FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 7

tamaryllis spune:
Eu am facut analiza inainte cu cateva luni de al doilea FIV, fara sa mi-o recomande cineva. Iesise si IgG in limite normale, dar nu stiu de ce tot am simtit un impuls de a o face. Faza proasta e ca si PK mi-a spus ca daca nu exista un context clinic, (si nu exista), el nu ia in considerare acest rezultat. Imunologul de la Victor Babes mi-a spus ca pot exista o sumedenie de chestii care au determinat cresterea NK. Deci ideea e ca nimeni nu mi-a dat un tratament pt aceste NK. Nici nu erau f mult marite, ce-i drept.
editez - Am uitat sa spun ca si celelalte imunologice sunt f importante, iar rezultatul lor este luat in considerare de obicei de medici. 28+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

corina_anam spune:
2 bobocei, te pregatesti de FET? Nu mai siu daca am citit bine, dar pe cand la Budapesta?
Eu s-ar putea sa merg la inceput de noiembrie, tot pentru FET. Nu stii cat costa?

fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tamaryllis A...pai pt asta sunt aproape sigura ca Uscatescu iti da clexane, iar PK probabil nu o sa fie de acord cu asta. Pai daca ai produs 5 oute e bn! Chiar cu stimulare mai lunga! Important e sa produci. Au fost bune toate? |
OO-le au fost bune, cred , ca nu a spus nimic PK ca nu ar fi fost ok, s-au fertilizat 4 (cu ICSI).
Anul trecut la primul FIV am produs 10....

2bobocei spune:
Corina ai inteles bine ma pregatesc pentru FET. Data exacta o voi afla dupa eco de vineri, cand ii voi scrie dr-lui Kovacs.
L-am intrebat si de costul unui FET si mi-a confirmat ca este 50.000 HUF.

samira33 spune:
fetelor,aveti idee daca farmacia Deli din Budapesta e deschisa noc stop???
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

samira33 spune:
am gasit...nu e...au program de la 8 la 20 in timpul saptamanii si de la 8 la 14 Sambata.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,

corina_anam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 2bobocei Corina ai inteles bine ma pregatesc pentru FET. Data exacta o voi afla dupa eco de vineri, cand ii voi scrie dr-lui Kovacs. L-am intrebat si de costul unui FET si mi-a confirmat ca este 50.000 HUF. MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot o sarcina pierduta in urma unui avort spontan la 8s si 4z |
si eu tot vineri am eco, si atunci o sa stiu cand merg. merci

samira33 spune:
buna dimineata,
mai fetelor ce liniste e pe la subiectul nostru!!!
o zi buna tuturor
3 SARCINI EXTRAUTERINE,

aristica spune:
samiruta cum a ramas? Pana la urma te duci mai devreme la X, chiar daca ai primit invoire pentru ziua 8? Eu as mai iesi asa, putin, la o discutie cu tine, ca primii raspuns de la Dr. de pute si cred c-ajung la vorba ta dupa primele doua fiv: Sa ma picure cineva cu ceara de-oi mai face alt fiv!...si na belea ca ma gandesc la altul, desi nu-l vreau, insa ma gandesc la unul cu IMSI, ca eu n-am sot "beton armat" ca al tau, al meu e mai mult "apa clocita de ploaie"...dar un moromoloc tot tre' sa scot. Cica pentru IMSI tre' si numar mare de spermatozoizi....of, vezi cam cu cate am sa te bat la cap? Si nu mai fumez, deci nu mai afum pe nimeni. Parol!
...da si tu de stire daca mai ramai prin capitala
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Am rugamintea sa folosesti cu atentie anumiti termeni. Sau sa nu ii folosesti deloc. Multumesc.