FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 9
melisa28 spune:
Buna am si eu o intrebare se gaseste merional in romania?...trebuie sa fac maine seara o fiola de 75 ui si nu mai am din pacate am stricat-o in seara asta din greseala...stiti gasesc in bucuresti , maine as ajunge in bucuresti deasta intreb.
melisa28 spune:
Fetelor spuneti-mi si mie va rog se gaseste merional la noi in tara?, scuze ca dau buzna asa dar nu stiu pe cine sa mai intreb.
elenus26 spune:
Buna Melisa!
Eu stiu ca nu se gaseste Merional la noi.
Se gaseste Menopur(echivalentul lui).
bombi spune:
mairis, felicitari! refacere usoara si numai bucurii alaturi de Vanessa si Anais .
Frumoasa data de nastere . Ai ales-o tu sau fetele?
in alta ordine de idei, eu am facut aseara ultimul Menopur (mai corect spus, ultimele 4; credeam ca nu se mai termina - am avut 15 zile inhibare si dupa aia 13 stimulare (9x3 + 4x4)). Duminica dimineata am punctia. Sper sa fie totul in regula.
aristica spune:
elenush nu fug soro de nimeni, ce, te tacanisi acum, pe ultima suta de metrii? O intrebam pe ochioasa daca ramane in Bucuresti ca pe langa faptul ca-i haioasa, mai e si o enciclopedie ambulanta in ale fiv-ului. Iar ultima data am fugit de la intalnire...am fugit si degeaba, ca pana la urma mi-am pus antena satelit O tineti minte pe blonda uscata si inalta? Si ea vrea sa vina si ea se gandeste la al doilea fiv. Din pacate, ieri m-a lovit ideea de a-mi mai deschide putin parul (deci cred ca ajung blonda in curand) si am programare sambata la 13:00. Asa ca poate o lasam pe alta data.
Felicitari fetelor!
adi cum sunteti?
mami nu te-am mai vazut de mult? Poate ne vedem in carne si oase. Iau menopurul in geanta!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
violeta70 spune:
Irina sa va traiasca printesele, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de aceasta imensa fericire!
Salutari la toate fetele
alinamolnar spune:
Mairis felicitari, sa-ti creasca fetitele mari si sanatoase.
Da' am si eu o curiozitate : au iesit sau nu pe tocuri? Va iesi soarele si pe strada mea
samira33 spune:
mairis,felicitari,sa-ti traiasca printesele,tu sa te refaci repede si sa fiti fericiti toti 4 pana la adanci batraneti.
melisa,nu se gaseste Merional in Romania...iti pot da eu o fiola daca ai nevoie.
trimite-mi pm daca nu ai gasit in alta parte.
elenush,cum sa ne vedem fara tine???
mai ai putin fata draga,cand te-ai programat pentru eco de chisturi???
nush de ce am eu un presentiment ca voi veni in ziua 6 la Buda...ar fi prea frumos sa-mi iasa schema cu ziua 8.
va pup fetelor.
lauriciule,astept mailu ala de la tine.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
mada81lina spune:
Draga mea, mi-a soptit o prietena de pe alt forum, ca tu aici postezi
Felicitari Irina pt bebite, cred ca fericirea este imensa
Abia astept sa le vad, dar sa mai creasca nitzel
Pupici