FIV in Ungaria 117

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

'Neata fetele. Daca tot va plangeti ca e prea liniste pe aici...., hop si eu cu intrebarea mea: mi-am facut hormonalele de z2 (la urmatorul CM incep stimularea pt FIV 4 - daca va fi totul ok)si estradiolul este foarte mic (18, iar limitele 39-189).
Stiti daca este cumva o problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

elenus, naty! sa mearga totul super bine!
asb, am avut si eu un ciclu cu estradiolul de ziua 2 -20,00pg/ml (39-189). pe ciclul respectiv am stimulat usor cu menopur de 75 UI si pe un ovar am avut 3 foli incapatanati sa ramana pe la 15 si pe celalalt ovar am avut un singur foli mititel.

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Salut toate fetele,bafta multa la cele care sant in focuri ca si mine.Eu marti o sa stiu cate oute amDoamne,Doamne sa ne ajute pe fiecare sa ne vedem visul realizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Buna fetelor, din pacate FET-ul nu a mai avut loc pentru ca cei doi embrioni nu au rezistat la decongelare, asa ca deplasarea la Budapesta s-a transformat dintr-un vis frumos, intr-un cosmar. Asta este, trebuie sa mergem mai departe.
O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

2bobocei,sa ai puterea sa treci peste,odata o sa ne indeplinim visul mult visat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

2bobocei, imi pare tare rau!
multa putere va doresc, sa va mobilizati sa mergeti mai departe

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Naty, Alla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

elenush,chiar ca mai ai putin.
tin pumnii si ne vedem la Budapesta.

asb,nu e o problema estradiolul mic in ziua 2...si eu am avut un CM tot cu valoare 18 a E2.

2bobocei,imi pare rau...dar noi suntem puternice si mergem mai departe pana ne indeplinim visul.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Elenus, Naty mult noroc pe mai departe, sa auzim numa de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

2Bobocei imi pare tare rau, nici nu ma gandeam ca exista si posibilitatea asta, sau mai bine zis o ignoram ca nu peste mult timp merg si eu.

Mergi la inceput