FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 8
aristica spune:
...bre, prin capitala Romaniei![]()
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:

aristico,ne putem vedea ...cand doreste caprioara...adica tu!!!
ti-am zis io ca nu te lasi de Fivuri...e mai rau decat tutunul.
si prin capitala asta imi tocesc nervii inca o luna...plec in jur de 20 Noiembrie.
daca DD e bun cu mine si imi iese ziua 6 de monitorizare Vineri sau Luni...merg la Buda in ziua 8...daca nu...merg in ziua 6 ca n-am ce face...pe mana altcuiva nu ma dau la numarat foliculi.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
fetelor, explicati-mi si mie care e logica cu eco de ziua 20?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
samira33 spune:
pai cred ca e eco aia in care te cauti de chisturi.
cel putin PK asta ne pune sa cautam la eco dinainte de inceperea stimularii...si daca gasim chist mai mare de 2 cm nu incepem stimularea.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 pai cred ca e eco aia in care te cauti de chisturi. cel putin PK asta ne pune sa cautam la eco dinainte de inceperea stimularii...si daca gasim chist mai mare de 2 cm nu incepem stimularea. 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
inteleg. dar eu prin ziua 20 poate nici nu apuc sa ovulez...
asta este, acceptam programarile asa cum le vor ei.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
mairis spune:
Hello fetele!
De ieri sunt cea mai fericita mamica!!!!
Vanessa (2300gr) si Anais (2110gr) sunt sanatoase, frumoase foc.... perfecte!!!!!!!

Am plans toata operatia de emotie si fericire!
Sunt o MAMA fericita
!
Eu sunt bine, sunt in refacere, ma vor externa duminica. Fetitele mai trebuie sa stea putin, cam o saptamana, sa mai creasca, desi nu stau la incubator si sunt sanatoase!
Va pup si va multumesc de sustinere!!!
Motzishor spune:
Ura! Ura! Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Irina draga, iti urez ca Dumnezeu sa va binecuvanteze in continuare si sa va tina sanatosi pe voi toti: pe tine, sotul si cele doua minuni ale voastre! Sa aveti o viata implinita si fericita impreuna. 

pt. cele trei fete cucuiete 

elenus26 spune:
Felicitari Irina!
Sa va traiasca fetitele! Sa fie sanatoase si sa-si faca parintii fericiti!

elenus26 spune:
Samirutzo...Ari...va intalniti fara mine? eee... :)) daca se lasa cu intalniri la drum de seara pan ape 7 noiembrie sunt si eu pe aici :)
Intrebare: ma incearca o usoara raceala...cistita...sper ca nu dar am niste simtome naspa...ceva naturist stie cineva?
Pupici
adria42 spune:
Irina, FELICITARI!!! Sa-ti traiasca floricelele, sa creasca mari si sanatoase si sa aveti numai bucurii de la ele!