FIV in Ungaria 117

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Crisis81,mairis,felicitari,sa fiti sanatosi si fericiti
Petruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

pogonici1977, eu iti doresc sa ai parte de surpriza pe care a avut-o si crisis...,DD hotaraste pt fiecare din noi, ce-i scris e pus de-oparte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania31 spune:

Buna fetelor!

Felicitari din suflet mairis, pogonici, adipapazi si crisis!!! Sa fiti sanatoase si voi si sotiorii dar mai ales bebelusii!!!

Am facut si eu primul fiv. Transfer z5 un singur embrionas. Din cauza hiperstimularii pe care am facut-o, medicul ne-a recomandat transferul unui singur embrion. Azi din pacate mi-a venit ciclul ( z8 de la embriotransfer)...
Maine dimineata merg sa fac beta sa vad daca a incercat macar sa se prinda..si mergem inainte cu Dumnezeu! Din fericire mai avem 10 congelati si va scriu sa va intreb cum decurge embriotransferul cu congelati. Cate zile e nevoie sa stai in Budapesta? Care sunt pasii ma intereseaza, cat costa procedura..orice informatie e relevanta.

Despre analize v-am mai intrebat..am facut analizele de coagulare la Fundeni-dr. Uscatescu, au iesit toate bune. Pentru INR valoare 1 mi-a dat sa iau Aspenter 75mg/1zi + Magne B6/2zi, Acid folic de 5mg/1zi, si vitamina E 1/zi. Am luat tot mai putin Aspenterul de la inceputul protocolului de fiv si Aspenterul dupa embriotransfer ( fara stirea lui PK ). Uscateasca mi-a spus sa iau si Medrolul pe care PK ti-l da numai 4 zile, inca vreo 10; ca ea nu e de parere ca trebuie luat numai 4 zile - vrea sa-l iau mai mult. N-am facut ca ea, am facut ce mi-a spus medicul, mai putin faza cu Aspenterul..

Daca astea au iesit bine, sa mai fie cazul sa fac ceva analize suplimentare? Stiu de imunofenotiparea limfocitara de care mi-a spus Tamarillys - si eram pregatita s-o fac. Am scris insa medicului si acesta mi-a spus ca ei nu ofera suport pt astfel de cazuri, lumea medicala fiind impartita in privinta acestei probleme si nu exista suficient suport pt tratament. Prin urmare n-am facut-o si stau sa ma intreb daca o fac, ies NK-urile marite si nu-mi da nimeni tratament, ce folos?

Multumesc anticipat celor ce-mi vor raspunde dar si celor ce vor citit acest post kilometric!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Tania, eu in z8 de la ET am avut o scurgere care pana la urma a fost de la nidatie...a fost grena, dar nu rosie, fara cheaguri, sanii mi se dezumflasera, a inceput dimineata si s-a oprit la 18 seara. Dr. mi-a zis sa pun 4 utrogestan si sa iau 1 no-spa la 8 ore si a fost bine.

Tin pumnii sa fie si la tine la fel.

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

Honeys -multumesc din suflet pentru incurajari! Din pacate nu toate cazurile sunt fericite si trebuie sa ne ridicam sa mergem mai departe! E rosu de-a binelea :(. Asta e!
Doamne ajuta sa duci sarcina cu bine pana la sfarsit!

Numai bine fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tania31
Cate zile e nevoie sa stai in Budapesta? Care sunt pasii ma intereseaza, cat costa procedura..orice informatie e relevanta.

Imi pare tare rau .
Eu am facut anul trecut FET la Budapesta - PK .
Am mers cu o zi inainte si in urmatoarea am plecat catre casa .Am facut monitorizarea in tara (dar acum ma gandesc ca poate era mai OK daca faceam monitorizarea acolo).
A costat 50.000 HUF.Fii tare.

Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Fancy_MonaMultumesc din suflet!
Deci ne raportam la un ciclu normal, ne monitorizam sa ovulam..si mai departe? De aici nu mai stiu...De ce spui ca trebuia sa faci nonitorizarea acolo? Ce anume n-a mers in tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Adi felicitari! Sa va traiasca copii, sa fie sanatosi si plini de noroc si voi sa va bucurati toata viata!

Din pacate rezultatul meu la AMH este prost....0,23.
Ma asteptam la un rezultat nu tocmai bun, insa nici chiar atat de prost.
Asta este, impotriva vointei lui Dumnezeu nu putem sa ne punem, iar El asta a vrut pentru mine.

Cred ca la un asemenea AMH si la varsta de 40 ani, impliniti, nu este cazul sa incerc un alt FIV.
Voi ce parere aveti? Sa incerc sa vad ce ar spune PK, sau pur-si-simplu nu are rost?

Va doresc sa vi se implineasca visul, acela de a va tine pruncii in brate.

Dumnezeu sa va ajute si sa fie alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

violeta,eu i-as scrie sa fiu in locul tau....merita sa afli care este parerea lui.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Violeta, rezultatul este destul de slab dar nu cred ca poate exclude un FIV cu rezultat bun. Nu uita ca dna de 65 de ani sigur avea AMH=0 si totusi are o fetita superba. a dat-o la ProTv zilele trecute, e in clasa 1 fetita deja. probabil ea a facut cu donator de ovule si sperma si uite ca a reusit. Deci se poate. Eu zic ca nu trebuie sa te resemnezi si sa abandonezi. Poate chiar ar fi bine sa o contactezi pe dna aceea si sa vorbesti cu ea, ea a facut fetita la Marinescu la giulesti. Fetita invata la scoala 164 din Drumul Taberei. Eu una as merge la scoala cand vin sau pleaca copiii si as contacta pe dna si as ruga-o sa ma prezinte profesorului Marinescu si sa urmez calea pe care a mers ea si a obtinut acea fetita. Avea 65 de ani!!!!!!!!!!!!!!!! Nu 40! sigur nu mai avea nici ciclu, ce sa mai vorbim de activitate ovariana. Un alt exemplu este Nadia, gimnasta noastra, care a facut baietelul tot prin FIV la 40 de ani, in US. Nu cred ca tu esti o cauza pierduta, chiar nu pot crede asta.
Si cred ca ar fi o idee sa le scrii lui Zadori (care tie iti place si ai incredere in el) si lui Kovacs si sa ceri o parere, sunt totusi medici de specialitate, cu rezultate bune in ale FIvului. Eu cred ca totusi sanse sunt si cu acest AMH.
Exista si varianta de a infia, dar eu as incerca macar un FIV cu donator de ovule (daca spun doctorii ca sansele sunt mici de reusita cu ovulele tale) si cu sperma sotului, macar jumatate e genetic a voastra.
Ce parere ai?
Ti-am scris si pe FB, dar nu stiu unde citesti mai des, asa ca iti scriu si aici.
Nu abandona, lupta, nimic nu se obtine usor! Atitudinea conteaza f mult! Ai citit cu siguranta pe acest forum povesti ale unor cazuri disperate si aparent fara speranta si totusi, dupa ani de incercari si lupta au reusit. poti si tu!

Mergi la inceput