt capul mare si o varza totala in el. De parca as fi fost la chef toata noaptea
Pe vremuri cu o cafea tare mi-as fi revenit. Am incercat eu sa fac o juma' de cafea, dar dupa ce ca n-am mai baut cafea din ianuarie, am si o cafea proasta in casa (am primit-o). Am desfacut-o sa incerc totusi si am facut o juma' de cana. Ingrozitoare. Si mirosul e naspa. Asa ca m-am imbracat si m-am dus sa-mi iau un plic de capucino. Dar nu prea a avut efect. Tot simt o presiune in cap .
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!