FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 21
mirela2 spune:
samiricoooooo ce vi tu cu portie dubla de bobo de la buda lui pesta
+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
corina_anam spune:
Samira... bomboane de pom, nah ca mi-ai dat o idee, eu merg maine
Amu sa-ti vina si pe urma iti doresc 9 luni de pauza
Alla si tie la fel
corina_anam spune:
eu de maine tre sa incep clexane si habar nu am cand sa-l iau???? sau nu are importanta daca e de dimineata sau seara?
Ce sa fac? Voi ce ziceti?
samira33 spune:
asa sa fie corina...si pentru mine si pentru toate fetele care nu vor sa mai vada rosu in fata ochilor.
mirela,sa deschizi geamu ca trimit cu prastia.
targul de Craciun incepe pe 25 Noiemebrie si tine pana pe 29 Decembrie si se desfasoara in zona Vorosmarty Ter.
io-s fan targuri de craciun
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
samira33 spune:
corina,pai,cred ca dimineata poti face Clexanele.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
alla76 spune:
samira, da, cel din ziua 2. de unde ce? locatia? debrecen, daca asta intrebi.
ronna, tanno, mersi pt confirmare. aveti idee si cam pt cate zile primesti schema si cand te cheama pt o tura noua de sange? ziua 6? mai repede?
corina_anam spor la injectat clexanul.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
samira33 spune:
alla,vad ca ti-au raspuns deja cei care stiu...eu la Budapesta nu am facut o astfel de consultatie.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
alla76 spune:
sami, sa inteleg ca ti-a trimis schema de stimulare dupa ce i-ai trimis hormonalele pe mail?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
aristica spune:
samira sper sa nu zic o prostie, dar o zic, poate n-o fi chiar o aberatie totala: Eu, inainte de a ma gandi sa am bebe, luam cu sfintenie anticonceptionale. De fiecare data cand terminam cele 21 de pastile, ciclosul venea la fix 3 zile, adica la aproximativ 72 ore de la ultima pastila. Chiar luam cateva pastile si le intrerupeam cu 72 ore inainte de "anumite evenimente' - adica sa plec la mare fara sa fiu la ciclu, la munte sau alte chiestii d-astea. De fiecare data mergea brici. Si inainte de stimulari, la fel, cam la 72 ore de la ultima pastila, aparea dumnealui. Nu poti face asa, ca sa-l determini sa apara exact pe data de 16? Habar n-am ce schema ai, stii ca eu sunt mai aiurita, dar poate te ajuta cumva...
elenush zi, soro ceva!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
aristica spune:
mami unde esti?
bobo sarbatorisi feciorul? Abia astept sa vad ce fel are parul acum, dupa ce i-ati luat motul
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA