FIV in Ungaria 117

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Merci Alina, imi si cumpar atunci irigator.
Marina@!!!! Tu cum esti? Eu dupa punctie nu m-am mai dus la ET ca a murit socrul meu, iar Dr. mi-a congelat cei 4 embrioni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Irinaflorea iti doresc mult noroc, si sa vii cu vesti bune
Cā#539;i ai transferat?

Mergi la inceput

cristy1977 felicitari, pregnyl poti cump din Ungaria si cu reteta din Ro

Mergi la inceput

Samira Alla merci de raspuns. M-am lamurit cu clexane, poti sa-l faci oricand dar sa fie la aceasi ora. Aseara am facut prima injectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Corina anam multumesc pentru urare! Am transferat 2 embrioni, unul de 6 si unul de 8. Avusesem 4 dar 2 nu au supravietuit marelui dezghet.Am vazut ca faci injectii de Clexane. In ce faza esti, ca nu ma mai apuc sa citesc din urma...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marina@ spune:

condoleante

nu am reusit nimic,am ramas pe noapte acolo si tot nimic,acuma asteptam sa treaca iarna si in primavara ne apucam din nou de .
voua succes siva doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_anam

Samira Alla merci de raspuns. M-am lamurit cu clexane, poti sa-l faci oricand dar sa fie la aceasi ora. Aseara am facut prima injectie

corina, ce mutatii ai? si cine ti-a dat recomandarea pentru clexane? ce doza faci?
ah, da! si cine te urmareste in Oradea?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

naty76,mersi mult fetelor pt.sustinere,nu am mai scris pt.ca nu am net in oras,am doar la tara la socrii si numai sambata ,duminica stau acolo.Marti am punctia am doar 2 oute sper sa fie cu noroc de data aceasta.Bafta multa la toate fetele de pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

naty! doamne ajuta sa fie outele norocoase si sa se transforme in embrionasi lipiciosi!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76
tanno, mersi pt confirmare. aveti idee si cam pt cate zile primesti schema si cand te cheama pt o tura noua de sange? ziua 6? mai repede?

la urmatoarea eco, vb de Szeged, cam in ziua 4 sau 5, depinde de caz; atucni iar teste sange, eco si schema; si tot asa, in functie de ce "vede" doctorul

Mergi la inceput