FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 20
samira33 spune:
buna seara gagici
ce faceti???
n-avem fete in focuri???
elenush...mai ai putin...cum esti???
emotii ceva???
seara faina tuturor
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
corina_anam spune:
buna seara!
Da chiar Samira, si eu am intrebat de cateva ori, chiar nimeni nu mai e in focuri????
Naty? Elenus?
luck spune:
In data de 26.10.2010 am folosit 1/2 fiola ovitrelle iar cealalta jumatate am pastrat-o la frigider.
Credeti ca o mai pot folosi maine , am vazut ca in prospect scrie ca se foloseste imediat sau in max 24 ore?
alla76 spune:
corina, samira, noi suntem in asteptarea CM-ului si apoi intram in focuri
luck eu nu l-as mai folosi, daca scrie si pe prospect ca trebuie folosit in max 24 de ore.
fetelor, cine detaliaza cum e la consultul din ziua 2?
sange, eco, iti scrie schema si cam atat?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
samira33 spune:
luck,eu nu l-as mai folosi.
alla,nu inteleg...controlul de ziua 2 de CM??? de unde???
corina si eu sunt in asteptarea CM ca sa dau startul injectarii...da' merg pe burta
o zi buna tuturor
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
ronna spune:
Buna!
Alla z2:analize sange si eventual daca esti hotarata si analizele sunt ok primesti schema pana la urmatoarea intrevedere(asta daca se merge pe protocol scurt).
aristica spune:
samirutaaaaa deci astepti ciclosul, ai? Si taci malc? Chiar ca anul 2010 va fi anul vietii tale. E musai!!!
elenush de ce nu zici nimic? Hai da si tu de veste, ca ma chioresc pe la "unguri" de cateva zile si nu vad noutati...
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
speranta2008 spune:
Buna, dragelor
Samira - am intrat, in special, pentru tine. Vad ca astepti marea intalnire de seara cu acul....... Doamne ajuta! te pup si iti tin pumnii...
Laura - cum te mai simti? Multa sanatate
Adipapazi - te asteptam acasa
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +22
(Matei19:26)
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alla76 fetelor, cine detaliaza cum e la consultul din ziua 2? sange, eco, iti scrie schema si cam atat? _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
la szeged e simplu: test sange, eco si schema
samira33 spune:
aristico,asa e, astept ciclosul....si tre' sa vina musai pe 16 ca sa-mi iasa schemele din creierii mei.
speranto,te pup si te imbratisez...nu ne-am mai vazut sa stii...de asta nu te-am mai sunat
pup toate unguroaicele
p.s. ma bucur foarte tare ca o sa cumpar de la Budapesta bomboane de pom...sunt cele mai bune din lume bomboanele unguresti de pom
3 SARCINI EXTRAUTERINE,