FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 22

cristy1977 spune:
buna ziua fetelor,
sunt insarcinata in 4 saptamani, sarcina obtinuta prin fiv si am mare nevoie de pregnyl de 5000 pentru tratamentul de sustinere a sarcinii
din pacate in romania nu se gaseste in farmacii, insa am auzit ca in ungaria s-ar gasi de vanzare, este adevarat? aveti idee de unde as putea sa-l cumpar?
va multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc sa deveniti mamici cat mai curand
and the miracle happened... 4 +

ronna spune:
Alla ti se da schema cam pana in z5-6 cand te cheama la eco si sange din nou(cel putin la mine asa a fost).
Cristy, FELICITARI pt reusita!!!daca nu gasesti pregnyl, incearca un inlocuitor.

alla76 spune:
cristy1977 in primul rand felicitari pentru sarcina. sarcina usoara si la termen. in ungaria este pregnyl dar trebuie sa duci reteta.
ronna multumesc de raspuns. incerc sa imi programez zilele si cu serviciul.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

elenus26 spune:
Ari draga mea prezent!Zic tot imediat! Scuze de rigoare ca n-am mai intrat. Am avut de alergat zilele astea ca la balamuc. Am inceput ieri injectarea. Luni seara plecam la Budapesta. Mari avem eco.
La ultima eco de chisti la nenea Albu era totul ok pe acolo si se vedeau si 2 foliculasi antrali pe ovarul stang. Sper sa inceapa si dreptul sa produca.
Nu am emotii...parca nici nu plec peste 3 zile. N-am facut nimic...In weekend adica duminica o sa ma apuc de bagaje de alea alea. Macar mi-am facut rost de medicine. Apropos pentru toate fetele:
au adus Cetrotide azi la farmacia le la Medlife din Grivita!!
Sami te pup si spor la gratare si la un paharel de vin rosu ca face tare bine
Va pup pe toate si va tin la curent!

dragoste777 spune:
cristi77
echivalentul pregnylului este Ovitrell, si parca e si mai bun, la Sensiblue pofi cumpara si fara reteta
multa bafta in continuare

cristy1977 spune:
fetelor, va multumesc tare mult pentru raspunsuri, sunteti dragute
voi incerca sa procur pregnyl din ungaria sau italia, sper sa am succes
va imbratisez cu drag si ma rog ca dumnezeu sa va puna in brate bebitul mult visat cat mai curand
and the miracle happened... 4 +

irinaflorea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luck In data de 26.10.2010 am folosit 1/2 fiola ovitrelle iar cealalta jumatate am pastrat-o la frigider. Credeti ca o mai pot folosi maine , am vazut ca in prospect scrie ca se foloseste imediat sau in max 24 ore? MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot,ATPO pozitivi |
Luck draga mea imi pare tare rau ca doar azi am citit intrebarea ta. Il mai poti folosi. Mie Dr.mi-a dat cate un sfert de ovitrelle odata la doua zile dupa ET , sferturi pe care mi le injectez din aceeasi fiola si cu acelasi ac. Intre timp tin siringa la frigider.

irinaflorea spune:
Servus fetelor!!!
Trebuie sa va intreb ceva, mi-e cam rusine, dar..... Miercuri am facut ET cu embrioni congelati, si am primit, printre altele Crinone gel (progesteron vaginal). Doctorul mi-a recomandat sa curat odata la 3 zile(ma gandesc ,se referea la spalaturi vaginale????).Nu e periculos pentru embrion????? Asta daca mai e acolo vreunul, ca sunt tare deprimata si nu mai cred ca mai reusesc ........
Na, ce ziceti???? Nu mai tin exact minte cuvant cu cuvant ce a spus, dar cu gandul asta am ramas, ca trebuie sa spal afara gelul. Cu riscul de a suna extrem de neinformata la 34 de ani, CUM SA FAC SA NU-MI PERICLITEZ EVENTUALUL BB?????????????

alinamolnar spune:
Irina si eu am folosit Crinone si pt curatare am folosit un irigator. L-am cumparat din Ungaria si are 3 iesiri, iar presiunea apei nu e prea mare, dar curata foarte bine. Eventual incearca sa nu fie prea mare presiunea, dar nu cred ca afecteaza embrionii. Multa bafta si incearca sa fii optimista, ca nu rezolvi nimic cu negativismul. Va iesi soarele si pe strada mea