FIV in Ungaria 117

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Tannoo
Corina
Incredere, nu stiu ce sa spun. Este adevarat ca ma gandesc ca totusi, Zadori ar fi trebuit sa-mi ceara aceasta analiza anul trecut, dar nu pot sa-l condamn. El mi-a spus ca sansele sunt reduse tinand cont de varsta.
Lui Kovacs i-as scrie, insa daca nu am hormonalele facute, credeti ca-si poate spune parerea doar dupa valoarea AMH-ului, sau sa fac si hormonalele din ziua -2-a? Progesteronul ar trebui sa-l fac saptamana asta, cred ca vineri (atunci ar fi ziua 21).
Voi ce parere aveti?
Sincer mi-as face si o programare la Dr. Dragos Albu, sa vad ce zice.
Nu stiu, sunt extrem de intoarsa si confuza. Nu ma asteptam la asemenea rezultat.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Citat:
citat din mesajul lui naty76

Salut toate fetele,bafta multa la cele care sant in focuri ca si mine.Eu marti o sa stiu cate oute amDoamne,Doamne sa ne ajute pe fiecare sa ne vedem visul realizat.

Multa bafta. Sa fie cat mai multe si de buna calitate. Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

Fetele mai sfatuiti-ma si pe mine va rog ce sa fac, azi ma sunat dr. de la Timisoara ca are aprobari pt a putea face FIV din nou si nu stiu ce sa fac sa mai merg din nou la Timi sau nu. Am facut 4 inseminari si 3 FIV-uri nereusite la TM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

otiliad am fost si eu in aceeasi situatie ca si tine,dar dr.meu ginecolog de la Timisoara,care mi-a facut laparoscopia si histeroscopia mi-a recomandat ptr.fiv Ungaria.Si e dr.ginecolog chiar la clinica Bega unde se fac fiv.Vad ca esti din Oradea si Ungaria e foarte aproape de tine.Pot sa iti spun din propria experienta ca este o mare diferenta intre Timisoara si Ungaria,dar pana la urma mergi acolo unde iti dicteaza sufletul.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

pamy, pe cine ai ginecolog la TM? (eu sunt in cautare de unul la care sa pot merge macar pt chestii minore, de asta te intreb)

Mergi la inceput

Multumesc mult pamy, recomanda-mi unde sa merg in ungaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

balanta_tmin primul rand te pup cu drag .Dr.Craina Marius si il gasesti la clinica Bega sau la cabinetul lui particular.

Mergi la inceput

Fetele am uitat sa intreb ceva, in ungaria se face FIV cu donator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

otiliad - poate ar fi bine sa mai incerci si altceva, dar daca tu ai incredere in acel dr. e ok. Trebuie sa ai incredere in dr la care mergi, insa mai trebuie sa tii cont si de faptul ca fiecare dr are un stil de tratament, poate organismului tau i-ar fi mai de folos un alt tip de tratament. In alta ordine de idei, acel medic iti cunoate deja foarte bine organismul, stie cum reactioneaza....Concluzia: hotararea este tot a ta, dar poate analizand si parerile noaste iti va fi mai usor sa te decizi
Iti doresc multa bafta indiferent ce vei alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

pamy, il stiu pe Craina, ca el a fost ginecologul meu, pana m-a suparat cu niste faze legate de laparoscopie.

Mergi la inceput