FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 16
Tania31 spune:
Nu renunta!!! Scrie-i lui PK. Vezi ce zice.. Sigur iti va spune si el sa incerci! Macar un ultim efort inainte de a lua in calcul si alte variante!
Sunt sigura ca nu asta vrea Dumnezeu de la tine, altfel ti-ar fi dat hotararea de renunta si nu te-ar fi influentat nimic.. Insa tu n-ai abandonat!
Curaj si multa credinta! Asta-i calea!
corina_anam spune:
Violeta, 40 de ani nu inseamna asa mult si chiar si cu un AMH mai scazut tot se poate. Sunt multe persoane care au reusit si nu cred ca e cazul sa renunti.
Eu zic sa-i scrii si la PK sa vezi ce zice
si multa sanatate
corina_anam spune:
E cam liniste pe aici, sau mi se pare?
Cine stie? Nu mai e nimeni prin Ungaria?
Parca 2Bobocei urma sa faca FET
alla76 spune:
naty76, cred ca ti-ai blocat PM-ul. nu mai am cum sa-ti raspund sau sa-i trimit mail
corina, am fost noi pe 26 si pe 28 si a fost plin ochi la Debrecen. pe 28 am fi facut inseminare daca am fi avut cu ce
pe CM-ul din noiembrie, daca am confirmarea ca mi se aproba creditul, incepem. Daca nu, in ianuarie.
mult succes fetelor aflate in focuri
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
corina_anam spune:
Alla imi pare rau ca a iesit asa. Iti doresc mult noroc si succes cu creditul. Poate reusesti pe Noiembrie.
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta70 Din pacate rezultatul meu la AMH este prost....0,23. Ma asteptam la un rezultat nu tocmai bun, insa nici chiar atat de prost. Asta este, impotriva vointei lui Dumnezeu nu putem sa ne punem, iar El asta a vrut pentru mine. Cred ca la un asemenea AMH si la varsta de 40 ani, impliniti, nu este cazul sa incerc un alt FIV. Voi ce parere aveti? Sa incerc sa vad ce ar spune PK, sau pur-si-simplu nu are rost? Va doresc sa vi se implineasca visul, acela de a va tine pruncii in brate. Dumnezeu sa va ajute si sa fie alaturi de voi Adriana |
eu ti-as recomanda sa ii ceri o parere doctorului care iti inspira incredere;
nu fii in dubii, cere-i opinia si lui Kovacs, desi nu ai fost pacienta lui; nu strica mai multe pareri...
nu e cazul sa abandonezi asa usor
te astept cu vesti mai bune
samira33 spune:
buna dimineata,unguroaicelor.
cam liniste pe aici pe la noi.
o Duminica faina va doresc.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
buna de dimineata!
bine zici tu samira, e liniste pe aici!
nu e nimeni in focuri? sau pe aproape?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
elenus26 spune:
Neata fetele!
Hai ca m-am dat la fund...eu azi termin AC-urile si de joi incep stimularea. Pe 9 sunt la eco la Budapesta.
Pfuuu...mai am un pic!
Pupici si duminica frumoasa!