FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 18
violeta70 spune:
Tannoo
Corina
Incredere, nu stiu ce sa spun. Este adevarat ca ma gandesc ca totusi, Zadori ar fi trebuit sa-mi ceara aceasta analiza anul trecut, dar nu pot sa-l condamn. El mi-a spus ca sansele sunt reduse tinand cont de varsta.
Lui Kovacs i-as scrie, insa daca nu am hormonalele facute, credeti ca-si poate spune parerea doar dupa valoarea AMH-ului, sau sa fac si hormonalele din ziua -2-a? Progesteronul ar trebui sa-l fac saptamana asta, cred ca vineri (atunci ar fi ziua 21).
Voi ce parere aveti?
Sincer mi-as face si o programare la Dr. Dragos Albu, sa vad ce zice.
Nu stiu, sunt extrem de intoarsa si confuza. Nu ma asteptam la asemenea rezultat.
Pupici la toate fetele
alinamolnar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui naty76 Salut toate fetele,bafta multa la cele care sant in focuri ca si mine.Eu marti o sa stiu cate oute amDoamne,Doamne sa ne ajute pe fiecare sa ne vedem visul realizat. |
Multa bafta. Sa fie cat mai multe si de buna calitate. Va iesi soarele si pe strada mea
otiliad spune:
Fetele mai sfatuiti-ma si pe mine va rog ce sa fac, azi ma sunat dr. de la Timisoara ca are aprobari pt a putea face FIV din nou si nu stiu ce sa fac sa mai merg din nou la Timi sau nu. Am facut 4 inseminari si 3 FIV-uri nereusite la TM
pamy spune:
otiliad am fost si eu in aceeasi situatie ca si tine,dar dr.meu ginecolog de la Timisoara,care mi-a facut laparoscopia si histeroscopia mi-a recomandat ptr.fiv Ungaria.Si e dr.ginecolog chiar la clinica Bega unde se fac fiv.Vad ca esti din Oradea si Ungaria e foarte aproape de tine.Pot sa iti spun din propria experienta ca este o mare diferenta intre Timisoara si Ungaria,dar pana la urma mergi acolo unde iti dicteaza sufletul.Bafta!
balanta_tm spune:
pamy, pe cine ai ginecolog la TM? (eu sunt in cautare de unul la care sa pot merge macar pt chestii minore, de asta te intreb)
pamy spune:
balanta_tmin primul rand te pup cu drag .Dr.Craina Marius si il gasesti la clinica Bega sau la cabinetul lui particular.
asb77 spune:
otiliad - poate ar fi bine sa mai incerci si altceva, dar daca tu ai incredere in acel dr. e ok. Trebuie sa ai incredere in dr la care mergi, insa mai trebuie sa tii cont si de faptul ca fiecare dr are un stil de tratament, poate organismului tau i-ar fi mai de folos un alt tip de tratament. In alta ordine de idei, acel medic iti cunoate deja foarte bine organismul, stie cum reactioneaza....Concluzia: hotararea este tot a ta, dar poate analizand si parerile noaste iti va fi mai usor sa te decizi
Iti doresc multa bafta indiferent ce vei alege.
balanta_tm spune:
pamy, il stiu pe Craina, ca el a fost ginecologul meu, pana m-a suparat cu niste faze legate de laparoscopie.