FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 19
BoboMom spune:
Adi, felicitari! Sa fiti sanatosi cu totii!
Crisis, felicitari! Sa-ti traiasca copilasii!
Pogonici, felicitari! Sa va traiasca fetita si sa fiti sanatosi si fericiti!
Imi pare rau pentru fetele care nu au reusit de data asta, dar nu va pierdeti speranta si puterea. Dumnezeu sa va ajute!
Noi suntem bine, sanatosi, ne pregatim de petrecerea de un an pe care o avem sambata.
pogonici1977 spune:
bobo..iti multuesc frumos ..sunt ff fericita..inca nu am aduso acasa pe bebita..mult a fost putin mai este...drumul nostru pana la bebita..e ff scurt...inca putin si gata...
eu sunt ff racita..iau antibiotice si nu am voie sa merg la fetita..o privesc de la distanta..de pe geam..ca o feresc de raceala
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
corina_anam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui naty76 Salut toate fetele,bafta multa la cele care sant in focuri ca si mine.Eu marti o sa stiu cate oute amDoamne,Doamne sa ne ajute pe fiecare sa ne vedem visul realizat. |
Ceva nouati? Cum stai? Te asteptam cu noutati.
corina_anam spune:
Violeta, daca vrei sa-i scrii la Kovacs, eu zic sa-i scrii; pana acuma a avut multa rabdare si raspunde tot timpul. Iar daca are nevoie de date suplimentare ti le va cere, iar tu stii ce analize sa-ti faci.
Eu sunt foarte multumita de el.
Eu zic ca cel mai important este sa-ti gasesc pe cineva in caresa ai si incredere.
corina_anam spune:
citat din mesajul lui otiliad Fetele mai sfatuiti-ma si pe mine va rog ce sa fac, azi ma sunat dr. de la Timisoara ca are aprobari pt a putea face FIV din nou si nu stiu ce sa fac sa mai merg din nou la Timi sau nu. Am facut 4 inseminari si 3 FIV-uri nereusite la TM |
Parerea mea este ca si increderea dr-pacient este importanta si ar trebui sa iei in calcul si asta. Dar in acelasi timp poate nu ar fi rau daca ai mai schimba clinica si ai merge si in Ungaria.
luck spune:
va rog ajutati-ma cu o informatie , de azi am ramas fara estrofem , nestiind ca nu se mai gaseste.
La mine in oras nu am mai gasit la nici o farmacie nici estrofem nici cicloprogynova.
Stie cineva sa imi spuna ceva referitor la asta?
Eventual unde mai gasesc?
Multumesc frumos !!!
Multa bafta fetelor in focuri si sarcina usoara gravidutelor !!!
aristica spune:
luck am inteles ca inlocuitorul pastilutelor albe din cyclo-progynova este CLIMENUL.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
otiliad spune:
corina_anam multumesc mult, stiti cumva daca se face in ungaria FIV cu donator si unde credeti ca ar fi mai bine sa merg in ungaria la care clinica
adya spune:
citat din mesajul lui otiliad corina_anam multumesc mult, stiti cumva daca se face in ungaria FIV cu donator si unde credeti ca ar fi mai bine sa merg in ungaria la care clinica |
Eu stiu ca la Kaali Debrecen se face Fiv cu donator. Multa bafta!