FIV in Ungaria 117
Raspunsuri - Pagina 12
mada81lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tamaryllis Mairis, felicitari pt fetite! Sa fiti sanatoase toate trei! Asteptam poze! Mada81lina, eu am avut hidrosalipinx bilateral si am reusit dupa scoaterea trompelor, la al doilea FIV. Eu zic ca planul tau e ok; nu as incerca prea multe inseminari pt ca hidrosalpinx-ul poate produce modificari si la nivelul endometrului (apar niste anticorpi si cresc NK-urile) care impiedica fixarea embrionului. Bafta tuturor! |
Multumesc pt raspuns, asta m-am gandit si eu, 1 maxim 2 IA, si daca nu iese nimic, scot trompa buclucasa. Cealalta trompa daca e permeabila, si nu a avut probl o las in pace nu? Stiu ca trompele comunica, dar pana acum trompa stanga arata bine, am mai facut si un HSG la 2 luni de la operatie, si era ok.
Irina are niste fetite superbe, am vazut pozele pe Facebook, o cunosc personal pe Irina, suntem timisorence amandoua :)
Sigur va intra sa puna pozele si aici.
Oricum cred ca ceva ceva s-a intamplat acum 2 luni. Tind sa mentionez ca eu am cicluri f f regulate, 24 zile fix, de 2 ani de zile, decand am lasat anticonceptionalele. Adica, ploua, ninge, schimb clima, sunt bolnava, sanatoasa, vesela sau stresata, tot la 24 zile imi vine.
Ok, si de la operatie, fiinca mi-a facut si drilling ovarian la ovarul drept, am ovulat tot cu ovarul drept, atasat de trompa buclucasa. Stangul a incercat de 2 ori, dar nu a crescut foli destul.Si fac stimulare ovariana, 5 zile closty, din z3-z8, foli pe ambele ovare, pregnyl z10, endometru ok (9 si ceva parca, inainte de ovulatie, z8). Contact avem la 30 ore de Pregnyl ( cu pauza 3 zile pt refacerea gigeilor). Imi iau temperatura (eu mi-am facut destule grafice pana atunci, si dupa ovulatie mereu aveam 36,8-36,9), si constat ca urca la 36,8 vreo 3 zile, apoi 36,9, apoi 37,0 si cam la 11 zile de la ovulatie, scade brusc de la 37 la 36,8 ca apoi sa urce iar la 37,1 si sta acolo muulte zile. Si ciclul imi vine abia la 28 zile, o cantitate cam jumate decat normal, si negru la culoare. In tp asta, 1-2 zile m-au durut putin sanii, conditie in care ai mei sunt insensibili la cm. Test sarcina nu am facut, doar in z27 un beta cu o valoare de 0,ceva. Banuiesc ca o fi fost o incercare de implantare, cred, ca a fost un ciclu f diferit. Si de aceea mi-e si mie teama de hidrosalpinx, ca endometrul era ok, plus ca, cateva zile am luat preventiv si progesteron.
Eu am mai facut dupa operatie o stimulare, dar mi-a dat pregnyl cand foli erau prea mari, si nu s-a intamplat nimic, si tot la 24 zile mi-a venit cm. Ca sa nu mai zic, ca la operatia laparo, mi=au zis ca o sa-mi intarzie, sa socotesc 24 zile de la operatie, si nimic la 24 zile mi-a venti normal. De aia zic, ca ceva o fi fost, ca mereu imi vine la 24 zile. Am sa scot trompa, e cea mai buna decizie, cum spui si tu, plus ca perioada de recuperare este f rapida, si incerc IA chiar de cm de dupa operatie.
adria42 spune:
Adina, FELICITARI! Sa-ti traiasca puiutii, sa creasca mari si sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
tamaryllis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada81lina Cealalta trompa daca e permeabila, si nu a avut probl o las in pace nu? |
Pai de ce sa o scoti daca e ok? Asa poate daca scoti trompa cu probl si elimini astfel o posibila dereglare dpdv imunologic la nivelul endometrului, poate ramai natural, daca zici ca si spermograma e ok.
29+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
balanta_tm spune:
mada, vad ca esti din TM. Te rog, zi-mi la ce ginecolog mergi si la care te-ai operat, ca pe mine ma dispera faptul ca nu pot gasi macar unul ca lumea, la care sa pot sa merg pt chestii marunte. Multumesc.
mirela2 spune:
adi sa ti traiasca piticii si sa va bucurati de ei
+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
speranta2008 spune:
FELICITARI ADIPAPAZI! La multi ani, Ana si Ioachim! Bine ati venit! sa fiti sanatosi si sa cresteti mari! Felicitari Adi!!! te pup cu mult drag...
Mairis - Felicitari pentru fetite!
Pogonici - Dumnezeu va aratat drumul catre micuta! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare! Felicitari draga mamico!
Mada81lina - eu sunt o burtica de 22 saptamani. Dupa aproape 5 ani de incercari am ramas natural. Problema mea era o trompa stanga infundata pentru care am facut 2 laparoscopii.
Am facut vreo 3 inseminari (2 in tara si una la Budapesta) si un FIV la Budapesta, dar minunea s-a intamplat natural, dupa 3 luni de la FIV.
Poate experienta mea, te va face sa iei decizia cea mai buna. Te rog sa nu disperi, sa faci sport, sa iti pui sistemul imunitar la punct si sigur se va intampla.
Ai incredere in Dumnezeu si in semnele pe care ti le trimite.Daca ai vreo intrebare, te rog sa imi scrii. Iti voi raspunde cu mare drag.
Eu o lunga perioada am incercat produsele homeopate,cred ca au avut un mare aport pentru sistemul meu imunitar.
Mami, samira - sper sa ne intalnim curand!!!
Oana - ce mai faci?
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +16
(Matei19:26)
fancy_mona spune:
Felicitari ADI !!!
Sa fiti sanatosi si tu si bebicii tai !!
Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite