FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 23
irinaflorea spune:
Merci Alina, imi si cumpar atunci irigator.
Marina@!!!! Tu cum esti? Eu dupa punctie nu m-am mai dus la ET ca a murit socrul meu, iar Dr. mi-a congelat cei 4 embrioni.
corina_anam spune:
Irinaflorea iti doresc mult noroc, si sa vii cu vesti bune
Cā#539;i ai transferat?
corina_anam spune:
Samira Alla merci de raspuns. M-am lamurit cu clexane, poti sa-l faci oricand dar sa fie la aceasi ora. Aseara am facut prima injectie
irinaflorea spune:
Corina anam multumesc pentru urare! Am transferat 2 embrioni, unul de 6 si unul de 8. Avusesem 4 dar 2 nu au supravietuit marelui dezghet.Am vazut ca faci injectii de Clexane. In ce faza esti, ca nu ma mai apuc sa citesc din urma...?
marina@ spune:
condoleante
nu am reusit nimic,am ramas pe noapte acolo si tot nimic,acuma asteptam sa treaca iarna si in primavara ne apucam din nou de .
voua succes siva doresc
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_anam Samira Alla merci de raspuns. M-am lamurit cu clexane, poti sa-l faci oricand dar sa fie la aceasi ora. Aseara am facut prima injectie |
corina, ce mutatii ai? si cine ti-a dat recomandarea pentru clexane? ce doza faci?
ah, da! si cine te urmareste in Oradea?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
naty76 spune:
naty76,mersi mult fetelor pt.sustinere,nu am mai scris pt.ca nu am net in oras,am doar la tara la socrii si numai sambata ,duminica stau acolo.Marti am punctia am doar 2 oute sper sa fie cu noroc de data aceasta.Bafta multa la toate fetele de pe acest forum.
alla76 spune:
naty! doamne ajuta sa fie outele norocoase si sa se transforme in embrionasi lipiciosi!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alla76 tanno, mersi pt confirmare. aveti idee si cam pt cate zile primesti schema si cand te cheama pt o tura noua de sange? ziua 6? mai repede? mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
la urmatoarea eco, vb de Szeged, cam in ziua 4 sau 5, depinde de caz; atucni iar teste sange, eco si schema; si tot asa, in functie de ce "vede" doctorul